Αννίτα... Rules!

Καρακασίδης Γιάννης
2
Η απόλυτη κυρίαρχος της απογευματινής ζώνης του Σαββατοκύριακου είναι στον Alpha και δεν είναι άλλη από τη μοναδική Αννίτα Πάνια! Όπως δείχνουν οι επιδόσεις της νέας εκπομπής της, η παρουσιάστρια έχει το δικό της σταθερό και φανατικό κοινό, που την ακολουθεί σε κάθε της τηλεοπτική στέγη και μάλλον ανυπομονούσε να την δει ξανά στο "γυαλί" μετά το κλείσιμο του Alter.

Η εκπομπή της "Αννίτα SOS" καταφέρνει κάθε απόγευμα Σαββάτου και Κυριακής να... αφανίσει κάθε αντίπαλο, με τηλεθεάσεις που ξεπερνούν σε τέταρτα και το 30%! Λίγο ο αυθορμητισμός, λίγο η χαλαρή ατμόσφαιρα, λίγο ο rock χαρακτήρας της, η Αννίτα κάνει τη διαφορά και έχει γίνει πια αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Για του λόγου το αληθές, το Σάββατο 8/12 το "Αννίτα SOS" σημείωσε 26,5% στο σύνολο [14,6% στα νεανικά], ενώ την Κυριακή 26,1% [14,9%]. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι τα σπαει κ δεν καταλαβα? Σε μια ζωνη με μικρη πραγματικη τηλεθεαση κ ανυπαρκτο ανανταγωνισμο ερχεται πρωτη...τι περιεργο. ΤV Nea συνεχισε να γλειφεις ολα τα νουμερα της Ελληνικης τηλεορασης για να παιρνεις τα ευχαριστω τους που τους κανεις κ νοιωθουν οτι υπαρχουν κ συνεχισε να λογοκρινεις αν πουμε κατι εναντιον τους. ΕΥΓΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενταξει δεν λογοκρινει σ ολα....αρα μαλλον εμεις αποκλινουμε απο το επιτρεπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !