Παλαιτσάκη:Οι μεσημεριανές εκπομπές έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους

6
nana-palaitsaki-386 Ο ρόλος της ως πανελατζού τελείωσε και η Νανά Παλαιτσάκη αποφάσισε να ξεκινήσει και πάλι κάτι διαφορετικό στην πολύχρονη καριέρα της, διαψεύδοντας στο "People" κάθε σενάριο για την αποχώρηση της απο το κανάλι του Μπουρναζίου . "Οι lifestyle μεσημεριανές εκπομπές πιστεύω ότι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Εννοώ οτι είναι ενα κουραστικό τηλεοπτικό προιόν όσον αφορά τη μορφή τους, δηλαδή το συγκεκριμένο format που εμείς γνωρίζουμε έως σήμερα: Μια bimbo στη μέση και γύρω-γύρω "ασώματες κεφαλές" που μοιράζουν μορφασμούς βλέποντας απο το στούντιο τι έδειξε η τηλεόραση το τελευταίο 24ωρο. Αυτή η ιστορία πρέπει να πάει παρακάτω" είπε σε συνέντευξη της στο περιοδικό "People". Η Νανά Παλαιτσάκη μιλάει για τη συνεργασία της με την Βάσια Λόη λέγοντας χαρακτηριστικά "Απο τη στιγμή όμως που έπρεπε να βρεθώ δίπλα στη Βάσια, θεώρησα οτι έπρεπε να παίξω για πρωτάθλημα, γιατί μια πετυχημένη πορεία την πιστώνεται ολόκληρη η ομάδα της οποίας και υπήρξα μέλος, και το έκανα". Αποκαλύπτει πως ως πανελατζού συμφωνείς δεν συμφωνείς με τους άλλους στο πάνελ, πρέπει να διαφωνήσεις. "Αλλά πές μου, πως θα θα μπορούσα να συμφωνήσω με το συμπαθέστατο Στέφανο Ορφανίδη, που πλασάρεται τηλεοπτικά σαν "απόλυτο αρσενικό" και εκφέρει άποψη σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων;". Τέλος, όσον αφορά στις φήμες περί ακριβοπληρωμένης απαντά: "Aφήνω στο Alter 360 συνενετύξεις προσώπων"...Κι αυτό τα λέει όλα...

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μερικοι ανθρωποι δεν θελουν να καταλαβουν οτι ο κοσμος δεν τους αποδεχεται.Εχουν μεινει στο παρελθον οπου εξαιτιας συγκυριων εκαναν καριερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. As to parei kapoia stigmh apofash oti pote kai kaneis den endiaferthike gia tis apopseis ths plyn tou sunafiou kai tous omoious ths ,
    autous dld pou katalathos ki epeidh kapoioi gnwstoi apofasisan , ekanan kati pou onomazoun karriera ,
    gemise o topos apo anthrwpous pou den exoun na poun apolutos tipota , paroti sunexizoun na to kanoun gia xronia oloklhra , na mhn lene apolutos tipota.
    Ante spiti sou kura mou ( na to pw kai sthn glwssa sou )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exω μια απορια την ανεκδιηγητη Τσιμσιλη ποιος την προωθει τοσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟ ΧΑΡΙΤΑΤΟ. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΤΕ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:16 π.μ.
    Κιτρινοι ηταν και περυσι παλα φετος θα ειναι και με την "βουλα" αφου θα προστεθει στο πανελ τους και η αρχιτσατσα των μεσημεριανων Νανουκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι;

    Ότι στην πραγματικότητα η "Νανούκα" έχει σπουδές και μυαλό πολύ παραπάνω από αυτό που δείχνει.

    Είναι πολύ κρίμα που ένας άνθρωπος αποφασίζει να ξεφτιλίζεται τόσο πολύ για να έχει δουλειά στο γυαλί...(γιατί τα αγράμματα βλήματα που την περιστοιχίζουν, ούτως ή άλλως δεν είχαν κάτι καλύτερο στη ζωή τους, πωλήτριες σε μπουτίκ θα ήταν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !