Περικοπές στα ''σουξέ'' του Ant1?

Χρηστος Γ
5
Ρεπορτάζ του Enimerosi24 κάνει λόγο για άγριο ψαλίδισμα των bugdet από τον Αλεξάντερ Χόλαντ- του ANT1-και μάλιστα σε εκπομπές που καταγράφουν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις σε επίπεδο ημέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Ράδιο αρβύλα» αναμένεται να υποστούν σημαντικές μειώσεις στους προϋπολογισμούς τους και για αυτό η διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει να καλλιεργεί το κλίμα. Ο Αντώνης Κανάκης όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση εκπομπάρχη για αυτό δεν αποκλείονται εκπλήξεις που μπορεί να διαταράξουν ακόμη και τις καλές σχέσεις του καναλιού με την παρέα της Θεσσαλονίκης. Η περίπτωση του Γιώργου Παπαδάκη είναι διαφορετική και θα συζητηθεί σε άλλη βάση, δεδομένου ότι λήγει και το συμβόλαιο του παρουσιαστή στο τέλος του χρόνου.
Σχόλιο.Αν και διαφωνούμε σε τέτοιου είδους-ισοπεδωτικές και συγκυριακές-πρακτικές,η εκπομπή του Παπαδάκη έχει απαιτήσεις στο bugdet.Aλήθεια,τι χρειάζεται να περικόψει σε μια εκπομπή όπως οι 'Αρβύλα'?Το μεγάλο πλατό?Τον μισθό του Κιούση?Η να απολύσει τον 'Κωστάκη'?Το κόστος είναι μηδενικό μπροστά....στα 40άρια του 15-44!Αλλά είπαμε:Ο Χόλαντ είναι ευγενής...αυτό μετράει!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O XOLAND EINAI MONO LOGIA K GENIKOLOGIES...POSO AKOMA THA TA PERIKOPSEI AFTA TA BUDJET EPITELOUS??TI THA MEINEI STO TELOS??ENA PROGRAMMA EXEI OLO KI OLO STO PRIME POU KANEI 40ARIA,KI AFTO THELEI N TO PEROKOPSEI??ELEOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. autes oles einai paparies tou enimerosi, opws kai alla tosa pou exei grapsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα γιατί ειρωνεύεστε τέλος πάντων; Ούτε το μισθό του Κιούση θα κόψει ούτε θα απολύσει τον Κωστάκη. Αυτή που θα απολυθεί είναι η Σαρδέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαριές,ξεπαπαριές,το deal που έκανε μια χαρά νουμεράκια,το έκοψαν...Οπως είχαν αρχίσει να κόβουν τεχνικούς,και να φέρνουν μόνιμους απο το κανάλι,εδω και 2 μηνες...Ολα καλά πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !