Τους πήρε και τους "ΕΚΑΨΕ"

4
Δεν κατάφερε τίποτα η νέα σειρά του Mega (όπως το λέει το κανάλι στο τρέιλερ )Κάψε το Σενάριο στην χθεσινή του πρεμιέρα. Και για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα μιας και πρόκειται για σειρά και ΟΧΙ για εκπομπή, δεν κατάφερε να χτυπήσει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.
Η εκπομπή λοιπόν χθες αν και πρεμιέρα έκανε μόλις 15% ,δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ο τηλεθεατής δεν τρώει κουτόχορτο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και πολλά στελέχη του καναλιού, εκφράζουν συχνά πυκνά τις αμφιβολίες τους για αυτό το πρόγραμμα.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ ανήκω σε αυτούς που το είδανε και δηλώνω ότι δεν βλεπότανε! Το τέλος ήταν αντιγραφή από το Ράδιο Αρβύλα και η πλειοψηφία αυτών που κάνανε είχε σενάριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ανήκω στο 15% και δηλώνω ότι τελικά δεν βλεπότανε! Το τέλος ήταν καθαρή αντιγραφή από Ράδιο Αρβύλα που φέρνει και αυτό συγκροτήματα και η πλειοψηφία αυτών που έκαναν είχε σενάριο! Μάλλον μαζί με τις αλλαγές που έκαναν θα πρεπε να είχε αλλάξει και ο τίτλος!
    Ελπίζω να το δημοσιεύσεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ανήκω στο 15% και δηλώνω ότι τελικά δεν βλεπότανε! Το τέλος ήταν καθαρή αντιγραφή από Ράδιο Αρβύλα που φέρνει και αυτό συγκροτήματα και η πλειοψηφία αυτών που έκαναν είχε σενάριο! Μάλλον μαζί με τις αλλαγές που έκαναν θα πρεπε να είχε αλλάξει και ο τίτλος!
    Ελπίζω να το δημοσιεύσεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ βλακεια αντι να κατσουν οι σεναριογραφοι οι ελληνες να γραψουν κανα καλο σεναριο της προκοπης που το μονο ξερουν να τιν λενε γιατι βλπουμε τα τουρκικα, τουλαχιστον οι τουρκοι γραφουν ωραια σεναρια δικα τους και εχουν πλουσιες παραγωγες ας μαθουν λιγο και οι ελληνες σεναριογραφοι απο τους τουρκους ποναει αυτο που λεω αλλα ειναι η αληθεια γιατι μας βαλαν τα γυαλια οι τουρκοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !