Σταματίνα Τσιμτσιλη:Με στεναχωρούν τα χυδαία σχόλια που γίνονται με εμμονή για το γάμο μου

0
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δηλώνει πως "μια παντρεμένη γυναίκα μπορεί να είναι σέξι, ειδικά αν το θέλει ο άνδρας της". Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1, "Fthis", απαντά χωρίς περιστροφές και στις κατά καιρούς μομφές προς το πρόσωπό της, πως "προβάλλει τον έρωτα της για τον άνδρα της και τον γάμο τους"...

"Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, γιατι και εμείς πολλές φορές, για να βγάλουμε την τρίωρη καθημερινή εκπομπή, τραβούσαμε κάποια θέματα από τα μαλλιά. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αρκεί να μην υπάρχει κακία και εμπάθεια. Το να πει κάποιος ότι φίλησα παθιασμένα τον άνδρα μου είναι ένα αυταπόδεικτο γεγονός και δεν με ενοχλεί, ούτε αν το σχολιάσει χιουμοριστικά. Αν το πει με εμμονή και χυδαία, μπορεί να με στεναχωρήσει και, αλλά και πάλι θα το ξεπεράσω", δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News.

Η όμορφη παρουσιάστρια απάντησε και σε ερώτηση της δημοσιογράφου, Πολυξένης Καραμίχα, σχετικά με τις πλαστικές...

"Είμαι της άποψης ότι αν σε ενοχλεί κάτι πάνω σου, ας το κάνεις, αλλά αν έκανα πλαστική ή οτιδήποτε, δεν είμαι από αυτές τις κοπέλες, τις πολύ θαρραλέες, που λένε "έχω κάνει αυτό, έχω κάνει εκείνο"... Γιατί μετά ανοίγει ένας φαύλος κύκλος, που μπαίνεις σε μια διαδικασία και λες "έχω κάνει αυτό, δεν έχω κάνει εκείνο" κ.ο.κ. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !