Όπως είχαμε αναφέρει πρίν λίγες μέρες, το νέο τραγούδι της Τάμτα με τίτλο "Άκου την καρδιά" αποσύρθηκε γιατί παρουσιάστηκε ένα θέμα με την πνευματική ιδιοκτησίατου τραγουδιού!

Η δισκογραφική εταιρία MINOS- EMI AE, αναφέρει:
Λόγω νομικής αμφισβήτησης που ανέκυψε σε σχέση με τους στίχους του τραγουδιού «Άκου την καρδιά» της Ταμτα και στα πλαίσια του σεβασμού που πάντοτε επιδεικνύει η εταιρεία μας στους δημιουργούς πρέπει να αποσύρουμε την εκδοχή του τραγουδιού που έχει σταλεί. 
Η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter μίλησε για όλα και ξεκαθάρισε το θέμα. Τι θα γίνει τελικά με το τραγούδι; "Αυτές τις μέρες, πήρα πολλά μηνύματα με ερωτήσεις σχετικά με το καινούριο μου κομμάτι. Περίμενα την επίσημη απόφαση της εταιρίας μου για να σας απαντήσω και τώρα είμαστε έτοιμοι. Συμπτωματικά, δημιουργήθηκε ένα θέμα με την πνευματική ιδιοκτησία σε ένα μικρό κομμάτι των στίχων. Οφείλουμε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε τους δημιουργούς. Είχαμε την επιλογή να
το αποσύρουμε τελείως το κομμάτι ή να αλλάξουμε τον στίχο. Επειδή όμως πιστεύουμε πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι, η ομάδα μου κι εγώ αποφασίσαμε να αλλάξουμε τους στίχους, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ιδιοκτησίας. Ελπίζω το τραγούδι “Νιώσε την καρδιά” να το αγαπήσετε κι εσείς όπως προλάβαμε ήδη και το αγαπήσαμε εμείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]