Πανικός στο Star με το στραπάτσο της Agb

Χρηστος Γ
10
Δίνουν και παίρνουν οι συσκέψεις στο Star για το κατηφορικό...μονοπάτι της Agb,σε καθημερινή βάση.Παρά τις γραφικές προσπάθειες κάποιων portals να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό, τα 'μαύρα δημοσιεύματα' δεν μπορούν να κρύψουν την εσωτερική κατάσταση...κάτω απ'το χαλί.Το Made in Star βρέθηκε ακόμα και στην θέση της ζώνης του,πιάνοντας τη βάση μόνο τις ημέρες που λείπει η Τσιμτσιλή.Πονοκέφαλος και για τη Τατιάνα Στεφανίδου,για την εκπομπή της οποίας αφιερώνεται η 'μερίδα του λέοντος' του budget,τα ποσοστά όμως απογοητεύουν.Περίεργη ασυλία συνεχίζει να απολαμβάνει η Μελέτη από την πλειοψηφία των media, παρά την...

...κακή φετινή πορεία.Η πρωινή εκπομπή έχανε ακόμα και απ'το Elatte,ενώ χαρακτηριστικά, προχθές έμεινε 17 μονάδες πίσω από Mega-Alter,παρά την απουσία εκπομπών σε Ant1-NET.To καλύτερο 'ταμείο' φαίνεται να κάνουν Φώτης & Μαρία για το κανάλι.Σε μια δύσκολη ζώνη,καταφέρνουν να κάνουν 15άρια στο νεανικό κοινό με...μηδενικό budget.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η Μελέτη είναι πάντα πρώτη στα νεανικά! αυτό μετράει για το Star...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To xeirotero den einai... To gegonos pantws oti exei tis kalyteres ksenes tainies kai to kalytero paidiko programma dinoyn ena mikro logo yparksis se ayto to (stin ousia tipotenio) kanali...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφού δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω από τα υπόλοιπα κανάλια είναι λογική και αυτή η πτώση.και εφόσον το πρόγραμμα του είναι κακής ποιότητας και οι εκπομπές του ασχολούνται με την ανθρωποφαγία και το ξεκατίνιασμα.πχ.το made in star είναι ένα κακό αντίγραφο του super star με μια κακή θεματολογία και ένα αδιάφορο πάνελ και μια παρουσιάστρια που μπορεί να είναι καλή άλλα δεν το υποστηρίζει και πολύ καλά το μεσημεριανό,το μιλά είναι μια κακή αντιγραφή του αξίζει να το ζεις που πέρσι δεν έκανε και πολύ καλά νούμερα,τι πίστευε η στεφανιδου ότι αν βάλει πάνελ επρόκειτο να αλλάξει κάτι.ο φωτης με την μαρια κάνουν με το ζόρι διψήφια και ένα μέτριο νεανικό γιατί δε έχουν κάνα τούρκικο να αντιμετωπίσουν άλλα το νοεμβριό αν τα 2 μεγάλα κανάλια βάλουν τις σειρές τους εκεί να τους δω.αλλιώς θα φάνε και αυτοι μεγαλο στραπάτσο.η πρωινή μελέτη θα φάει και άλλη πτώση γιατί δεν έχει το παπαδακη ακόμα ο ant1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To star me to programma pou exei me to anyparkto prime-time den eine ka8olou sovaro kanali.8a prepei na kopsoun oles tis xalia mesimerianes kai apogevmatines ekpompes pou exoun kai na dosoun emfasi sto prime time.Mono etsi mporoun na so8oun.Alios arga i grigora 8a kataliksoun san to alter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:59 μ.μ.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
    7:15 μ.μ.
    Τι εννοείς;Το alter βγήκε 2ο σε μέσο όρο ημέρας στο σύνολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. darwin οπως παντα σωστος!
    Συμφωνω σε ολα!
    Υ.Γ.
    Η Μελετη κανει σχετικα καλα νεανικα για ενα κ μονο λογο,επειδη ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ εναλακτικο προγραμμα εκεινη την ωρα,εαν η εκπομπη της επαιζε μεσημερι θα εκανε το πολυ 1 με 2 μοναδες παραπανω απ'οσο κανει το made in star και αυτη ειναι η αληθεια!Η εκπομπη της δεν διαφερει σε ΤΙΠΟΤΑ απο ενα μεσημεριανο τιποτενιας θεματολογιας!Επισης υαρχουν μερες που ο ΑΥΤΙΑΣ(!) την παιζει στα ισα αλλα και την ξεπερναει στο κοινο που το star εχει για σημαια δηλαδη το 15-44!Ας ετοιμαστει ΚΑΙ αυτη απο Δευτερα να πεσει ακομη πιο κατω με την ελευση του Παπαδακη!Τελος δεν λες οτι σκιζει η Μελετη οταν κανει 22% περιπου στο νεανικο και να φανταστει κανεις οτι φετος δεν εχει προγραμμα και ο αλφα στο 7-10!Α σε που εκεινη την ωρα τα 'νεανικα' ειναι ανυπαρκτα και τα ονειρευετε μονο ο Μαλελης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει πιο ανακριβές και σίγουρα με σκοπιμότητα post από αυτό.
    Καμία σύσκεψη δεν δίνει ούτε παίρνει... Τα μαύρα δημοσιεύματα καλά κάνουν και είναι μαύρα, μια και αυτή είναι η δουλειά τους! Όλοι όσοι έχουν περάσει έστω και μια μέρα την πόρτα των περισσότερων καναλιών (φαίνεται ότι ο darwin δεν είναι θαμώνας) ξέρουν ότι Mega, ANT1, Alpha και Star αξιολογούν εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια την απόδοση των εκπομπών τους στο 15-44. Το περίφημο χαρτάκι στο 'Total' δεν κυκλοφορεί καν. Άρα, το να μιλάμε για το ποιος χάνει από ποιον στο total είναι σαν να παίρνει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και να ισχυρίζεται ο Παναθηναϊκός ότι είναι καλύτερος γιατί έχει λιγότερες κίτρινες και κόκκινες κάρτες !!!
    Η Μελέτη είναι συνήθως πρώτη με μερίδιο πάνω από 20% αλλά και δεύτερη αν ήταν, δε χάθηκε ο κόσμος. Η Ράλλη περνάει την Τσιμτσιλή και αυτό είναι το ζητούμενο. Κανείς δεν της ζήτησε να παίξει στα ίσα τη Μενεγάκη. Όταν σε ημέρα απεργίας Alter κάνει η Ράλλη 14 και η Μενεγάκη 19, μάλλον η δεύτερη έχει να προβληματίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ena kanali pou se periodo krisis synexizei akoma na asxoleitai me tin showbiz kai ta koutsompolia logiko einai na katareysei. makari na to katalavoun kai na allaksoun taktiki. oi neoi exoun sovara provlimata me megalytero auto tis anergias, to ligotero pou tous aposxolei ta koutsompolia gia tous diasimous. an thelei na psixagogisei tous neous mporei na to kanei me oraiotates tainies akoma kai sirial anti ayton ton ekpompon sxoliasmou tis showbiz i tou dithen lifestyle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η βλακεα ειναι που μετρατε τηλεθεασεις με ποσοστα. με rating points επρεπε οπως USA. Γιατι ενα 20% μπορει να σημαινει μολισς 60 χιλ. τηλεθεατες αρα αμελητεο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !