Πασίγωστη ηθοποιός "απειλεί" με αποχώρηση από σήριαλ!

1

Το "Καρφί" αποκαλύπτει το όνομα πασίγνωστης ηθοποιού, η οποία "απειλεί" με αποχώρηση από το σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, εξ αιτίας της δραματικής περικοπής του μπάτζετ και επομένως της αμοιβής της...
Χωρίς Ανδριάνα κινδυνεύει να μείνει ο Μάρκος Στάικος στην "Κλινική περίπτωση". Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία παίζει τη δασκάλα στην κωμωδία του MEGA, που έχει πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, έχει φορτώσει πολύ άγρια με τις συνεχείς περικοπές που γίνονται -και- στο δικό της μισθό και απειλεί θεούς και δαίμονες ότι, αν ξαναβάλουν χέρι στην αμοιβή της, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη σειρά και να μη συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο της.
"Κατέβασε" το κασέ της για τη δουλειά αυτή, έκανε πίσω ξέροντας ότι αλλιώς θα έμενε ξανά χωρίς δουλειά και για καιρό γκρίνιαζε στα πλατό και στα καμαρίνια για το όλο "σκηνικό"! Η σεζόν τελείωσε, η Άννα-Μαρία πήγε για μπάνια με την οικογένειά της και ξαφνικά έμαθε πως από το Mega ζητήθηκε να ρίξουν κι άλλο το μπάτζετ της σειράς, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να πέσουν και οι μισθοί. Μίλησε με την παραγωγό εταιρία, της το επιβεβαίωσαν και της άφησαν να εννοηθεί ότι δεν θα είναι απλή μείωση, αλλά γερή περικοπή της τάξεως του 20% -μαζί με την προηγούμενη μείωση 30% που προανέφερε, ναι μιλάμε για ένα 50%!
Άστραψε και βρόντηξε η ηθοποιός, που ήδη είχε δώσει το μήνυμά της μέσα από συνέντευξή της: «Αγρίεψε πολύ το σκηνικό και πρέπει κανείς να βάζει νερό στο κρασί του, αλλά μέχρι ενός σημείου τα... ψαλιδίσματα!». Το "μέχρι ενός σημείου" μεταφράζεται σε "άμα πέσετε κι άλλο, φεύγω!" και πράγματι από την παραγωγή προσπαθούν με θέρμη να την ηρεμήσουν και να τη χαλαρώσουν για να μείνει η σειρά χωρίς πρωταγωνίστρια.
Αλλά έχει φορτώσει τόσο που κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί. Πέρσι έκλεισε για είκοσι επεισόδια και έκανε με το ζόρι δεκαοκτώ -άρα έχασε χρήματα δύο επεισοδίων!- και φέτος έμαθε ότι δεν θα γίνουν ούτε δεκαοκτώ, αλλά δώδεκα -άρα έξι ολόκληρα επεισόδια! Της φαίνεται λοιπόν άδικο -και δεν είναι άδικο!- να χάνει τόσα χρήματα από αυτά που έκλεισε και να της ζητείται να "πέσει" άλλο ένα 20% από αυτά.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. kala na tous kanei makari na apoxorisei gia na mathoun na tous kovoun tosa lefta kai na min tous plironoun kiolas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !