Πρεζεράκου:" 'Οταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω Μενεγάκη!"

2
Δεν θέλει να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, αλλά από μικρή ονειρευόταν να γίνει...Μενεγάκη. Κι αν δεν το παραδέχεται ευθέως η 'Ερρικα Πρεζεράκου, μήπως αφήνει υπονοούμενα με αυτή της την δήλωση; H όμορφη 'Ερρικα σε συνέντευξη της στην εφημερίδα "Real Νews" λέει χαρακτηριστικά "Απο μικρή έλεγα ότι θα γίνω Ελένη Μενεγάκη" αλλά προσθέτει στην συνέχεια πως έχει ήδη μια στρωμένη καριέρα και δεν την ενδιαφέρει να γίνει τηλεπαρουσιάστρια. Σε ερώτηση για τις φήμες περί στημένου παιχνιδιού απαντά με χιούμορ "Ναί, ήταν όλα στημένα για να γίνω εγώ τηλεπαρουσιάστρια". Με τον αυθορμητισμό μάλιστα που την χαρακτηρίζει δήλωσε πως δεν πιστεύει πως η Ευγενία Μανωλίδου και η Ματθίλδη Μαγγίρα απειλήθηκαν...από την παρουσία της , ότι δηλαδή θα τους πάρει την δουλειά στην τηλεόραση. "Οχι, δεν σκέφτονται έτσι" είπε.

Τv nea: AYTO (Πρεζεράκου:" 'Οταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω Μενεγάκη!")για καλό το είπες; Μην την θυμίζεις την ηλικία της.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Giati toso megali einai pia i menegaki??? 41-42 xronwn prepei na einai alla pali einai mia kouklara !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μενεγακη ειναι γεννημενη 29.10.69 η πρεζερακου ειναι περιπου 30-32 [μην ειναι και παραπανω] και λεει οτι οταν ηταν μικρη ηθελε να γινει μενεγακη σιγα την διαφορα ηλικιας τι θελει να πει οτι η μενεγακη γερασε χιχιχιχι τι αλλο θα ακουσουμε.Καθε μερα ολο και καποιος θα μιλαει για την μενεγακη τελικα η ελενη ειναι της μοδας φετος δεν περναει μερα που να μην ακουστει κατι για αυτη φτανει βαρεθηκα πια ουτε η ιδια δεν το θελει οπως λεει ''βαρεθηκα να με βλεπω παντου''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !