ΑGB NEWS:H μάχη στα πρωινά 10:00 με 13:00

33
Πάμε να δούμε τι νούμερα έκαναν χθες οι πρωινές εκπομπές στην ζώνη 10:00 με 13:00.
Στο γενικό σύνολο του πληθυσμού το Πρωινό μου έκανε μέσο όρο 24,5%,το 10 με 1 μαζί 21,7% και ακολούθησε ο «Καφές με την Ελένη» με 14,6%.
Στα νεανικά κοινά 30,6% το Πρωινό μου, το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου 19,2%. ενώ την ίδια ώρα η Ελένη Μενεγάκή έκανε 17,5%.

Δημοσίευση σχολίου

33Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Na ta fane oi Karameroxaritatoi... PRWINO MOU the best... Vlepetai pio euxarista ap'ola... Einai xalaro kai diaskedastiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI! Akoma kai me Kismet hrthan deuteroi.... Ante kai h trith thesh konta einai.... Me to kalo kai tou xronou spiti tous ta "kala paidia"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xtes htan o Tourkos pou kai kala erwteutike olos o kosmos ?

    ante na feroun oloi thn Tourkia mpaaaaasssss kai ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aν φερνεις καλεσμενο απο το εξωτερικο δεν καθεσαι να του συμπεριφερεσαι με τον τροπο που το εκανε το διδυμο.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ κ φερανε κ τον αλλο τον γελοιο τον Καλυβατση κ εδεσε το πραγμα. Καλα να παθουν.
    Κ το Πρωινο μου μια απο τα ιδια ειναι. Γενικα αυτη η ζωνη πασχει απο νεες ιδεες. Με τα ιδια κ τα ιδια ασχολουνται εδω κ χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Swsta! Kai to prwino mou pasxei, alla einai akoma kalytero apo ta alla... Vlepetai pio euxarista toulaxiston...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι ο Κινεζος ηταν ....LOL LOL LOL. Tα δικα μας τα σουργελα που κατακλυζουν καλυτερα ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hrthan ta dodekarakia sto Nhsi! Pente ton arithmo! Pente dodeka? Exhnta!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hrthan ta dodekarakia sto Nhsi! Pente ton arithmo! Pente dodeka? Exhnta!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νεο αιμα ειναι απλα, τιποτα αλλο. Οταν περασει το ΝΕΟ ιδομεν , αλλα με τους αντιπαλους που εχει ....
    Μια πολυ καλη λυση για τον ΑΝΤ1 θα ηταν η Τσαπανιδου κ πολυ κακως δεν κινηθηκε περσι να την αποκτησει. Μου αρεσει πολυ η εκπομπη της κ θα ηταν σιγουρα καλυτερη σε νουμερα απο το διδυμο. Αυτοι δεν ξερουν ακριβως τι θελουν να παραουσιασουν. Αυτη την εντυπωση μου δινουν. Τα εχουν κανει αχταρμα. Πολλα θεματα τους δεν δενουν.
    Η Μενεγακη εχει τους πιστους της αλλα το ειδος εκπομπης που κανει ειναι ξεπερασμενο. Δεν θελει να δοκιμασει κατι νεο κ φαινεται αυτο αλλα τα νουμερα πεφτουν κ σε 1-2 χρονια την βλεπω στο σπιτακι της αν το παει ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nomizw oti fovatai na dokimasei kati kainourio. Mhpws exei apla kourastei polu kai prepei na thn kanei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nomizw oti fovatai na dokimasei kati kainourio. Mhpws exei apla kourastei polu kai prepei na thn kanei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομιζω απλα πως δεν το εχει η Ελενη. Εξυπνη ειναι , απο ομορφια τρωγεται αλλα δεν εχει γνωσεις για κατι αλλο.
    Οταν ανεβουν τα νουμερα Για Νησι σας παρακαλω σχολιαστε εκει οτι θελετε. Εδω συζηταμε για τα Πρωινα.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oxi o efialtis stin kouzina pire to poulo to next top model tin prwti wra ekane 27% sto neaniko kai tin deuteri 14%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Den nomizw oti den to exei h Menegakh... Exw thn aisthhsh oti aplws den endiaferetai pia... Kai sthn ekpomph ths vganei les kai varietai teleiws... Den einai kako na fugei gia kapoia xronia. Exei kourasei para polu kai nomizw oti oso den to katalabainei tha peftei... Toso pou mporei sto telos na mhn exei epistrofh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Me 14% ti phre dhladh to Next Top Model??? Sto sunolo ti ekane? Klama h Kagia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. sto sunolo ekane 15-16% enw o efialtis as poume ekane 4% to sigkrinoume akoma?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η μενεγακη δεν φοβαται τιποτα, απλα οταν βλεπει οτι δεν της βγαινει οτι εχει σχεση με οτι καινουργιο προσθετει τι να κανει????Εβαλε μονεμβασιωτη ενημερωση,κ.α.Πληρωνει α)την πτωση του αλφα με τις επιλογες των γερμανων,β)τις προσωπικες της επιλογες,και γ) ολοι την λασπη των ΜΜΕ.Εγω δεν την αλλαζω φετος ειναι καλυτερη απο περσι, γιατι περσι δεν βλεποτανε.
    Η καραμεροι δεν αντεχονται ειναι μεσα στην ιντριγκα και τις σποντες.ΟΙ σκορδαλια ειναι τυχεροι που ειναι στο μεγκα.Το μεγκα σκιζει, αν ηταν σε αλλο καναλι, οσοι πιστευετε οτι θα εκαναν νουμερα ειστε γελασμενοι.Η τσαπανιδου αν ηταν αντ θα εσκιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9.39 πηγαινε σε οφθαλμιατρο παιδακι μου.Η ελενη ειναι πανεμορφη και το λεω εγω που ειμαι γυναικα,ΑΠΛΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.Το προσωπο της δεν το εχει αλλη, μονο η τατιανα, αλλα αυτη ειναι κρυοπλασμα.Μην μιλησω για την σκορδα αυτη το μονο που εχει ειναι σωμα απο προσωπο τι να πω.ΟΙ 10-1 μου φαινεται οτι πηραν πηραν τελος.Αφου δεν πηραν πρωτια εχθες με τον κεναν θα πανε και πιο κατω. Παλι καλα η ελενη χτες με αυτους που ειχε καλεσμενους τα νουμερα που εκανε.Εγω την υπολογιζα κανα δεκαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οσον αφορα παιδια τις τηλεθεασεις,οπως ξερουμε ολοι,παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες.Οχι μονο οι καλεσμενοι.Ο Τουρκος απο το Κισμετ ισως να θεωρουταν δυνατο χαρτι,αλλα οχι τοσο δυνατο σε μια ζωνη οπως την πρωινη που ειναι ακρως ανταγωνιστικη,οσο τη βραδινη.Ας πουμε το ΟΛΑ εκανε πολυ υψηλα νουμερα στην ωρα του και ο συγκεκριμενος ηταν καλεσμενος.Αλλα 00:00-02:00 δε γινεται σκοτωμος στα καναλια απο τα προγραμματα,οποτε ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμμφωνω οτι για την πτωση της Μενεγακη εχει παιξει ρολο κ οι κακες κινησεις των Γερμανων, αλλα θα το ξαναπω ολα τα πραγματα εχουν ημερομηνια ληξης, ετσι κ η εκπομπη της Ελενης. Με ασπιρινες δεν θεραπευται ο ασθενης γιατι δεν εχει πονοκεφαλο αλλα μαλλον εχει ξεφυχησει.
    Γνωσεις για να παρουσιασει κατι αλλο δεν εχει κ μην να γελιομαστε. Εκτος αν ειναι κανενα χαζο σοου.
    Η Τσαπανιδου ειναι σοβαρη δημοσιογραφος , εχει ενα φοβερο ρυθμο η εκπομπη της κ γενικα πεταει.
    Αρκετα καλη κ η Σαραφογλου της ΝΕΤ.
    Κ οι 2 εκπομπες ειναι πραγματικες εναλλακτικες λυσεις πρωιναδικων που στα μεγαλα ιδιωτικα καναλια θα εσκιζαν κυριως η Τσαπανιδου.
    Αντι αυτων εχουμε το "INFOTENTMENT" του διδυμου.
    Εγω απλα θα προσθεσω κ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ του ΑΛΤΕΡ που κανει 12-13% κ κανεις δεν λεει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. E, kai? Auto theleame na doume: Poso pianei me ton antagwnismo... Apo monos tou ti mas noiazei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10,02 Εσυ να πας σε οφθαλμιατρο, υπαρχουν πολυ πιο ομορφες γυναικες απο την Μενεγακη. Στα υπολοιπα θα συμφωνησω μαζι σου. Απλα θα μπορουσαν τον "Τουρκο' - ο πατερας του γεννημενος στην Κομοτηνη ειναι- να το εκμεταλυετουν πιο σωστα . Αντι αυτου αρχισαν τις γνωστες μπουρδες κ βλακειες τους κ τα εκαναν απλα σαλατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μα και εγω αυτο ηθελα να πω.Πως ισως καποιο αλλο προϊον που παιζει την ιδια ωρα,να πουλαει περισσοτερο και ετσι το πολυσυζητημενο χαρτι να μην αποδειχθει δυνατο στο 100%. Δεν πειραζει ομως γιατι ετσι κι αλλιως τους ανεβασε αρκετα τα ποσοστα σε σχεση με την προηγουμενη εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ 10-1 ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ. ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΡΟΧΑΡΙΤΑΤΟΙ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΩ, ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ''ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ'' ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΟ 1995.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10.08 την αδικεις παραφορα.Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι.Θα σου θυμισω ενα τηλεμαραθωνιο που εκανε στον αλφα [την πρωτη χρονια] μονη της για την ελπιδα.Θυμαμαι ειχε κοσμο η αιθουσα κατω, πηγαινε απο τραπεζι σε τραπεζι μιλουσε με τον κοσμο, χατζινικολαου,κοντομηνα,κ.α.Ηταν αψογη, σοβαρη, και μετρημενη, μεχρι και οι κριτικες ηταν υπερ της.Να θυμισω οτι λιγες μερες αργοτερα παρουσιασε στο σταρ η μαστροκωστα τα πλειμειτ κανοντας το ιδιο πραγμα μιλωντας με τον κοσμο στην αιθουσα και σχολιασθηκε και συγκριθηκε με την ελενη πολυ αρνητικα.Ειναι αμεση η ελενη στην παρουσιαση αλλα ειναι αδιαφορη δεν εχει λογω να το κανει.Αυτο με την ημερομηνια ληξης με βρισκει συμφωνη.
    10.14 ποιες ειναι οι πιο ομορφες γυναικες και μην μου πεις παντου στο δρομο γιατι ελαχιστες γυναικες σαραντα ετων εχουν τετοια μουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενταξει σου αρεσει η Ελενη αυτο το καταλαβαμε. Γνωσεις δεν εχει η κοπελα να κανει κατι το πραγματικα διαφορετικο. Το να παρουσιασει ενα μαραθωνιο εμενα δεν μου λεει κατι. Εχει μαθει σε συγκεκριμενα πραγματα κ εκει εχει μεινει. Εμενα δεν μου αρεσει σαν γυναικα γουστα ειναι αυτα.
    Με τα τοσα χρηματα που παιρνει επομενο ειναι να φροντισει τον εαυτο της με το καλυτερο τροπο.
    Την Ελενη την εχω δει κ στο MEGA BANKA να σου δωσω ενα στοιχειο για την ηλικια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το προβλημα δεν ειναι αν μου αρεσει εμενα και δεν κανω σχολιασμο για αυτο.Απλα μαθαμε τωρα τα νουμερα και ακυρωνουμε ταλεντα, καριερες, τοσων χρονων αποδοχη του κοσμου,επειδη τα νουμερα πεφτουν και δεν ειναι ψηλα.Ε δεν ειναι ετσι οι 10-1 εκαναν μια επιτυχια μια χρονια αντε δυο, δεκαπεντε χρονια ομως στην πρωτη γραμμη και μαλιστα στην ψυχαγωγια δεν ειναι ευκολο.Ας κατσουν ολοι 4-5 χρονια και μετα τα λεμε.Ξαφνικα ολοι ειδαν οτι η ελενη δεν κανει ειναι αχρηστη και δεν μπορει να κανει κατι αλλο.Αυτο ξερει καλα και αυτο κανει δεν την ενδιεφερε να κανει κατι αλλο.Δεν ειναι τοξικοεξαρτημενη απο την τηλεοραση και δεν το λεω ετσι.Στα συμβολαια που εκανε ζητουσε να μην πηγαινει σε αλλες εκπομπες.Πεστε μου μια απο ολες αυτες στην τηλεοραση που να μην τρεχει απο την μια εκπομπη στην αλλη να δινουν καθε τρεις και λιγο συνεντευξεις.Η ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ 1-2 εκπομπες.Γιατι πολυ απλα αδιαφορουσε δεν ειναι οτι δεν το εχει το παραπανω στην παρουσιαση ειναι τουλαχιστον αφελες να το πιστευει αυτο καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η ΕΛΕΝΗ ΕΙΧΕ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ. ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ .Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. akoma k me tn tourko apenanti y mega katafere na epikrathsei!!! ayto kati shmainei!!! k exei perasei hdh mia evdomada apo tn premiera opote o kosmos t exei ma8ei t proion! dn einai dikaiologia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 12.32 AEI XASOY OSA DEN FTANEI H ALEPOY TA KANEI KREMASTARIA.H ELENH DEN ENDIAFEROTAN NA PROVLITHEI PARAPANO..RE ZOON TI ROLO EXEI H AGB ME TIS GERES PLATES???.XYDAIA MYALA KAI MIKROPREPEIS ANTHROPOI YPHRXAN KAI PANTA THA YPARXOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2.58 H BLAKEIA TOY SYGXRONOY ELLINA.

    ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΤΗΜΑΤΑ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ποιος ειναι εδω ο βλακας??? .προσβαλλει καποιος πιο πανω με υπονοουμενα και οταν απαντας με το ιδιο υφος (ενω εχεις παραθεσει τα επιχειρηματα σου)ερχεται ξανα πουλαει πνευμα και το παιζει και υπερανω τι να σου πω εγω τωρα??? απαξιω λοιπον και εγω να σου απαντησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !