Είναι έτοιμο το νέο studio για το FTHISTV;

0
Τα νέα τρέχουν και η εκπομπή FTHISTV σας φέρνει, όπως πάντα, την είδηση σε αποκλειστικότητα, τώρα σε νέα ώρα. Συντονιστείτε από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στον ΑΝΤ1 και απολαύστε την αγαπημένη σας εκπομπή με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και ανανεωμένο σκηνικό.Το νέο STUDIO σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφοριες του TvNea δεν ειναι ακόμα έτοιμο, κι αναμένεται να παραδοθεί αύριο το πρωί.Το νέο studio είναι πολύ μεγάλο , μοντέρνο με οθόνες.

Διαβάστε το δελτιο τύπου του ΑΝΤ1
Μην χάσετε στην εκπομπή της Δευτέρας: την Έλλη Κοκκίνου να μας ξεναγεί για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό της. Τη Δέσποινα Βανδή να δίνει μια αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη. Ακόμα, πλάνα από τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Κύπρο, αλλά κι ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ από τον γάμο της Ντόρας Κουτροκόη στην Κρήτη.

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 17:00 καλεσμένος της εκπομπής είναι ο πάντα απολαυστικός Τρύφωνας Σαμαράς. Ακολουθούν ρεπορτάζ και πλάνα από την έναρξη του φαντασμαγορικού Cirque De Soleil, μια συνέντευξη με τη Δούκισσα Νομικού, καθώς και το β μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στον Νίκο Γεωργιάδη. Τέλος, δείτε και θα καταλάβετε γιατί ο γάμος της διατροφολόγου Ειρήνης Πασχαλέρη, ήταν το κοσμικό γεγονός της συμπρωτεύουσας!

Όλα όσα συμβαίνουν στη showbiz, έρχονται στην εκπομπή FTHISTV με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 17:00. Εδώ έχουμε για σας την είδηση σε αποκλειστικότητα, μείνετε στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !