ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜBΑ:Εκτος ΑΝΤ1 ο Σταύρος Στάγκος;(υπεύθυνος μυθοπλασίας & ελληνικών σειρών του ΑΝΤ1)

17

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στον Tv nea εκτός ΑΝΤ1 είναι ο Σταύρος Στάγκο υπεύθυνος μυθοπλασίας και ελληνικών σειρών του ΑΝΤ1.
Η είδηση μόλις έφτασε στο Tv nea και φυσικά σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.Οι πληροφορίες που φτάνουν στο Tv nea μιλούν για απόλυση του κυρίου Σταύρου Στάγκο .Και φυσικά όλες οι  νέες σειρές είναι στον αέρα..

Περιμένουμε φυσικά και την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που μάλλον θα έρθει από Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι και την Δευτερα γιατι τα τηλεφωνα και τα email το Σββατοκυριακο ειναι εκτος λειτουργιας. Για οτι νεοτερο θα σας το μεταφερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΤ2 ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΣΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΥΥΥ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΤΗΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ. ΚΑΝΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h eidhsh pou bgalate einai swsth alla oi seires tha bgoun kanonikota h mia nea seira alla kai 2 palies pou eixe sto surtari , allwste autes pou exei sto surtari tis exei plhrwmenes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποια πραγματα που κραταμε απο τα χθεσινα νουμερα τηλεθεασης:


    Στην ζωνη 7-10
    Η απογειωση της Μελετη(οχι αδικα κατ'εμε)η εκπομπη της φετος εχει κανει περα τις εμμονες που ειχε μεχρι περυσι και κυλαει πιο χαλαρα το πραγμα φετος,ασε που μετα την εμφανιση της στην Μενεγακη εχει παρει και ενα κομματι των φαν της σαν και εμενα π.χ. που δεν ηθελε να την βλεπει ουτε ζωγραφιστη!


    Στα πρωιναδικα
    Η ανοδος της Μενεγακη τοσο σε συνολο οσο και στο 15-44(α ρε Ζαριφακι εισαι θεα)
    Οι 10-1 μαζι συνεχιζουν να εχουν τεραστιο προβλημα στο δυναμικο!
    Και το Σκορδαλειγκο πανω κατω στα ποσοστα που κανουν καθε μερα!

    Στα μεσημεριανα
    Το κους-κους συνεχιζει ακαθεκτο να κανει παρτυ στο 15-44(σε σχεση με τα αλλα μεσημεριανα παντα) με την σχεδον μονοθεματικη εκπομπη που κανουν και τα τεκτενομενα του Β.Β.,την ιδια στιγμη η απεναντι Χ.Λαμπιρη σε καθημερινη βαση δεν χανει ευκερεια να "πυροβολει" το Β.Β.,αντι να καταπιαστει και αυτη με το συγκεκριμενο προγραμμα μπας και σταυρωσει κανενα νουμερο στο κοινο που τοσο ενδιαφερει το σταρ και τωρα τελευταια εχει φτασει στο σημειο να χανει ακομη και απο το μπλα-μπλα(που δεν λες οτι το δυνατο του σημειο ειναι το 15-44)

    Απογευματινα
    Η Τατιανα εχθες παρουσιασε ανοδο στο συνολο,ωστοσο στο νεανικο συνεχιζει να ζοριζετε και πολυ μαλιστα απο το Δεστε τους!Φυσικα μεγαλος νικητης αυτην την ωρα το Κισμετ του αντ1!
    Επισης πολυ καλα νουμερα και για τις οικογενειακες ιστοριες που εχουν εξαφανισει μια και καλη των Φωτη και την Μαρια που ειδικα φετος δεν εχουν καν λογο υπαρξης στην Ελληνικη τβ.(κατ'εμε)και ειναι κριμα βεβαιως γιατι τους παω αλλα...η βαρεμαρα τους εχει χτυπησει κοκκινο πλεον!

    Στην ζωνη των 8
    Παρατηρω τις τελευταιες ημερες οτι η εναλακτικη σαχλα του σταρ τρωει μεγαλη ηττα,εχθες μεχρι και το δελτιο του αντ1 εκανε μεγαλυτερα νουμερα!Το κατι ψηνεται συνεχιζει να σκιζει και μαλιστα εχθες ηρθε και 2ο αφηνοντας πολυ πισω τον Χατζηνικολαου!

    Τελος στην prime time
    Ξεκαθαρη επικρατηση του mega,κι'αλλη πτωση για το X-FACTOR(την προηγουμενη εβδομαδα στο 9-12 ειχε κανει 20αρι)και εχθες 18.7,εγω προσωπικα εχθες το ειδα για 1η φορα ολοκληρομενο μου αρεσαν πολυ τα παιδια που τραγουδουσαν και ειδικα οι T.U που τα εσπασαν κανονικα με την διασκευη που κανανε στο omen των Prodigy αλλα...με τετοιο ρεπερτοριο μπορουν να πιασουν τον μεσο Ελληνα τηλεθεατη???Λιγο δυσκολο,εξου και η χθεσινη πτωση που οφειλετε κατα ενα μεγαλο ποσοστο και σε αυτο!(γενικα το ρεπερτοριο εννοω που τραγουδησαν ολοι,οχι μονο οι T.U,για να μην παρεξηγηθω κιολας)
    Τελος ο alpha εχει κανει επισης μεγαλη ζημια στο X-FACTOR με την επαναληψη του Λακη!


    "Tiviola"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και συνεχιζω...

    Υ.Γ.
    Η Τατιανοβα σε συνεντευξη της δωλωσε οτι θα ηθελε να δει ξανα τα ματια της Ελενης να λαμπουν και οτι ενω την βλεπει να προσπαθει λεει να το παιξει οτι ειναι καλα δεν την πειθει...
    Μα κυρα Τατιανα μου πως να ειναι καλα η γυναικα οταν ακομη και η καθε ανασα της δινει την αφορμη για σχολια και σεναρια(του κω...ου)απο τα μεσημεριαναδικα..."καλοπιστης" κριτικης?
    Η Ελενη βλεπεις δεν εχει την ασυλια του σταρ και του αλτερ οπως εσυ,που ακομη και την φετινη σου παταγωδη αποτυχια στο σταρ την κανουν γαργαρα και το χειροτερο την μεταφραζουν ακομα ακομα και σε ...επιτυχια(εδω γελαμε δυνατα)!!!

    Υ.Γ.2
    Περυσι θυμαμαμαι που καποιοι ελεγαν οτι η Ελενη επαιρνε λεει τηλ. στο αλτερ και το σταρ για να τους πει να σταματησουν τα κακοβουλα σχολια,μολις προχθες βλεποντας το μπλα-μπλα ακουσα την Τσιμτσιλω να λεει με αφορμη ενα βιντεο απο κατι δηλωσεις της Αργυρως που ειχε κανει το Σεπτεβρη οτι ειχαν αποφασισει να μην το παιξουν τοτε για να μην δημιουργησουν προβλημα στην εικονα της εκπομπης 10-1 μαζι με το θεμα που ειχε δημιουργηθει οσον αφορα το τοπ σεφ και την μαγειρισα τους γιατι ειχε δεχθει τηλεφωνημα απο τον Καραμερο(!!!)...
    Και μετα σου λεει "εμεις δεν καναμε ποτε αβαντα στους Καραμεροχαριτατους...""δεν τα ειχαμε κανει πλακακια μαζι τους και με καθε τροπο σκιζαμε την Μενεγακη",Πως...πως σας πιστεψαμε μην μου ζοριζεστε μονο...
    Αλλα ελα ομως που ο τροχος γυρναει και μετα την σφαλιαρα που εφαγε το πρωινο του αντ1 φετος εχουν γινει μαλλια κουβαρια με τις μεσημεριανουδες (και ειδικα με την Σταματινα)η οποια για να ελαφρυνει την θεση της απο τις κατηγοριες του Καραμερου οτι κανει προμο της Σκορδαλιαγκα εφτασε στο σημειο να ξερασει αυτο το σκηνικο για να δειξει στο κοινο της οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα λεει ο Καραμερος και το οποιο σκηνικο σε αλλη περιπτωση θα το ειχε κανει γαργαριτσα(οπως συνηθιζουν αλλωστε,αναλογα με το τι τους συμφερει καθε φορα)


    Καλημερα!
    "Tiviola"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gia to repertorio tou x-factor pane simfona me tin epoxi.diladi tora ti poulaei?i lady gaga i beyonce o timberlake kai genika olo afto to styl..gia afto kai lene tetia tragoudia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:57 Ξεχνανε ομως οτι ειναι στην Ελλαδα! Δεν μπορει σε ενα ελληνικο προγραμμα να υπαρχουν μονο 1-2 ελληνικα τραγουδια και αυτα για ξεκαρφωμα. Εκτος αυτου στο Χ οι διαγωνιζομενοι τραγουδανε 1,5 λεπτο και κρινονται(????) για 10 λεπτα! Πρωταγωνιστες ειναι ο Θεοφανους και ο Μουρατιδης (ουτε καν ο Ρουβας)και απ'οτι φαινεται εχουν κουρασει παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala to oti tha ginei tourkokanalo to kserame apo to kalokairi...eleos ekei ston Ant1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:32 gia logous oikonomias to kanane opos to mega pou metefere ti zoi tis allis stis 9 kathe mera evgale mono 3 kainouria sirial pire tin patty k.l.p. to idio einai na dineis ena karo lefta gia mia akpompi pou kanei 20-25% kai to idio mia ftini tourkiki seira pou kanei 40%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙΒΙΟΛΑ η ελενη χθες ειχε υπεροχη εκπομπη.Δεν ηταν μονο η ζαριφη που ομολογω οτι χθες ηταν πολυ καλη οπως την θυμομαστε χωρις τις πολλες υπερβολες.Η τατιανα που δεν παω ειχε επισης ωραιους καλεσμενους με μια θεα ψυχολογο που μιλουσε για το προβλημα υγειας που ειχε κ.α ωραια θεμματα.Η τατιανα γενικα ειναι στο απυροβλητο απο τα καναλια, αλλα απο τηλεκριτικους δεν εχει παραπονο την σκιζουν κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα πνιγούμε στα ριαλιτοσκουπίδια πάλι!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου Μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O ANT1 THA BGALEI TIS SEIRES TO OTI APOLUTHIKE O SUGKEKRIMENOS DEN SHMAINIE OTI DEN THA BGALEI SEIRES POY ALLWSTE TIS EXEI KAI TIS EXEI KAI PLHRWMENES, ETSI KI ALLIWS DEN TO SUMFEREI NA MHN TIS BGALEI TWRA, TSAMPA PROGRAMMA THA BGALEI KAI MHN KSEXNAME OTI O ELEITHEROS KI WRAIOS ALLA KAI TO STEPS EINAI DUO SEIRES DUNATES , O ANT1 ALLWSTE KSEKINA TO ELLADA EXEIS TALENTO KAI TO DWTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Σταγκος ήταν χρόνια στον ΑΝΤ1 και στενος συνεργάτης του Λάτσιου. Εκείνο που είναι πολύ ανησυχητικό, είναι το ότι η απόλυση του δεν έχει τόσο επίπτωση στην φετινή σεζόν αλλά στην επόμενη. Με αυτή την κίνηση, ο ΑΝΤ1 δείχνει ΔΥΣΤΥΧΩΣ οτι εγκαταλείπει την Ελληνική μυθοπλασία και οτι του χρόνου απ' ότι φαίνεται δεν θα κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ σήριαλ, πραγμα που ειναι τραγικό και για τον τηλεθεατή και για εκατονταδες εργαζόμενους και είναι ευθύνη του ξανόφερτου και ασχετου Χόλαντ, ο οποίος είναι ενας λογιστάκος που ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για τα ευρω και καθόλου για την ποιότητα του προγραμματος. Ετοιμαστείτε να δείτε Τούρκικα ή και Κινεζικα αν τα βρουν φτηνά, με το κιλό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6:00 μ.μ.
    ΜHN LES OTI NA NAI XWRIS NA KSEREIS, KAI EGW SOU LEW PWS O ANT1 EXEI PAREI ENOTLI NA BGALEI SEIRES THN EPOMENH XRONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου είναι αδιάφορο αν συμφωνείς ή όχι μαζί μου Νικολάκη.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !