H prime time για Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα

12
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα για την Κυριακή του Πάσχα και για την Δευτέρα του Πάσχα στην Prime Time.
Όπως ήταν αναμενόμενο το «Dancing With the Stars» έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις τον τηλεθεατών αλλά και τα νούμερα από την Agb. Συγκεκριμένα το «Dancing With the Stars» σημείωσε 43,4% στο σύνολο και 41,6% στο νεανικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα οι νεαρές γυναίκες 15-24 είδαν DANCING WITH THE STARS σε ποσοστό 64,2%, ενώ στις ηλικίες 25-44 το ποσοστό ήταν 45,2%. Στο κορυφαίο τους λεπτό μάλιστα, τα αστέρια είχαν 86,0% τηλεθέαση στις γυναίκες 15-24, και 55% ανάμεσα στις γυναίκες 25-44.
Τα πράγματα όμως για το Greek Idol την Δευτέρα του Πάσχα δεν ήταν καλά, αν και ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι θα έχει πτωτικές τάσεις μιας και η πρεμιέρα κινήθηκε σε πολύ μέτρια νούμερα. Έτσι το δεύτερο live του «Greek Idol» έκανε 18,3% στο γενικό σύνολο και 19,2% στα νεανικά κοινά 15-44 δείχνοντας έτσι πως δεν πα να κάνει και κολοτουμπα η κριτική επιτροπή η παρουσιάστρια, νούμερα σε τέτοιου είδους talent show δεν θα ξαναδούμε. Πάμε όμως να δούμε τι έκαναν τα άλλα κανάλια απέναντι από το αδιάφορο Greek Idol.
 H Ζωή της Άλλης σημείωσε 53,5% σύνολο και 43,3% στα νεανικά κοινά 15-44 . Το Μην το Πεις στη Νύφη που ήταν σε επανάληψη 5% και 6%. Το Νησί  που και αυτό ήταν σε επανάληψη έκανε  29% στο σύνολο και το 24,8% στο νεανικό κοινό, ενώ η παρέα  του Ράδιο Αρβύλα έκανε 24,1% στο σύνολο και 27,6% στο νεανικό κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. den ta les kai apogoiteutika ta noumera tou greek idol giati se kathe wra eixe ena "thirio" apenanti tou..kai den itan katholou ma katholou adiaforo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκίζει το Dancing with the stars την Κυριακή. Δεν περίμενα την αποχώρηση της Χρουσαλά. Πολύ καλά τα πήγε εχτές το ΝΗΣΙ στην επανάληψη του και όπως επίσης κατα την γνώμη μου πολύ καλά πήγε το ''Εκείνες και εγώ'' στον ΑΝΤ1 που έκανε νούμερο κοντά στο 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oxi kai adiaforo to greek idol.to sabbato 8a skizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διόρθωση:
    Δεν το λες και αδιάφορο το greek idol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. apo thn manwlidou kalutera noumera kanei o zaxos o dogkanos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO GREEK IDOL TO SAVVATO THA SKISEI..GIA AYTO ASE TA ADIAFORO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To greek idol den einai katholou adiaforo !!! Kai to 18 % einai kalo noumero an skefteis oti kai tis 3 wres eixe megathiria apenanti tou ( zwi tis allis, nisi, radio arvyla ) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:05 μ.μ.
    όπως έσκισε και στην πρεμίερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oti epaize se alli mera sou leei kati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To Greek Idol δεν σκίζει σε καμία περίπτωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει συμπαθητικά νούμερα. Σίγουρα το Σάββατο πάει καλύτερα γιατί δεν έχει αντίπαλο. Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι θα έκανε καλύτερα νούμερα αν δεν είχε παρουσιάστρια την Κορομηλά, πόσο παλιακή είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to greek idol ekane kako mono sto radio arvila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. tv nea stin premiera eixe treis antipalous pou mpikan kai oi treis sto top 5 oxi sto top 10.kai omws itan akoma prwto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !