Νέες σειρές στο Web TV του ΑΝΤ1

2
Μετά την μεγάλη επιτυχία των Flatmates και See You Around,ο ΑΝΤ1 φέρνει πρώτος στην Ελλάδα τις μεγαλύτερες Web Σειρές απ’ όλο τον κόσμο.
Το ξεκίνημα έγινε με τις πρώτες ελληνικές web σειρές. Η συνέχεια έρχεται αυτή την εβδομάδα στο Web TV Plus του ΑΝΤ1 με δύο κορυφαία Web σίριαλ από Αμερική και Αγγλία. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Flatmates και του See You Around, το Web TV του ΑΝΤ1 εμπλουτίζεται με το The Cut και το Girl Number 9.
Το «The Cut» που ανέβηκε στο Web TV Plus χτες 2 Μαϊου, http://www.antenna.gr/webtv/thecut, είναι μια καθημερινή δραματική online σειρά για μια παρέα νεαρών στο Λονδίνο. Η πετυχημένη web σειρά του BBC ακολουθεί την ζωή των νέων της βρετανικής πρωτεύουσας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μέσα σε μια παγκόσμια μητρόπολη γεμάτη περιπέτειες και αναπάντεχα γεγονότα. Η ιστορία της ξεχωριστής παρέας, ξεκινά με τον αναπάντεχο θάνατο ενός από τους φίλους, του Oliver....


Ο Τζέι, η Μάρλα, ο Στίβεν, η Όλιβ, η Τόνι κι ο Τόμι έχουν μπερδεμένες ζωές, κι ακόμα πιο πολύπλοκες σχέσεις.
Μείνετε μαζί τους στο ΑΝΤ1Web TV Plus καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, και γρήγορα θα γίνουν και δική σας αγαπημένη παρέα.

Άλλη μια κορυφαία web σειρά που φέρνει πρώτος στην Ελλάδα ο ΑΝΤ1, από την Τετάρτη 4 Μαΐου και κάθε Τετάρτη, είναι το Girl Number 9. Ένα συναρπαστικό web θρίλερ, γραμμένο από τον James Moran, διάσημο σεναριογράφο του Doctor Who, αλλά και των Torchwood, Spooks and Severence. Το Girl Number 9 που ήταν υποψήφιο για βραβείο σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες των Steamy Awards (τα αντίστοιχα Emmy για τις αγγλόφωνες web σειρές) είναι μια από τις πιο «εθιστικές» και αξέχαστες web σειρές που έχουν φτιαχτεί μέχρι σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όλα ξεκινούν με την σύλληψη του Vincent Boylan, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία επτά κοριτσιών. Μόνο που η αστυνομική ομάδα που τον ανακρίνει και διερευνά την υπόθεση των μαζικών φόνων, έχει πολύ λίγο χρόνο για να αποσπάσει μια ομολογία. Γιατί αν δεν καταφέρουν να τον κάνουν να μιλήσει γρήγορα, μπορεί να ξεφύγει μέσα από τα χέρια τους. Για τα καλά.
Δείτε την κάθε Τετάρτη αποκλειστικά από το ΑΝΤ1Web TV Plus, ξεκινώντας αυτή την Τετάρτη, 4 Μαΐου.

Tα καλά νέα του ΑΝΤ1 Web TV δεν τελειώνουν εδώ. Πολύ σύντομα, θα ακολουθήσουν δύο ακόμα κορυφαία web series, το Pink και το Signs of Life.
Και μην ξεχνάτε ότι όλο το περιεχόμενο του ΑΝΤ1 Web TV μπορείτε να το παρακολουθείτε και από το κινητό σας ή το tablet σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To The Cut ειναι απιστευτη σειρα,αλλα πολυ μικρα τα επεισοδιακια και πιστευω θα μας βγει η ψυχη μεχρι το τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h tainia The cut einai para polu wraia!apo to prwto epeisodeio kai mono sou travaei thn prosoxh! to exw latrepsei! Twra pou teleiwse h 1 season 51 epeisodiwn..h 2 season pote 3ekinaei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !