ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πότε κάνει πρεμιέρα ο «Πειρασμός» στον ΑΝΤ1;

26
Η νέα τουρκική σειρά «Πειρασμός» η αλλιώς "Aski-Memnu"έρχεται στον Αντ1 μετά την τεράστια επιτυχία του Εzel για να καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές όπως και στην Τουρκία. Ήδη ο ΑΝΤ1 απο χθες προβάλει τρέιλερ χωρίς να αναφέρει ώρα προβολής.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv nea η σειρά κάνει πρεμιέρα στην Prime Time του ΑΝΤ1 απο τις 26 Σεπτεμβρίου στην θέση του EZEL όπου θα ρίξει αυλαία στις 23 Σεπτεμβρίου.
Λίγα λόγια για τον  «Πειρασμός»
Ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο τηλεθέασης έρχεται στις οθόνες μας την ερχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Η ερωτική δραματική σειρά ASK I MEMNU (με αγγλικό τίτλο Forbidden love), η πιο επιτυχημένη σειρά που προβλήθηκε ποτέ στην Τουρκία και με δεκάδες εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε πολλές χώρες παγκοσμίως.
Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Halit Ziya Uşaklıgil που διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη του 19ου αιώνα. Το 2008 διασκευάστηκε για την τηλεόραση για το Kanal D, με την ιστορία να τοποθετείται στις αρχές του 2000.
 Η Firdevs είναι μία χήρα μέσης ηλικίας η οποία δεν έχει και την καλύτερη φήμη, αφού προέρχεται από μία ηθικά διεφθαρμένη οικογένεια. Η Firdevs σχεδιάζει να...
παντρευτεί τον πλούσιο Adnan, ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να την ταρακουνήσει. Ο Adnan ερωτεύεται και ζητάει σε γάμο όχι την ίδια, αλλά την Bihter, την 22χρονη κόρη της. Ο Αdnan και η Bihter παντρεύονται παρά τις αντιδράσεις και των δύο οικογενειών. Η Bihter όμως θα πέσει στον έρωτα του Behlül, του μικρού bon viveur ανηψιού του συζύγου της… Στο ρόλο του Behlül ο Kivanç Tatlitug ο πιο δημοφιλής ηθοποιός αυτή τη στιγμή στην Τουρκία.

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. AUTHN THN SEIRA THN EIXE PAREI KAI TO MEGA ALLA THN ARPAKSE O ANT1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ARA O ANT1 PRIME TIME THA EXEI THN TOURKIKH SEIRA MEXRI TON IANOUARIO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και από 17/10 θα τοποθετηθεί στη ζώνη 18:00-20:00, αποτελώντας έτσι το lead in για τα ΑΝΤ1 NEWS στο 1ο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.Και από 17/10 θα τοποθετηθεί στη ζώνη 18:00-20:00, αποτελώντας έτσι το lead in για τα ΑΝΤ1 NEWS στο 1ο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο που ξέρουμε ειναι πως απο 26 Σεπτεμβριου θα το εχει στην prime time.Στον ΑΝΤ1 θα δουμε κανονικα “Dancing on ice”, το“Meet the Parents”, το “Queer Eye”,Black Out,Το αμάρτημα της μητρός,Με το δεξί,Ράδιο αρβύλα οποτε μαλλον θα ειναι μεχρι να δουμε την κανονικη του prime time εκτος κι αν κανει τα ιδια τρελα νουμερα με του EZEL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η υπόθεση μυ φαίνεται, αρκετά ενδιαφέρουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:48 μ.μ.
    h sugkekrimneh seira exei kanei ta kalutera noumera sthn tourkia, einai kati san to nhsi (ennow rekor sta noumera).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:03 μ.μ.
    Μάλιστα!Για να δούμε τι θα δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ GUMUS(ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ)ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ask i-memnu ΑΝΤΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι ξέρουμε Τούρκικα και θα μπερδευτούμε;;; Υπήρχε Ελληνικό σήριαλ απαγορευμένη αγάπη..για αυτο μάλλον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΖΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανωνυμε εννοω με τη σειρα.Η σειρα αυτη ακουγεται οτι θα παιχτει εδω και πολυ καιρο με αλλο τιτλο και απο τη στιγμη που ο αντεννα θα την προβαλει με αλλο τιτλο τελικα πολλοι ισως να μπερδευοντουσαν αυτο εννοουσα.Το ξερω για την απαγορεμυενη αγαπη αλλα αυτο δεν ηταν ερωτικη ιστορια ουτε ειχε την ιδια υποθεση θα μπορουσαν να το βαλουν και απο τη στιγμη που ηταν ελληνικη σειρα δεν εχει τα ιδια δικαιωματα με την τουρκικη πνευματικα δικαιωματα εννοω οποτε δεν εχει σχεση αυτο ο αντεννα το κανει και αλλαζει τους τιτλους.εδω το πακετο η εκπομπη αυτη τοτε που ηταν και ελληνικη αλλαξε μονο ενα μερος του τιτλου.τελοσπαντων Πειρασμος δεν ακουγεται ρομαντικα γι'αυτο το λεω.ακουγεται καπως αγρια δεν πειραζει τι να κανουμε πειρασμος ειναι πειρασμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. tv nea έχετε τα τρειλερ που βαζει ο αντεννα?? τα θελουμε να τα δουμε! ανεβαστε τα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MPRABO STON ANT1 POY TO BAZEI PRIME TIME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ezel Παρασκευή 02/09 34.3% στο σύνολο και 28.8% στα νεανικά κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βασικά όσοι λένε πως την "άρπαξε" ο ΑΝΤ1 από το Μega δεν ισχύει.
    Υπήρχαν 2 τούρκικες σειρές που αρχίζουν το ίδιο.

    "Aşk ve Ceza" που σημαίνει "Έρωτας και Τιμωρία" και προβλήθηκε για μια σεζόν. Τελείωσε φέτος.

    Και το 2ο είναι το "Aşk-ı Memnu" που σημαίνει "Απαγορευμένη Αγάπη" και προβλήθηκε για 2 σεζόν τελειώνοντας το 2010.

    Είναι δυο διαφορετικές σειρές και μάλλον το Mega έκανε κίνηση για το ""Aşk ve Ceza".
    O ΑΝΤ1 είχε το "Απαγορευμένη Αγάπη" (Ask-i Memnu) πριν ακόμη κλείσει το EZEL το οποίο αγόρασε μετά και αποφάσισε να προβληθεί πρώτο..

    Για να μην λέει ο καθένας ό,τι κι ό,τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9:51 μ.μ.
    Απ οτι ξέρω το Mega πολυ προσφατα έκλεισε το Aşk ve Ceza.(σας ειχαμε ενημερωση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αναρτηση μας, πριν περιπου εναν μηνα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TO MEGA TO EIXE TO Aski-Memnu KAI TO EXASE APO TA XERIA TOU TO EXEI GRAPSEI KAI TO TV ZAPPING POU EINAI SUMFERONTON MEGA MHN LETE XAZOMARES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. A MALISTA,OPOIO SITE H'PERIODIKO DE GLUFEI TON ANT1 EINAI SUMFERONTWN MEGA FUSIKA...TI XARA PANTWS POU O ANT1 PHRE APO TA XERIA TOU MEGA TO TOURKIKO E??FOBERO GEGONOS...AXIZEI 3HMERO EORTASMO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαλίστα... Και άλλο τούρκικο στον ΑΝΤ1 Turk. Ελπίζω να πατώσει για να σταματήσουν να υπάρχουν αυτά τα γεροντοσάπουνα στην ελληνική τηλεόραση. Η συνταγή? Η ίδια. Ένας έρωτας, κάποιες έχθρες, λίγο πιστολίδι και μερικοί θάνατοι. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα κανάλια που προβάλλουν αυτές τις σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. den exoskopo na to dw, mou ftanei to ezel kai ta sunora ths agaphs prin liga xronia, meta to telos tou ezel erxetai kai to telos gia ta tourkika genika, apo ekei kai meta ellhnika, amerikanika kai latin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. TVmaster
    afou den blepeis ant1 mas eipes se prohgoume sxolio sou ti mas prizeis ta oumpala me emas pou blepoume autes tis seires

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "TVmaster den exoskopo na to dw."

    SIGA MHN EIXES EDW BLEPEIS FANATIKA PATTY XAXAXA. PNTWS H SEIRA AUTH EINAI KALUTERH KAI APO TO EZEL KAI APO TA ALLA TOURKIKA POU EXOUME DEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΑΘΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΑΧΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ε;ΚΑΙ Ο ΑΛΦΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΣΕΒΑΣΜΟ,ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝ ΕΘΙΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΕΞΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ Η ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΤΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η συγκεκριμενη σειρα ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Καμια σχεση με το Ezel στην υποθεση και εχει και πολυ καλους πρωταγωνιστες. Δεν ειναι τυχαιο που εκανε τρελα νουμερα οχι μονο στην Τουρκια αλλα σε ολη τη Μαση Ανατολη. Μπορει σε καποιους να μην αρεσουν τα τουρκικα σιριαλ και να προτιμουν τα ελληνικα (για ευνοητους λογους...) αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες οπου μια τουρκικη παραγωγη ξεπερναει τα ελληνικα δεδομενα. Εννοω οτι ειναι πιο καλογυρισμενα, με μεγαλυτερη διαρκεια και προσοχη στις λεπτομερειες κι οχι τα πασαλειματα που βλεπουμε στην ελληνικη τιβι!
    Πολλοι τα σνομπαρουν χωρις να τα εχουν δει ποτε και τα κατακρινουν, αλλα ορισμενα απο αυτα τα σιριαλ ειναι πιο καλοδουλεμενα απο τα δικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. GIATI DEN MPORW NA DW THN SEIRA PLEON STO WEB TY ANT?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !