Ναταλία Γερμανού:Δεν έχω υπάρξει ποτέ ακριβοπληρωμένη”

1
Η Ναταλία Γερμανού απαντάει για τις τηλεοπτικές αμοιβές και τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τα υπέρογκα ποσά που ακούγεται ότι εισπράττουν οι παρουσιαστές.
“Προσωπικά, δεν έχω εισπράξει τέτοια δυσαρέσκεια, ίσως γιατί δεν κάνω μια ζωή που να προκαλεί και δεν έχω υπάρξει ποτέ ακριβοπληρωμένη. Βέβαια, για να μην κάνω την αγία και ξαφνικά φυτρώσει ένα φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι μου και γελάει και το πανελλήνιο, όχι ότι δεν θα ήθελα να έχω υπάρξει ακριβοπληρωμένη. Δεν έτυχε ποτέ, δεν υπήρξα στη λίστα των ακριβοπληρωμένων παρουσιαστών, ίσως ήταν άλλες εποχές, ίσως οι εκπομπές που έκανα δεν ήταν αυτών των μπάτζετ και δεν ήμουν και ποτέ η σούπερ επιτυχημένη. Πάντως, αν κάποια στιγμή μου πει κάποιος “άσε μας, μωρέ, μιλάς κι εσύ, που τουλάχιστον έχεις τη δυνατότητα να πας ένα ταξίδι, ενώ εμείς δεν την έχουμε”, θα το καταλάβω απόλυτα. Καταλαβαίνω το θυμό του κόσμου γύρω μου”.

TVBOX

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΠΟ SUPERMARKET ΠΟΥ ΜΑΣ "ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ" ΑΞΙΑΣ 50 ΕΥΡΩ,ΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΤΑΛΙΑ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !