UPDATE - Τι νούμερα έκανε το χθεσινό live του DWTS?

Χρηστος Γ
4
Κάποιες Κυριακές έχουμε παρατηρήσει πως το μεγάλο κανάλι με τις ταινίες που προβάλλει απέναντι από το Dancing with the stars καταφέρνει να είναι ο βασιλιάς της τηλεθέασης απέναντι από το ανίκητο σόου. Χθές,o αντίπαλος του show ήταν μια..παιδική ταινία σε πρώτη προβολή!Το 6ο live κέρδισε την
πρωτιά της Agb με 34,7%,με τα ποσοστά να εκτοξεύονται μετά το τέλος της ταινίας (39,1%).Στο νεανικό κοινό,τα νούμερα άγγιξαν  το 33%.
Οσο για το 'Βρέχει Κεφτέδες'?Έφθασε το 16.5% στο σύνολο,ενώ στα νεανικά κοινά 21,3 % !

Prime Time
       Σύνολο-15/44
ANT1 31.5 31
MEGA 15.9 18.9

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Me synolo prime time 15,9 to "Brexei keftedes" einai ligo apithano na ekane toso poly, tainia poy kalypte toylaxiston ta 2/3 tis zonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι να τα λεμε και αυτα,οχι βγαζουμε ταινια 2012 που λογικα θα σαρωσει και μετα κανουμε χιουμορ με την συντριβη του ντανσιγκ..χθες με τους κεφτεδες εχασαν και δικαια ακομα και απο το σταρ που ειχε παλια καλη ελληνικη κωμωδια με Σταυριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δ.Τ. ΑΝΤ1
    Το 6ο live DANCING WITH THE STARS III ήταν ένα X-mas υπερθέαμα με τους διάσημους χορευτές να εκτελούν free style χορογραφίες σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Ακόμα, οι κορυφαίοι χορευτές του Εθνικού Θεάτρου Ακροβατών Κίνας, παρουσίασαν εντυπωσιακά αποσπάσματα από την παράσταση “Splendid”, αλλά και οι συντελεστές του musical
    “Fame” με τη μουσική και τον χορό τους ταξίδεψαν το κοινό… ως το Broadway!

    Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Κώστας Κρομμύδας με την παρτενέρ του, Άννα Πολύζου.

    Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το χριστουγεννιάτικο DANCING WITH THE STARS III με το σύνολο των τηλεθεατών που το παρακολούθησαν να ξεπερνά το 1.400.000!

    Το δυναμικό κοινό 15-44 είδε τα αγαπημένα του αστέρια να χορεύουν σε ποσοστό 33%. Το υψηλότερο μερίδιο χάρισαν στο show οι γυναίκες 15-24 με ποσοστό 45,8%!

    Το χριστουγεννιάτικο DANCING WITH THE STARS III τερμάτισε πρώτο στη ζώνη του σε όλα τα ενήλικα κοινά. Η διαφορά στους τηλεθεατές 15-44 έφτασε τις 14,6 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Οι γυναίκες 15-24, έδωσαν προβάδισμα 21,2 μονάδων στο show, ενώ συνολικά το γυναικείο κοινό έφερε πρώτο το DANCING WITH THE STARS III με 25,7 μονάδες διαφορά από το κανάλι που ακολουθεί!

    Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, έκανε για 6η συνεχόμενη εβδομάδα τη διαφορά στα Social Media, πετυχαίνοντας να γίνει Νο1 trending topic ημέρας, αλλά και να κατακτήσει τη 2η θέση ως trending topic της εβδομάδας στο twitter!

    Το χθεσινό Live είχε μια ξεχωριστή καινοτομία, καθώς για πρώτη φορά σε ελληνικό show πραγματοποιήθηκε live tweet. Η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς και ο Αργύρης Αγγέλου διάβασαν ζωντανά κάποια από τα αμέτρητα tweets των τηλεθεατών, οι οποίοι δεν σταματούσαν να συμμετέχουν και να σχολιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο όσα συνέβαιναν στο show. Το live tweet θα δίνει το παρών κάθε Κυριακή στο Dancing with the Stars και την ευκαιρία στους τηλεθεατές να γίνονται μια μεγάλη παρέα, να συμμετέχουν στο Live και φυσικά θα κάνει… διάσημα τα πιο ξεχωριστά μηνύματά τους!

    O Κώστας Κρομμύδας αποδείχτηκε ένας άξιος βοηθός Άγιου Βασίλη, όμως οι 35 βαθμοί που απέσπασε από τους κριτές, δεν ήταν αρκετοί για την παραμονή του στο show.

    Η Έλενα Παπαβασιλείου χόρεψε με γιορτινή διάθεση και μοίρασε γεμάτη ρυθμό τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Η επιτροπή της έδωσε συνολικά 34 βαθμούς!

    Το pretty ζευγάρι Ηλίας Βρεττός και Κλώντια Άννα Στόγια, χόρεψαν στους ρυθμούς του “Pretty Woman” και βρέθηκαν με 40 βαθμούς στη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης.

    Με 4 lifts σε μία μόνο εμφάνιση, η Κέλλυ Κελεκίδου, μας… ανέβασε με τη γιορτινή χορογραφία της, η οποία της χάρισε 35 βαθμούς!

    Ο Σπύρος Σούλης χόρεψε το αγαπημένο του χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Το “All I want for Christmas is you” του χάρισε 35 βαθμούς.

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κέρδισε επάξια τους 42 βαθμούς και την πρώτη θέση στην κατάταξη. Παρουσιάζοντας μια ακόμα super χορογραφία, απέσπασε τα δύο πρώτα 9άρια της κριτικής επιτροπής, καθώς και την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής στο DANCING WITH THE STARS III!

    Ο Γιώργος Τσαλίκης έφερε το πνεύμα των Χριστουγέννων από το Bollywood, στο ballroom! Πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση και πήρε 37 βαθμούς!

    H Λάουρα Νάργες εκτέλεσε μια μοντέρνα χορογραφία σε ρυθμούς Hip Hop. Για την προσπάθειά της οι κριτές της έδωσαν 36 βαθμούς!

    Η Βάσια Τριφύλλη έκανε δυναμικό come back και με τη χορογραφία της πήρε 31 βαθμούς. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του show, εξαιτίας της αποχής της από το προηγούμενο Live, έχασε 2 βαθμούς, τερματίζοντας με 29 βαθμούς στο σύνολο. Παρόλα αυτά, ήταν η υψηλότερη βαθμολογία της από κάθε άλλη φορά.

    Ο Νίκος Αναδιώτης αν και τερμάτισε στην 3η θέση με 38 βαθμούς και, σύμφωνα με τους κριτές, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση, βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση!

    Για περισσότερο DANCING WITH THE STARS III και λαμπερές παρουσίες ανανεώνουμε το χορευτικό μας ραντεβού για την επόμενη Κυριακή στις 21:00, στον ΑΝΤ1! Ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο Live έρχεται και… θα σας ενθουσιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !