Αυτοψία σήμερα στις 23:00 με Σφακιανάκη

0
Την Πέμπτη, 21 Μαρτίου, στις 23:00, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στην εγκληματικότητα.
Τι αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία; Με ποιους τρόπους δρουν οι συμμορίες και πώς επιλέγουν τα θύματά τους; Τι λένε οι αστυνομικοί και τι οι πολίτες που έχουν έρθει αντιμέτωποι με διαρρήκτες; Γιατί κάποιες περιοχές της περιφέρειας συνάπτουν συμβάσεις με εταιρείες ασφαλείας; Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν οι πολίτες;
926 ληστείες και 36 απόπειρες, 13.345 κλοπές και διαρρήξεις και 818 απόπειρες καταγράφηκαν κατά το πρώτο δίμηνο του 2013 σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η μείωση στους βασικούς δείκτες της εγκληματικότητας συνεχίζεται. Οι ληστείες μειώθηκαν σε ποσοστό 17%, ενώ η μείωση στις ληστείες σε καταστήματα, χρηματαποστολές, Δ.Ο.Υ. και ΕΛ.ΤΑ. υπερβαίνει το 53%, συγκριτικά με το 2012.

Ο Αντώνης Σρόιτερ ακολουθεί τους αστυνομικούς της Ομάδας Ζ και της Ομάδας ΔΙΑΣ, και καταγράφει τις περιπολίες τους, τους ελέγχους που διενεργούν, αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν κάθε βράδυ. Οι ίδιοι μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει, καθώς και για τη στάση των πολιτών απέναντί τους.

Επίσης, πολίτες οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με διαρρήκτες μέσα στο σπίτι τους περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν. Τι λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος έχει πέσει θύμα διάρρηξης δύο φορές; Πώς περιγράφει τη δική του περιπέτεια ο γνωστός πλαστικός χειρούργος, Ανδρέας Φουστάνος;

Τέλος, ένας ειδικός ασφαλείας παρουσιάζει στην εκπομπή τα σημεία που προτιμούν οι διαρρήκτες για να εισβάλουν στα σπίτια, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν οι πολίτες.
Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !