Η Δήμητρα Αιγινίτη δεν πάει στην εκπομπή «10 με 1 μαζί»

3
ΑιγινίτηTις τελευταίες μέρες μετά από το «λύσιμο» της συνεργασίας, της Δήμητρας Αιγινίτη με την εκπομπή «Δέστε τους» του ALPHA κυκλοφόρησαν φήμες ότι η δημοσιογράφος την επόμενη σεζόν θα είναι στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα όμως, με πληροφορίες του Newsit, αυτή η φήμη δεν ισχύει ενώ μάλιστα κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν μπορεί να καταλάβει πώς και από ποιους κυκλοφόρησε! Αυτό που επισημαίνουν οι καλά γνωρίζοντες είναι ότι δεν υπήρξε καμία επαφή της Δήμητρας Αιγινίτη ούτε με κάποιο στέλεχος του ΑΝΤ1 αλλά ούτε με κάποιον από τους παρουσιαστές Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο για να είναι στην πρωινή infotainment εκπομπή του καναλιού.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. re paidia na rwtisw kati? poia einai ta prosonta pou 8ewrountai ikana na kanoun enan an8rwpo parousiasti? einai twra h aiginiti gia tileorasi??? posoi apo aftous pou trwme stin mapa einai gia tileorasi? ean einai dld h tsimtsili parousiastria h tsapanidou ti einai? o 8eos o idios?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ela 11:48 pes tin alh8eia, eisai h tsimtsili kai parakolou8eis to site gia na grapseis kalo logo gia tin party sou etsi den einai? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !