"Όσο υπάρχουν άνθρωποι" στο Alter...

0
Όπως σας είχε ενημερώσει το Tvnea πρίν λίγες μέρες, τα απογευματα του Alter απο την ερχόμενη σεζόν θα είναι τελείως διαφορετικά. (Δες ΕΔΩ)
Η καθημερινή εκπομπή του σταθμού με παρουσιαστές τον Στρατή Λιμνιό, τη Ρούλα Κουσκουρή και τον Πέτρο Κουσουλό θα φέρει τον τίτλο "Όσο υπάρχουν άνθρωποι".
Οι τρείς παρουσιαστές, θα συναντηθούν στα γραφεία τους, μετά τον Δεκαπεντάυγουστο για να στρωθούν στη δουλειά. Μετά από ένα τριήμερο ταξίδι στο Παρίσι, ο Στρατής Λιμνιός επέστρεψε και ξεκίνησε μαραθώνιο επαφών, προκειμένου να εξασφαλίσει θέματα για τη νέα εκπομπή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tvnea, o Στρατής έχει εξασφαλίσει το θέμα που θα κάνει πρεμιέρα στην εκπομπή, καθώς και μια σειρά επίσης δυνατών θεμάτων που θα προκαλέσουν συζητήσεις επί συζητήσεων.
 Άλλωστε η δυναμική του Στρατή στο ρεπορτάζ είναι γνωστή, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει σειρά επιτυχημένων ρεπορτάζ από τον δικαστικό χώρο, αλλά και αποκλειστικές ανθρώπινες εξομολογήσεις που συζητήθηκαν πολύ την περσινή σεζόν.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αρνήθηκε ευγενικά να πεί οτιδήποτε για τη νέα εκπομπή, ζητώντας την κατανόηση μας. Όσο για τους συνεργάτες του στο νέα αυτό εγχείρημα του σταθμού, μας είπε πως είναι  ενθουσιασμένος, σίγουρος και ασφαλής, καθώς στο πλευρό τους βρίσκεται η Διευθύντρια του Ψυχαγωγικού τμήματος Ράνια Ματαφιά, η οποία τους δίνει κουράγιο και πιστεύει πολύ στις δυνατότητες τους. Ο πήχυς ανεβαίνει ακόμη περισοτερο, αφού απέναντι στην καθημερινή εκπομπή του Alter, θα βρεθεί η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα απο τη συχνότητα του Star, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες της δικής της εκπομπής.
Μια τηλεοπτική σεζόν που θα μετατρέψει σε αγώνα ντέρμπι την απογευματινή ζώνη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !