Νωρίτερα τα νέα προγράμματα του Ant1?

Χρηστος Γ
6
-Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν το ραβασάκι της Agb οι υπεύθυνοι του Ant1.Από τη μία, η ASI έκανε νέο ρεκόρ με 43% (!).Αν και υπάρχει η εξήγηση της απεργίας,το σήριαλ δείχνει πως δύσκολα θα νικηθεί απ'τους Σκορδολιαγκαίους. Ωστόσο,οι επιδόσεις του καναλιού μετά τις 6.00 είναι απογοητευτικές,εκεί που είναι το...ζουμί.Ο σταθμός μένει ακόμα και στην 4η θέση,χωρίς να έχει ξεκινήσει ο Λαζόπουλος & τα 'Κλεμμένα Ονειρα'.
Οι υπεύθυνοι κρατούν στάση αναμονής.Με σχεδόν βέβαιη τη...μεσοπρόθεσμη αλλαγή ώρας του Greys Anatomy,αυτό που προέχει είναι να συνεχίσουν οι υψηλές επιδόσεις των Αρβύλα-DWTS- Ολα. Φήμες κάνουν πως κατά το Δεκέμβρη θα ξεκινήσει το 'Κράτα Γερά' και το 'Αμάρτημα'. Περισσότερα, μετά τα μέσα του Νοέμβρη....

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το greys anatomy να παει στις 23.00,και οταν ερθουν οι αρβυλα στις 24.00(θα παιρνει καλο lead-in).Μεχρι τοτε να βαλλουν στις 24.00 ή σταβλους ή private practice.Στις 22.00 να μπει το κων/νου και ελενης χωρις κομενες σκηνες και λογια και απο την αρχη με ολα τα τα επεισοδια.Στη θεση του να μπει το η μεν και η δεν.18-20 να βαλουν καποιο νεο τουρκικο.Ετσι σιγουρα θα εχουν καλυτερα νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ena neo tourkiko dyoro etsi opos einai ta tourkika epeisodia kai oxi kommena sti mesi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το Κωνσταντίνου και Ελένης συμφωνώ να πάει το βράδυ χωρίς κομμένες σκηνές και επεισόδια ούτε μπιπ ! Ωστόσο το μεσημέρι πρέπει να μπει τούρκικο η το μεν και δεν! Το αμάρτημα είχε αποκαλύψει κ ο Γιώργος Π στο τηλεκοντρόλ ότι θα βγει Δεκέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μεγαλο προβλημα ειναι η ζωνη 22.00-23.00. Μετα τις 23.00 θα κυριαρχει το ΑΡΒΥΛΑ απο 29/10. Πεμπτη και Παρασκευη στις 23.00 GREYS ANATOMY. Tα μεσανυχτα private practice (Θεμος Δευτερα κ Τριτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Egw tha proteina ston ANT1 na parei tis treis kathimerines seires tou ANT1 Kyprou Niose Me, Ekeino To Kalokairi kai to Bals me 12 Theous kai na ta topothetisei ws eksis: Stis 12:00 "Ekeino to kalokairi" meta to telos tis Asi, stis 19:00 to "Niose Me" kai stis 21:00 to "bals me 12 theous"... O Souleiman na mpei stis 22:00 kai otan ksekinisoyn ta nea programmata na topothetithoun ola stis 22:00 kai o Souleiman na mpei stis 18:00... To Fthis TV na min allaksei ora probolis kai na diatirisi tin Oneiropagida stis 11:00, afou kai ayti skizei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mε το brothers and sisters θα έχουμε κάποια αλλαγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !