Σάββας Πούμπουρας:Δεν φαντάζεσαι πόσες ώρες περιμέναμε μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο «στόχο»

1

Κάθε Τετάρτη παρέα με το Δημήτρη Βλάχο μας «κάνετε πλάκα» από τη συχνότητα του Ant1. Πώς θα χαρακτήριζες την εμπειρία τώρα που τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί;
Περάσαμε φανταστικά! Είχε πολλή κούραση, αλλά κάναμε τρελή πλάκα! Γελάσαμε πάρα πολύ! Δεν ήταν όμως καθόλου εύκολο, αυτό που κάναμε! Δεν ήθελαν όλοι να συμμετάσχουν. Μάλιστα υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν «ναι» και με το που καθόντουσαν στο τραπέζι το μετάνιωναν. Πολλοί έχουν πει ότι οι πλάκες είναι «στημένες». Δεν φαντάζεσαι πόσες ώρες περιμέναμε μέχρι να βρούμε να «χτυπήσουμε» τον κατάλληλο «στόχο».
-Και ποιος ήταν δηλαδή ο «κατάλληλος στόχος»; Με ποια κριτήρια διαλέγατε τους συμμετέχοντες;
Ψυχολογείς… δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Προσπαθείς να καταλάβεις ποιος θα σου δώσει γέλιο, ποιος θα φρικάρει περισσότερο. Άλλες φορές πέφταμε μέσα και άλλες όχι! Πάντως έχετε να δείτε πάρα πολλά ακόμη!

-Με το Δημήτρη «δέσατε» από την αρχή;
Ταιριάξαμε για …πλάκα! Είμαστε συνομήλικοι και πολύ χαλαροί και οι δύο. Στην αρχή, σαφώς και ήμασταν κάπως μουδιασμένοι, μετά όμως δεν μας σταματούσε τίποτα. Μας βοήθησε βέβαια πολύ και το στιλ της εκπομπής. Μας φαντάζεσαι εμάς τους δυο σε ενημερωτική εκπομπή; (γέλια) Δεν ξέρω πώς θα ήμασταν εκεί! (γέλια)....

-Σε έχουμε δει σαν ηθοποιό, συμπαρουσιαστή, χορευτή και τώρα και παρουσιαστή. Εσύ ποιον ρόλο απολαμβάνεις περισσότερο;
Όλους (γέλια)! Πάντα επέλεγα δουλειές, οι οποίες με έκαναν να περνάω όμορφα… Κι ας μην έπαιρνα πολλά χρήματα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα απίστευτα λεφτά για μια δουλειά που δεν μου αρέσει πολύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ την πρόταση!

-Μεγάλη κουβέντα… Οι εποχές είναι δύσκολες για «όχι»!
Εγώ όταν δεν περνάω καλά κάνω κακό στην υγεία μου, στον εαυτό μου. Φθείρομαι! Η δουλειά μου είναι να κάνω πράγματα που απολαμβάνω. Δεν σου κρύβω ότι έχω πει πολλά «όχι». Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάτι που δε γουστάρω!
-Το αύριο σε αγχώνει καθόλου;
Γιατί να με αγχώνει το αύριο; Αν κάτσω τώρα και σκεφτώ τι θα κάνω σε ένα χρόνο, το έχασα το παιχνίδι. Έτσι καταστρέφεις το τώρα!
-Τα πράγματα όμως στην τηλεόραση είναι πολύ ρευστά! Έχεις σκεφτεί τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις εκτός από τηλεόραση;
Παντού είναι δύσκολα πια. Πού είσαι μόνιμος; Στην τράπεζα; Πουθενά! Οπότε τι να καθίσω να σκεφτώ; Τώρα είμαι στην τηλεόραση! Όταν δεν θα είμαι πια, θα δω τι θα κάνω. Απλά τα πράγματα!
-Και οικονομικά; Πώς τα βγάζεις πέρα; Είναι τόσα τα χρήματα μιας τηλεοπτικής δουλειάς που μπορούν να σε εξασφαλίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Φυσικά και όχι! Κάνω κι άλλες δουλειές. Μαζί με τον κολλητό μου παίζουμε μουσική σε δυο - τρία μαγαζιά. Κάνουμε την πλάκα μας, βγάζουμε και χρήματα. Δύο σε ένα (γέλια)! Τη στιγμή που θα νιώσω ότι δεν έχω το φαγητό μου και το ενοίκιό μου, να είσαι σίγουρη πως θα ψάξω και θα τη βρω την άκρη.

για περισσότερα στο Πρώτο Θέμα online 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πωπω σκιζουν σε νουμερα και τωρα τους κυνηγάνε για συνεντευξη ,ελεος.
    ΛΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !