Δημήτρης Παπαδάκης: "Δεν έχω πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Σήφη της σειράς"

Την πρώτη του συνέντευξη παραχωρεί στο Tvnea και στον Αλέξανδρο Κούρτη o sexy πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του Mega "Κλεμμένα όνειρα" όπου μιλάει για τον δικό του ρόλο στο σήριαλ, τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αλλά και για τις ...πολλές κατακτήσεις που έχει έπειτα από την παρουσία του στην Tv!

- Αρχικά θέλω να μου πεις μερικά πράγματα για σένα Δημήτρη μιας και θέλουμε να σε γνωρίσουμε καλύτερα... Γεννήθηκα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, μεγάλωσα στον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και από μικρός ασχολιόμουν με τα καλλιτεχνικά. Έγραφα στίχους, μουσική, έπαιζα σε ερασιτεχνικά μιούζικαλ κλπ. Αργότερα πήγα στην Αγγλία όπου σπούδασα Κοινωνικές Επιστήμες και Media, μου έγιναν κάποιες προτάσεις για μιούζικαλ εκεί αλλά επειδή δεν την "πάλευα" άλλο γύρισα Ελλάδα. Κάναμε μερικά live με κάποια σχήματα και κατά τύχη μου έγινε πρόταση πριν 5 χρόνια για σήριαλ το οποίο δεν έγινε ποτέ λόγω budget. Από εκεί μου μπήκε το "μαμούνι" της υποκριτικής, πήγα στην σχολή του Γ.Θεοδοσιάδη και κατέληξα εδώ που βρίσκομαι, τώρα που ακριβώς θα σε γελάσω! (γέλια)

- Παράλληλα με την σχολή κάνεις το ντεμπούτο σου στην Tv με τα "Κλεμέννα όνειρα" που χτυπάνε καθημερινά 35άρια! Μίλησε μου για αυτή την εμπειρία σου... Κοίτα πιο πριν είχα μόνο την εμπειρία του θεάτρου και της σχολής που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα των σήριαλ. Και ειδικότερα σε ένα καθημερινό όπου ο χρόνος είναι μηδαμινός, οι σκηνές πάρα πολλές, τα άτομα πολλά και επικρατεί ένα χάος που εάν δεν είσαι 100% προετοιμασμένος, εύκολα χάνεις την μπάλα! Έχει πολύ ενδιαφέρον το ότι συνεργάζομαι με ταλαντούχα και πολύ καλά παιδιά και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να εγκλιματιστώ πιο εύκολα. Οι πρώτες δύο βδομάδες ήταν οι πιο αγχωτικές γιατί όλες οι πληροφορίες σου έρχονται ασταμάτητα, αλλά μετά πιστεύω άρχισε να έχει μια καλή ροή όλο αυτό. Τώρα πώς πάει και πώς είναι θα φανεί στο αποτέλεσμα έτσι;

- Έτσι ακριβώς! Ο δικός σου χαρακτήρας, ο Σήφης (βλέπε κολλητός Ο.Παπαδόπουλου), είναι ένος θα ελεγα αρκετά ...καλομαθημένου παιδιού που του έχουν έρθει όλα εύκολα. Τι κοινά θα μου έλεγες ότι έχεις μαζί του; Δεν έχω πολλά κοινά μαζί του είναι η αλήθεια γιατί δεν έχουμε κοινά βιώματα. Αυτός έχει μεγαλώσει σε μία πολύ εύπορη οικογένεια που τα είχε όλα ανέκαθεν και το μόνο που ασχολείται είναι το μπάσκετ, ο χαβαλές και οι γκόμενες. Σε κάποια σημεία τώρα που στο λέω θα ήθελα να του μοιάζω, δηλαδή να κάθομαι όλη μέρα και να καλοπερνάω (γέλια). Στις ευκολίες του λίγο τον "ζηλεύω" αλλά από την άλλη αυτές του έχουν φτιάξει έναν όχι και τόσο θετικό χαρακτήρα. Το γεγονός ότι είναι ρατσιστής απέναντι στους μαύρους και τόσο κομπλεξικός απέναντι στους φτωχούς δείχνει σίγουρα έναν μη σκεπτόμενο χαρακτήρα. Μπορεί όμως κάποια στιγμή να βάλει μυαλό και αυτός, ποτέ δεν ξέρεις!

- Οπότε όπως καταλαβαίνω εκτός σειράς μάλλον θα έκανες παρέα με τον ανταγωνιστή του κολλητού σου, τον Σταύρο Χαλκιά, και όχι με τον κακομαθημένο φίλο σου Άρη έτσι; (γέλια) Να σου πω την αλήθεια θα έκανα περισσότερο παρέα με τον Σταύρο και τον Σιμόν, όπου στην ζωή κάνω πολύ παρέα με τον Στέφανο (Σιμόν), γιατί είναι σίγουρα πιο προσγειωμένα άτομα από τον Άρη και μένα! κάντε κλικ στα Περισσότερα για τη συνέχεια!

- Στα "Κλεμμένα όνειρα" συνεργάζεσαι για πρώτη φορά με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου όπως ο κ.Γαλανός και η Α.Ανδριανού. Τι προσπαθείς να αποσπάς από αυτούς στα γυρίσματα; Κάθε στιγμή των γυρισμάτων είναι μάθημα για μας τους καινούργιους. Δηλαδή το πως θα μελετήσει ο κ.Γαλανός τον ρόλο του ή τι θα προσέξει στην πρόβα η κ.Ανδριανού είναι σημαντικά μιας και στις σχολές δεν σε μαθαίνουν να κάνεις τηλεόραση. Οπότε όταν σου δίνεται αυτή η ευκαιρία, πρέπει να μπορέσεις να κλέψεις όσα περισσότερα μπορείς από αυτούς που έχουν εμπειρία.

- Είσαι όμως μαζί και με δύο πολύ sexy κορίτσια που πίστεψε με πολλοί θα σε ζήλευαν και αναφέρομαι στην Αθηνά Οικονομάκου και την Βάσω Λασκαράκη. Πώς είναι η συνεργασία σου με τις δύο κοπέλες αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά; Μόνο δύο sexy κορίτσια; Νομίζω πως έχουμε παραπάνω Αλέξανδρε (γέλια)! Έχουμε μία πολύ ωραία συνεργασία, δεν κάνουμε πάρα πολύ παρέα εκτός είναι η αλήθεια γιατί ο χρόνος όλων μας είναι αρκετά πιεσμένος αλλά αν τύχει να βρεθούμε σε κάποιο σπίτι είναι πολύ ευχάριστο. Η Αθηνά και η Βάσω είναι εξαιρετικά παιδιά, έχουν πολύ χαβαλέ και οι δύο και γενικότερα έχουμε δέσει στα γυρίσματα με όλους και περνάμε καλά.

- Βλέπω σε πολλά σχόλια Δημήτρη σε twitter και Fb ότι με την συμμετοχή σου στην σειρά έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις, ιδιαίτερα του γυναικείου κοινού, και θέλω να μου πεις αν αυτό το παρατηρείς στην καθημερινή σου ζωή; Έχουν αυξηθεί οι κατακτήσεις σου;  Αλήθεια λες; Δεν το παρατηρώ ρε γαμώτο. Ξέρεις εδώ ταιριάζει αυτό που λένε "γύρω γύρω Κυριακή και κει που 'μαι εγώ Σάββατο" (γέλια)! Επειδή δεν ασχολούμαι πολύ με το Fb και όταν έχω ελεύθερο χρόνο προτιμώ να μείνω σπίτι με παρέα, να αράξουμε και να πιούμε καμιά ρακί, δεν βγαίνω πολύ έξω για να κόψω εντυπώσεις (γέλια)...

- Αυτή την περίοδο σε βρίσκουμε single ή είσαι σε κάποια σχέση;
Αυτή την περίοδο έχω βγει από μια μεγάλη σχέση πριν λίγο καιρό και είμαι ελεύθερος.

- Πιστεύεις ότι η όμορφη εξωτερική σου εμφάνιση θα σε βοήθησει τα επόμενα χρόνια στο επάγγελμα που διάλεξες; Αυτό δεν το γνωρίζω να σου το πω αλλά σίγουρα ξέρω πως είναι και μία μεγάλη δυσκολία για μένα. Όπως είχε πει και κάποιος σε μια συνέντευξη "οι όμορφοι πρέπει να δουλεύουν πολύ πιο σκληρά για να πετύχουν και να αποδείξουν την αξία τους". Δεν ξέρω αν θα μου δοθούν πολλές ευκαιρίες σε αυτό το χώρο αλλά πρέπει σίγουρα να δουλέψω σκληρά για να πετύχω αυτό που θέλω!

- Με ποιούς ανθρώπους θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον; Επειδή αυτή την στιγμή σίγουρα δεν έχω την ευχέρια της επιλογής θα ήθελα να συνεργαστώ με όσους περισσότερους μπορώ γιατί είτε από μεγάλους είτε από μικρούς έχω να πάρω πράγματα. Η υποκριτική πιστεύω πως δεν είναι κάτι που το κατέχεις ή όχι αλλά είναι πράγματα και λεπτομέρειες που "κλέβεις" γενικότερα από ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστώ σε κάτι κωμικό με τον κ.Χαϊκάλη και τον κ.Φιλιππίδη.

- Κλείνοντας Δημήτρη τι να περιμένουμε να δούμε στα επόμενα επεισόδια των "Κλεμμένων ονείρων"; Να περιμένετε αρκετό σασπένς και πολλές ανατροπές. Δεν θα σου πω όμως τίποτα παραπάνω, θα κάτσεις να το δεις γιατί σίγουρα θα σου αρέσει (γέλια)!

- Το ωραίο είναι ότι κάθετε και ο κόσμος να τη δει την σειρά για αυτό παέι και τόσο καλά! Να σου ευχηθώ πραγματικά τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε σε επόμενη συνέντευξη! Και σε σένα τα καλύτερα εύχομαι Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ πολύ!

Αλέξανδρος Κούρτης
"Πρόσωπα 30/1"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κόντρες των τηλεαστέρων στο ...ραδιόφωνο!

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !