ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Mega σε 16:9, ο ΑΝΤ1 σε High Definition

20
Από σήμερα το Mega Channel άρχισε να εκπέμπει το πρόγραμμά του σε μορφή 16:9!
Σε πρώτη φάση σε μορφή 16:9 θα μεταδίδονται μόνο η ειδήσεις καθώς και ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές.Μπορει το Mega να το γύρισε  σε μορφή 16:9  κι ο ΑΝΤ1 όμως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.. Σε επικοινωνία που είχαμε με στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου για την νέα καμπάνια του ΑΝΤ1 μας αποκάλυψε πως η νέα καμπάνια του θα βγει σε λίγες μέρες .Όσο αφορά για το πότε θα μπει και ο ΑΝΤ1 σε εικόνα 16:9 το στέλεχος του καναλιού μας απάντησε πως ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει το 2012 να μπει σε High Definition καθώς αυτή την στιγμή δεν προλαβαίνει να βγει με αυτήν την εικόνα γιατί χρειάζονται πολλές προσαρμογές.Για να δουμε...

Κάλιο αργά παρα πότε... 

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμένα γιατί παίζει σε 4/3; Μόνο STAR,SKAI & ERT παίζουν σε 16/9...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πως υποτίθεται θα εκπέμψει σε HD τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει νομικό πλαίσιο, ΔΕΝ υπάρχουν διαθέσιμες συχνότητες, και τη στιγμή που ο ίδιος ο ΑΝΤ1 μέσω των δελτίων του αλλά και μέσω της DIGEA ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ την ΕΡΤ που εξέπεμψε πιλοτικό πρόγραμμα σε HD?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλαει για μετατροπη οχι για νεα συχνοτητα η ιδια θα ειναι η συχνοτητα, αυτη ειναι η αιτια που θα βγει το 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά εκεί στο MEDIAGATE μέχρι και τα δελτία τύπου-ενημερωτικά κείμενα καναλιών "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ" τα βαπτίζουν...τεσπα.
    Η νέα καμπάνια του ΑΝΤ1 είναι έτοιμοι άπλα θα την καθυστερήσουν λίγο καθώς αργούν και τα νέα προγράμματα. Όσο για το HD απ οτι κατάλαβα κι εγώ δεν θα γίνει αλλαγή συχνότητας αλλά προσαρμογή όπως γράφω. Ακόμα να σημειώσουμε ότι το χρονικό περιθώριο που έχουν δώσει είναι το 2012(αρχές-τέλος του έτους δεν το διευκρίνισαν).

    6:46 μ.μ.
    Το Mega ακόμα και τωρα σε 4/3 παιζει εκτος σε ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές. Βασικά ακόμα και σε αυτες δεν θα καταλαβεις διαφορα πέρα απο το μικροσκοπικο-διαφανες σήμα πάνω.
    Πλάκα είχε σημερα η γιαγια μου, νομιζε οτι έχασε το Mega καθως το σήμα σχέδον δεν φαινεται...(αντε να την πω γιατι έγινε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tv nea exeis kamia enimerwsi sxetika me to an i nea kampania tou ant1 gia to 2011-2012 tha thimizei tin fetini tou kampania i tha einai kati teleiws diaforetiko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:44 μ.μ.
    Αμα ηξερα να εισαι σιγουρος θα σας το ελεγα... Αυτα μου ειπαν αυτα σας μεταφερω. Βεβαια μου το περιεγραψαν κατι σαν πολυ διαφορετικο και εξελιγμενο για να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tv nea υπάρχει περίπτωση να μπει ο ANT1 νωρίτερα μόνο σε μορφή 16:9 και του χρόνου κανονικά και σε HD;
    ή θα εφαρμοστούν και τα δύο (16:9, HD) την ίδια μέρα που θα προγραμματιστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι ο ΑΝΤ1 οπως μας ειπαν χαρακτηριστικα το καναλι θα πάει κατευθείαν στο τελειότερο, αυτή τη στιγμή, από πλευράς τεχνολογίας σήμα εκπομπής που είναι το High Definition το 2012. Τιποτα αλλο δεν μου ειπαν παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να καταλάβω κάτι, τη στιγμή που όντως το HD είναι το τελειότερο και πιο σύγχρονο σήμα, είναι δυνατόν να εκπέμπει σε 4:3 ??? Αφου πουθενά στον εξελιγμένο κόσμο δεν πωλούνται πια τέτοιες τηλεοράσεις, όλες πλέον είναι 16:9 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΆΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ MEGA OYTE ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ;ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ 2 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Η ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAI OUTE THA KATALABEIS DIAFORA GIAI OI THLEORASHS MAS PROSARMOZONTAI PLEON AUTOMATA STO 16:9 OPWS EBLEPES PRIN ETSI THA BLEPEIS KAI TWRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά το Mega δεν εχει κανει καμια αλλη αλλαγή πέρα απο το μικρο Logo, θα μας τελάνεις ρε 10:58 μ.μ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mporo na balo thn eidhsh sto blog mou, oso gia thn eidhsh tha po oti nai men einai kalo alla tha protimousa na valei seires sto web tv opos kanei o ant1.

    Sygnomh gia ta greeklish alla ta ellinika mou ta vgazei kinezika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και βεβαια μπορεις φυσικά με πηγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TO MEGA KAI ANT1 THA ALLAKSOUN LOGKAN? KSEREI KANEIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το Mega παίζει σε 16:9 και αυτό φαίνεται στις ειδήσεις αλλά και στις άλλες ζωντανές εκπομπές. Έτσι ήταν το κεφάλι του κ. Θαναηλάκη; Εύγε Μέγκα, άντε και σε full .widescreen. Όσο για την προσαρμογή του ΑΝΤ1 δεν βγάζω νόημα, τι εννοείτε προσαρμογή; Το HD θέλει μεγαλύτερο bandwidth, αλλιώς δεν αποδίδει την ποιότητα. Εκτός αν ο ΑΝΤΕΝΝΑΣ συνεχίσει την ίδια απαράδεκτη κατ εμέ νοοτροπία της κάκιστης ποιότητας, δηλαδή να συμπιέσει τόσο το σήμα που να χωρά στην ίδια συχνότητα του SD. Τότε, σίγουρα θα γεμίσουν οι οθόνες τεχνουργήματα και το κανάλι θα υπογράψει κατά την άποψή μου την καταδίκη του. Εκρός αν προωθήσει το WEB TV (με καμιά συνδρομή για Full HD;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tv nea ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε 16:9 και HD?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !