To δελτίο του Star και οι γνωστές του κολακείες.

sakkoulis
2
Και ενώ πιστέψαμε όλοι,πως το τελευταίο διάστημα το δελτίο του Star αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο διακριτική γραμμή,με τους ετυμόλογους δημοσιογράφους του που συνήθως κάνουν αισθητή την παρουσία τους να έχουν ρίξει ελαφρώς τους τόνους, τελικά κάναμε λάθος.Γιατί μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς τη δόξα τραβά. Εδώ και αρκετό καιρό,οι ειρωνίες,τα καυστικά σχόλια και τα αιχμηρά υπονοουμένα είχαν μετριαστεί σε σημαντικό βαθμό, μέχρι τη στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογου,αποφάσισε να κάνει μια δίαιτα όπως όλος ο κόσμος εν όψει καλοκαιριού.Ο γνωστός παρουσιαστής του Mega που τη νέα σεζόν θα "χτυπήσει" διπλά στους δέκτες μας με καθημερινό τηλεπαιχνίδι,αλλά και εβδομαδιαία εκπομπή, εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένος,κάτι που μπορούμε να δούμε και μόνοι μας μέσα και πό τις σελίδες γνωστών εβδομαδιαίων περιοδικών.Το κανάλι της Κηφισιάς,που παρακαλάει κάθε φορά για μία δήλωση του μπροστά στις δικές του κάμερες,βρήκε πάτημα και μέσα από ένα ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων εξέφρασε ανοιχτά τη "συμπάθεια" που τρέφει στο πρόσωπο του Θεσσαλονικιού Γρηγόρη."Ξεχάστε το Γρηγόρη τον τροφαντούλη που σήκωνε κύμα στην παραλία και γέμιζε τα γκρον πλαν", ήταν χαρακτηριστικά μία "ευφάνταστη" φράση της δημοσιογράφου.Κα συνέχισε με την ίδια φόρα. "Δεν είναι ωραίο να κυκλοφορείς δίπλα στον καλογυμνασμένο Αντώνη Κανάκη και να είσαι σαν τη σαμπρέλα".Και έκλεισε λέγοντας:"τώρα δεν κάνουν μπαμ και τα προγούλια".

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως όταν ο Νίκος Μουτσινάς είχε δήλώσει μέσα από την εκπομπή του πως "η Ευγενία Μανωλίδου μοιάζει σα μάνα του",είχε γίνει αμέσως θέμα στο δελτίο του Star,χαρακτηρίζοντας το ως μία κακία της tv.Και αυτή τη στιγμή συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα,με έναν παρουσιαστή που έχει πολλά περισσότερα χρόνια στον χώρο,που όλοι θα ήθελαν στο δυναμικό τους και που φυσικά τον παρακαλάνε γονατιστοί για μία δήλωση του στο μικρόφωνο τους.Ως γνωστόν όμως, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Σοφός ο λαός.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμμμ, του τσούζει του Μαλέλη ακόμα το γεγονός οτι τα πρωινάδικά τους ήταν μια τραγωδία και μισή. Είμαι σίγουρος οτι ο Μαλέλης θα είχε ενα τεράστιο πόστερ τόσο του Γρηγόρη όσο και της Ελένης και τους πετούσε βελάκια όταν έβλεπε τις τηλεθεάσεις των ''υπέροχων'' και πρωτοποριακών (λέμε τώρα) εκπομπών του Σταρ.
    Μια φιλική συμβουλή κ Μαλέλη: διδάξτε τρόπους αλλά και ελληνική γραμματική στα καμάρια σας που θέλετε να αποκαλείτε ''δημοσιογράφους'' και άντε τρέξτε πίσω απο τα φουστάνια της δεσποινίδος Αλεξανδράτου. Τον Γρηγόρη πάντως δεν θα καταφέρετε ποτέ να τον καταβάλετε με αυτά τα παιδιάστικα καμώματά σας! ;P
    Mηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to star einai apo ta xeirotera kanalia tou kosmou kai eimai 100% sigouri akoma kai ean den exw dei ola ta kanalia tou kosmou... krima pou yparxei, to mono kalo leme twra einai pou exoun douleia oi texnikoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !