Κωνσταντίνος Ρήγος: Λέει όσα δεν θα τολμούσαν άλλοι να πουν

giannis avramidis
0
Ανεβάζεις τόσο απαιτητικές παραστάσεις, όπως η Bossa Nova, το Δάφνις και Χλόη, ο Τιτανικός και, παράλληλα, συνεργάζεσαι με τον Μαζωνάκη, τις Μέλιsses, τη Ζήνα. Πώς ισορροπείς στο πέρασμα απ’ το τσιφτετέλι στον Τσαϊκόφσκι;

Ποιος ορίζει τι είναι απαιτητικό και τι όχι; Και στις δύο περιπτώσεις έχω ευθύνη και απέναντι σε αυτούς με τους οποίους συνεργάζομαι και απέναντι στο κοινό που θα το παρακολουθήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί υποτιμάς το τσιφτετέλι. Ένας ρυθμός είναι, όπως και η ταραντέλα στον Τσαϊκόφσκι. Όλα μπορούν να είναι καλόγουστα και κακόγουστα. Όμως εγώ δεν χρειάζεται να ισορροπήσω. Υπάρχει κάτι μέσα μου που με σπρώχνει να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα. Αν προσέξεις τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι, χορευτές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, θα δεις πως προσπαθώ να τους «φέρω» προς εμένα. Κανείς δεν μπορεί να με μετακινήσει από αυτό που επιθυμώ. Δουλεύω με τραγουδιστές, γιατί μου αρέσει αυτός ο κόσμος, που παίζει με την έντονη δημοσιότητα, που φωτίζεται τόσο δυνατά και ταυτόχρονα είναι τόσο μοναχικός! Όλοι μιλάνε για τη λάμψη, όμως κανείς δεν λέει για το τι κρύβεται πίσω απ’ αυτήν. Για το πόσο ένα κοινό μπορεί να σε αδειάσει, για το κενό της πρεμιέρας, όπου τα δίνεις όλα και μετά τίποτα. Για να μη λέμε και πολλά, εγώ δίνω αυτό που οι άλλοι έχουν, έτσι κι αλλιώς. Γι’ αυτό και δουλεύω με ανθρώπους πάνω στους οποίους κάτι βλέπω. Αν δεν δω, δεν μπορώ να συνεργαστώ.


Δηλαδή έχεις δει σε όλους κάτι; Και στη Ζήνα και στην Τάμτα και στη Φουρέιρα;
Ναι. Για παράδειγμα, η Πέγκυ είναι μια κοπέλα αυθεντική, δυναμική, έξυπνη, με αδιαμφισβήτητη φωνή. Συνεργαστήκαμε άψογα, επικοινωνώντας χωρίς καν να μιλάμε.

Το ίδιο έγινε και με τον Μαζωνάκη;
Ναι, με τον Γιώργο ξεκινήσαμε σιγά σιγά και μετά δημιουργήθηκε η απόλυτη επαφή και το δέσιμο. Είναι ένας sui generis τραγουδιστής, γι’ αυτό και προέκυψαν όλα αυτά που κάνουμε – προφανώς, δεν γίνεται εύκολα αυτό που φτιάξαμε φέτος στο Βοτανικό. Αν δεν ήξερα τι μπορεί να κάνει, δεν θα το είχα προτείνει, δεν θα το είχα σκεφτεί καν.

Σου αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση στην ελληνική showbiz;
Καθόλου. Στην Ελλάδα όλοι οι «διάσημοι» πρέπει να είναι καλοί οικογενειάρχες, με αψεγάδιαστες ζωές, πολύ ευτυχισμένοι και να περνάνε συνεχώς τέλεια. Το σεξ, το γυμνό, όλα αυτά παραμένουν ταμπού – βάλε και το ότι όλοι νιώθουν ότι πρέπει να απολογηθούν για ό,τι έχουν ή δεν έχουν πράξει, βάλε και ότι το χιούμορ απουσιάζει και καταλαβαίνεις πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα! Στις αρχές του αιώνα η Nelly’s φωτογράφιζε γυμνούς στην Ακρόπολη. Για ζήτα τώρα να κάνεις το ίδιο! Η κατακραυγή του Τύπου θα ήταν τεράστια! Είμαστε πιο συντηρητικοί από ποτέ, γι’αυτό τίποτα δεν προχωράει. πηγή:downtown

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !