Αθηνά Οικονομάκου: ''Δεν ξέρω αν θα δεχόμουν μείωση μισθού''

Giannis
0
Για την κρίση στην τηλεόραση, τις περικοπές στους μισθούς και το πως εκείνη θα αντιμετώπιζε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μιλά η Αθηνά Οικονομάκου στο περιοδικό ''Tv Zapping'' και τη δημοσιογράφο Μαρία Μπακοπούλου.
Η νεαρή ηθοποιός αναφέρει σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση: <<Τα πράγματα είναι δύσκολα... Πολύ δύσκολα... Αλλά θέλω να διατηρώ την αισιοδοξία μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω δουλειά σε τέτοιους καιρούς, το έχω πει και θα το ξαναλέω συνέχεια>>.

Όσο για το αν θα δεχόταν μείωση μισθού της στη σειρά ''Κλεμμένα Όνειρα'', εφ' όσον της ζητούσαν να γίνει κάτι τέτοιο, η Αθηνά Οικονομάκου απαντά: <<Δεν ξέρω, εξαρτάται... Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα αντιδράσω, αν εντελώς υποθετικά μου το προτείνουν. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Ισχύει το περσινό μου συμβόλαιο μπορεί να είναι τόσο χαμηλό που να μην χρειάζεται κιόλας περικοπή μισθού>>.

<<Επιστρέφοντας το Σεπτέμβριο στα γυρίσματα, αν γίνει κάποια κουβέντα για μείωση μισθού, τότε θα πω στη διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν μπορώ να αγνοήσω τι συμβαίνει γύρω μου, θα προσαρμοστώ και εγώ στα δεδομένα της εποχής. Όλα είναι ανοιχτά και συζητήσιμα...>> καταλήγει η όμορφη ηθοποιός. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !