Το Mad στηρίζει το θεσμό «Freddie For A Day»

0
Το MAD και με τα τρία μέσα του MAD TV, MAD RADIO 106,2 και www.mad.gr σε συνεργασία με την Universal Music Ελλάδος γιορτάζουν την 65η επέτειο από τη γέννηση του Freddie Mercury, του θρυλικού τραγουδιστή των Queen, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και στηρίζουν τον παγκόσμιο ετήσιο φιλανθρωπικό θεσμό Freddie For A Day, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση του HIV/AIDS σε όλο τον κόσμο.
Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, το MAD TV, όπως κι άλλα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως στο πλαίσιο του Freddie For A Day, θα «φορέσει» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο λογότυπο του και όχι μόνο, το χαρακτηριστικό μουστάκι του Freddie Mercury. Το μουστάκι, σήμα κατατεθέν του Freddie, θα φορέσουν και οι άνθρωποι του MAD εκείνη την ημέρα για να τιμήσουν το μεγάλο θρύλο της ροκ μουσικής και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό του Freddie For A Day.....
Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας, το MAD TV, θα προβάλλει special εκπομπές αφιερωμένες στον Freddie Mercury, ενώ οι mad viewers θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να κάνουν τη δική τους δωρεά για την εκστρατεία ενημέρωσης και καταπολέμησης του AIDS/HIV, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο 54121 γράφοντας MAD κενό FREDDIΕ για να μπουν στην κλήρωση και να κερδίσουν ένα από τα Greatest Hits Album των Queen από τη Universal Music.

Χρέωση: 1,23€/SMS συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την παραπάνω ενέργεια, θα διατεθούν για την ενίσχυση των απόρων ασθενών από AIDS/HIV.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !