Τηλεκοντρόλ:Το νέο show του ΑΝΤ1-Πότε θα κάνει πρεμιέρα;-Κινήσεις πανικού στο Mega-Σε πιο κανάλι θα δούμε τον Τράγκα;-Τα 3 προγράμματα που θα βγάλει ο ΑΝΤ1

29
Πέμπτη σήμερα κι άλλο ένα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να κάνει ζάπινγκ στην τηλεόραση και σε αποκλειστικές ειδήσεις. - Όλο το ρεπορτάζ για το νέο show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.Τι είδος είναι; Πόσα άτομα θα είναι η κριτική επιτροπή; Πότε θα κάνει πρεμιέρα;
-Κινήσεις πανικού στο Mega- Αλλάζουν ώρα στα  Κλεμμένα Όνειρα.  -Σε πιο μεγάλο κανάλι θα δούμε τον  Γιώργο Τράγκα; Πότε θα κάνει πρεμιέρα;
- Ποια είναι τα 3 προγράμματα που θα βγάλει ο ΑΝΤ1 100%; Τι πάει για του χρόνου και τι θα βγει μάλλον φέτος με ερωτηματικό;

Όλο το ρεπορτάζ για το νέο show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.Τι είδος είναι; 
Πρώτο το TvNea σας ενημέρωσε για το νέο show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 (δες εδώ), πρώτο θα σας πει και περι τίνος πρόκειται το show αλλά και φυσικά πότε θα κάνει πρεμιέρα.
O τίτλος του show είναι «Your face sounds familiar».Πρόκειται για ένα νέο φορμάτ τάλεντ σόου της εταιρείας Endemol, στο οποίο οκτώ celebrity διαγωνιζόμενοι καλούνται για 10 εβδομάδα να ενσαρκώσουν κάποιον εγχώριο ή ξένο STAR.
Πόσα άτομα θα είναι η κριτική επιτροπή;
 Η κριτική επιτροπή θα τους βαθμολογεί με σύστημα όπως την Eurovision και θα ισχύει κατα  50%, ενώ θα συμμετέχει και το κοινό μιας και τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και ο ίδιο διαγωνιζόμενος θα δίνει την βαθμολογία του σε έναν απο τους υπόλοιπους 7 συμμετέχοντες.
4 άτομα θα είναι στην κριτική επιτροπή και όπως μαθαίνουμε τα ονόματα είναι πολύ δυνατά όπως και οι Stars.
Πότε θα κάνει πρεμιέρα το show  «Your face sounds familiar»;
Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει πυρετωδώς το συγκεκριμένο show.Ήδη ο ΑΝΤ1 το έχει βάλει στο πρόγραμμα του και σε λίγες ημέρες θα βγει και το πρώτο τρειλεραλκι. Η εκπομπή θα παίζει κάθε Κυριακή βράδυ και θα κάνει πρεμιέρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea στις 7 Απριλίου  στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Κινήσεις πανικού στο Mega- Αλλάζουν ώρα στα  Κλεμμένα Όνειρα  
Ίσως είναι η χειρότερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.Η σειρά Κλεμμένα Όνειρα αλλάζει ώρα. Όπως ήταν αναμενόμενο η τουρκική σειρά Φατμαγκουλ, κόβεται από την Prime Time. Την θέση από τις 18 Μαρτιου θα πάρει τα  Κλεμμένα Όνειρό.Η ελληνική σειρά  ήταν η σωτήρια του σταθμού φέτος, καθώς έδινε μια δυνατή πάσα στο κεντρικό δελτίου του Mega χαρίζοντας τους πολύ δυνατό και αξιοζήλευτο Lead in. Τα πράγματα όμως αλλάζουν. Η σειρά θα έχει να τα βάλει τόσο με τον Σουλεΐμάν -που κατάφερε να κάνει τα ίδια νούμερα με τον Λαζόπουλο (που χτυπούσε 50νταρια και 60νταρια)- αλλα και με το Αλ τσανριτι νιουζ και Πάμε Πακέτο.
Από την άλλη ο Σουλεΐμάν κορυφώνεται καθώς οι ανατροπές διαδέχεται η μια την άλλη.. Πολύ παράξενη η κίνηση που μόνο σαν κίνηση πανικού μπορεί να χαρακτηριστεί κι όχι σαν κίνηση ματ.
Να σημειώσουμε ότι  η ελληνική σειρά έχει λιγότερο αριθμό τηλεθεατών από τον Σουλεΐμάν καθώς σχεδόν καθημερινά βρίσκεται στην δεύτερη θέση του top 10 στο σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό.


Ποια είναι τα 3 προγράμματα που θα βγάλει ο ΑΝΤ1 100%;
3 είναι τα προγράμματα που έχουν πάρει πράσινο φως στον ΑΝΤ1 και θα βγουν 100%.Το ένα είναι το show που αναφέραμε παραπάνω με τίτλο  «Your face sounds familiar».Το άλλο είναι το Sold Out του Γιωργου Παπαδάκη και το 3ο είναι οι Ήρωες.
Μιας και είμαι όμως στους Ήρωες , η κοινωνική εκπομπή-σειρά, ξεκινά γυρίσματα στις αρχές Μαρτίου.


Ο Γιώργος Τράγκας έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Από την Κυριακή 10 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 23.15 ο «Ελεύθερος σκοπευτής» παίρνει θέση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Ο γνωστός δημοσιογράφος θα παρουσιάζει μία δίωρη «ζωντανή» ενημερωτική εκπομπή που θα περιλαμβάνει όλα τα τελευταία γεγονότα.
Επτά μέρες φεύγουν επτά μέρες έρχονται και κάθε Κυριακή βράδυ ο Γιώργος Τράγκας θα παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όλη την επικαιρότητα, μέσα από έρευνες, προβάλλοντας αποκαλυπτικά στοιχεία και σχόλια.Με καλεσμένους εντός και εκτός πλατό θα επιχειρεί να φωτίσει όλες τις πτυχές των ειδήσεων.Παράλληλα η εκπομπή θα προβάλλει βίντεο με χιούμορ από την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.


Τι πάει για του χρόνου και τι θα βγει μάλλον φέτος με ερωτηματικό;
Για του χρόνου πάει η εκπομπή Πλάκα Κάνεις. Και μπορεί τα γυρίσματα να έχουν τελειώσει και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να είναι παρα πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, θεωρούν οτι η φετινή χρονιά τους, είναι παρα πολύ καλή μιας και ακόμα και χωρίς το dwts3 ήταν πρώτο στο νεανικό κοινό (στο σύνολο ημέρας) και προσπαθούν να κάνουν κάποιου είδος οικονομίας.
Με ερωτηματικό είναι ακόμα το Κράτα Γερά αλλά και το «The biggest gameshow in the world» . Τα 2 τηλεπαιχνίδια είναι έτοιμα να βγουν όποια στιγμή θέλει το κανάλι , αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κρατηθούν για τον ίδιο λόγο που σας είπα παραπάνω.

Αυτά τα λίγα για σήμερα καθώς ο χρόνος αρχίζει να δυσκολεύει, βγάλαμε ειδήσεις αποκλειστικό ρεπορτάζ αλλά και απαντήσαμε σε πολλά ερωτήματα σας.

Περιμένω τα mails σας στη διεύθυνση tvnea@hotmail.com για σχόλια, παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.


MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .

Δημοσίευση σχολίου

29Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φοβερο το τηλεκοντρολ σημερα....
    Οντως κινηση πανικου τα κλεμμενα ονειρα...Δεν νομιζω να καταφερουν να νικησουν τον σουλειμαν στο συνολο,αν και σιγουρα θα τα πανε πιο καλα απ'αυτο στο νεανικο κοινο.Παντως τωρα που φευγουν τα κλεμμενα ονειρα πρεπει ο αντ1 να βαλλει στις 7 το βαλς τωρα που κανει καλυτερα νουμερα και θα κερδισει ευκολα τη fatmagul και καλυτερη πασα στο δελτιο θα δινει και πιο ψηλα ειναι τα διαφημιστικα εσοδα εκεινη την ωρα.Να μπουν οι ταινιες 17-19 ετσι ωστε να νικησουν τις πεθερες και το singles.
    Επισης περιεργος ο προγραμματισμος του αντ1...Πώς θα γεμισει την prime time του οταν 2 στα 3 προγραμματα που θα βγαλει θα παιζουν σαββατο και κυριακη και το αλλα ειναι για περιορισμενο αριθμο επεισοδιων(5+1 show αν δεν κανω λαθος);;;Το son τελειωνει συντομα αν παιζει καθημερινα και δεν κανει καθολου καλα νουμερα.Τι θα εχει στην prime time του;Μηπως σκεφτεται μετακινηση του βαλς ή των αρβυλα;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε αφού πήρε ΚΑΙ τον Τράγκα ο ΣΚΑΪ, στάνταρ θα δώσει και το 13:00-15:00 στην Καραβάτου, προσεχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργο μπραβο σκιζεις και παλι με την στηλη σου.Αρχιζω με το show του ant1,το Your face sounds familiar ειναι ενα υπεροχο φορματ,και συγχαιρω το καναλι για την ιδεα να το προβαλλει και μαλιστα σε αυτους τους χαλεπους καιρους(ευτυχως υπαρχει και ενα καναλι που μας σκεφτεται).Στεναχωρηθηκα ομως με το Πλακα κανεις ανυπομονουσα πως και πως να το δω φετος.Οσο για τα Κλεμμενα ονειρα περιμενα κατι τετοιο απο το mega,αληθεια στη θεση της τι θα προβαλλει μηπως ξερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To 22:15-23:15 poy ftiaxnei to MEGA apo 18 Marti einai tha elega para poly kalo, alla re paides, yparxei periptosi to Kapse To Senario poy metabias ekane 15% na kanei dynata noumera stis 22:15 tis Paraskeuis.. Egw eimai bebaios oti kai o ANT1 tha ksekinisei ta programmata tou tin idia ebdomada, elew newn MEGA programmatwn... Gia ta Klemmena Oneira, kyriolektika den kserw an tha kataferoun na perasoun ton Souleiman...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ap' o,ti blepw kobetai kai to Drama Therapy stis 15:00... Mporw na pw oti h enisxysi tis zonis 16:30-19:00 me epanalipseis seirwn sigoura tha auksisoun ta neanika tou stathmou, en antithesi me tin Fatmagul... Mipws o ANT1 na skeftei na balei to Bals apo 18/3 stis 19:00 na ginei "h sygkrousi"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kiniseis panikou ontos kanei to mega.apodekatizei tin apogeumatini tou zwni.tha exei mono epanalipseis kai fatmagul stis 7.to vals vlepw na anevainei kialo kathws kai oi ellinikes tainies tou ant1.sti prime time tha kontaroktipithoun klemena oneira me souleiman.vlepw na krataei o souleiman.de peftei me tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χορταστικότατο και το σημερινό τηλεκοντρόλ!!!!!Αναμένω τόσο πολύ να δω τι νούμερα θα κάνουν η φατμαγκιούλ το απόγευμα και τα κλεμμένα όνειρα στην prime time!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοσμογονικές αλλαγές στο mega!!!Μένει να δούμε αν θα τους βγουν σε καλό..Πάντως με αυτές τις κινήσεις αφήνουν ελεύθερο το πεδίο στον ANT1 στην απογευματινή ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το νεο σοου ακουγεται φοβερο....Μονο η ιντριγκα που θα δημιουργηθει αν μιμουνται ελληνες σταρς....!!!Ποια ονοματα παιζουν για επιτροπη και διαγωνιστικο κομματι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oi mexri stigmis epiloges tou Gianni Latsiou (plin Son) exoun bgei se kalo... An apo tis 18/3 balei to Bals stis 19:00 kai tis tainies 17-19 kai ta duo tha kanoun kalytera noumera... Isa isa, bazontas sto lead in to Bals polloi tilethetes poy tha theloun na doun elliniki seira tha pane ston ANT1 kai, ta 20aria tha ginoun 30aria, kai ta 30aria neanika tha ginoun 40aria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 18/3
    To MEGA kanei premiera sti nea seira Me ta Pantelonia Katw... Protinw gia tin proti Deytera o ANT1 na balei diplo Souleiman gia na "mikrinei" tin endexomeni epityxia tis seiras kai apo tin epomeni Deytera na ksekinisei stis 22:15 to Krata Gera... Tis Tetartes na balei tous Iroes kai tis Paraskeues to Plaka Kaneis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. THA GINEI DRAMA TO MEGA, HTHLE NA HKSERA XAZEPSAN AUTOI EKEI PERA? EINAI DUNATON, TETOIES KINHSEIS OUTE O ANT1 DEN EKANE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολυ ωραιο το σοου του αντ1, τελεια, χαζομαρα του μεγα αυτο που παει να κανει,κατστρεφει κατι που εχει χτισει εδω και καποια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελπιζουν στο μεγκα να κανουν την ιδια επιτυχια με τη ζωη της αλλης.Ξεχνανε ομως οτι τωρα υπαρχει ενας πολυ πιο δυνατος αντιπαλος.Πολυ εξυπνη η ιδεα για διπλο επεισοδιο σουλειμαν γιατι η συγκεκριμενη σειρα εχει και πολυ δυνατο concept και πολυ δυνατο καστ και σιγουρα θα σκισει.Ο σουλειμαν μπορει να μετριασει λιγο τα νουμερα.Παντως πρεμιερα καθαρα δευτερα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙς 22 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΒΑΛΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ 19!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ante na valei tis seires tou to mega na akoume kai kati elliniko...kai opoios theleis as vlepei Ton Tourko Souleiman Me Tin Midamini Ipothesi..pio Arga Kai Apo Tin Lampsi Proxoraei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ ωραία η στήλη Γιώργο!Πληρέστατη και διαφωτιστική!Το μόνο που μου ξένισε είναι η επιλογή να μην βγάλουν το Πλάκα Κάνεις...Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη, γιατί η εκπομπή πιστεύω έχει γκελ στο νεανικό κοινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. mono ta pantelonia tha dw ta alla einai xazomares, opws kai ta klemmena oneria, isws oti xazo exei h ellhnikh tv fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TO AKOUSAME KI AUTO, O SOULEIMAN EXEI POLU DUNATH UPOTHESI KAI SE KRATAEI SE AGWNIA , MHN PROSPATHEIS NA THN MEIWSEIS GIATI OSOI EXOUME DEI PARAPAKTW KSEROUME OTI H SEIRA OXI MONO TA SPAEI,EXEI AKOMA PIO DUNATH PLOKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. asxeto alla aurio o souleiman exei sugklonistiko epeisodio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. VLEPW souleiman kai nomizw pws ta epeisodia pou erxontai fernoun treles exelixeis to ena meta to allo, ta klemmena oneira apla tha xasoun to koino tous kai tha meinoun sthn deuterh thesi, na mou to thimitheite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξαφνικά 'χάθηκαν' οι υπέρμαχοι της Ελληνικής Μυθοπλασίας?Οσοι ήθελαν να 'στηρίξουν τις σειρές' για να φύγουν τα τούρκικα σήριαλ??Μην παραγνωρίζετε πως κάθε ιστότοπος,κανάλι,ραδιόφωνο κτλ κτλ έχει το δικό του 'είδος κοινού' που σχολιάζει,επακόλουθα έχει και διαφορετική αισθητική.Μην προδικάζετε.Αρκετοί το έκαναν με την 'αποτυχία' του MC,το οποίο κράτησε το Mega,με διαφορά, στην κορυφή των περίφημων νεανικών.
    Οσο αφορά την επιλογή της Fatmagul για lead in δεν είναι άστοχη,ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LEAD IN APO TA TΕΛΗ ΜΑΙΟΥ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ 'ΟΝΕΙΡΑ'.Είναι ευκαιρία να 'χτίσει' κοινό,μιας και θα παίξει και το καλοκαίρι.
    Οσο αφορά τα 'Κλεμμένα Ονειρα', είναι το απόλυτο crash test.Ενα σήριαλ με 1.3-1.5 εκ θεατές πρέπει να διεκδικήσει κοινό άνω του 1 εκ και στην prime.Mιλάμε δηλαδή για ένα πήχυ άνω του 22%-τουλάχιστον- ώστε να θεωρηθεί πετυχημένη κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η αλλαγη ωρας των οΝειρων θα ριξει το δελτιο του mega που ετσι κι αλλιως στα νεανικα δεν παει καλα.Βλεπω τη Χουκλη να κανει παρτυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το mega συνηθως δεν εκανε τετοιες κοσμογονικες αλλαγες στο προγραμμα του αλλα μικρες διορθωσεις..Φετος τα εχει βρει πολυ σκουρα και δεν ειναι μονο η μεγαλη πιεση απο ΑΝΤ1..Ειναι και τα πολυ ασχημα οικονομικα του ειναι και τα εσωτερικα προβληματα με τους μετοχους, ειναι και οι κατηγοριες εναντιον Μπουτου ειναι και η τροικα που θα κανει φυλο και φτερο τα δανεια που εχουν εισπραξει τα ΜΜΕ στην Ελλαδα...Μεγκαλες αγωνιες ερχονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ πιστεύω ενα 27αρι θα το πιάσουν τα κλεμμένα όνειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το σόου του ΑΝΤ1 θα είναι live??? Και θα χει την ροή του dancing??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σχολια σαν αυτα του 8:30 μ.μ. πραγματικα με θλιβουν σαν Bloger.Κριμα!

    Darwin συμφωνω σε οτι εγραψες πιο πανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σχόλια σαν κι αυτό του 8:30 έχουν γίνει κι από εσένα..

    Όσο για τα νεανικα κοινό δεν υπήρχει μεγάλη διαφορα ...ισα ίσα μαλιστα .Στην ουσία το 40% ειναι περίπου το 30% στο πριμε τιμε .Κι όπως τα βλεπω θα τα βρει δύσκολα ηΕλληνικη σειρά...κι αυτο δεν ειναι λόγο σειρας αλλά λόγο σειρας λανθασμένης κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Sorry για το παραπάνω μήνυμα και την παραπανίσια λέξει "σειρας"..το έγραψα από κινητό και βγήκε μόνη.

    Φίλε 11:21 θα ειναι Live με την ίδια ροή και την ίδια παραγωγή. Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτα και δουλεύουν εκατοντάδες εργαζομενοι ..κι ευτυχώς πληρώνονται όχι σαν τις σειρές στο 5μηνο κι αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !