Grey's Anatomy και ξερό ψωμί!!!

spirosblog
3

Αυτό το καλοκαίρι οι τηλεθεατές και φαν της επιτυχημένης ξένης σειράς ''Grey's Anatomy'' θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη την ιστορία της ομάδας εκπαιδευόμενων γιατρών μέχρι τώρα!! Η Μέρεντιθ Γκρέι, κόρη της διάσημης χειρουργού Έλις Γκρέι, είναι εκπαιδευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο Γκρέις του Σιάτλ, μαζί με την ανταγωνιστική Κριστίνα Γιανγκ, τον συμπαθητικό αλλά άχαρο Τζορτζ Ο' Μάλεϊ, την Ίζι Στίβενς, πρώην μοντέλο, και τον Αλεξ Κάρεβ, έναν αλαζονικό τύπο που κάνει λάθος διάγνωση από την πρώτη κιόλας βάρδια του! Τους εκπαιδευόμενους εποπτεύει η σκληρή Μιράντα Μπέιλι, που αποκτά το παρατσούκλι "Ναζί". Έτσι από την Δευτέρα 24 Μαίου και κάθε μέρα στις 20.30 το βράδυ διπλό επεισόδιο (στη θέση του ''Χίλιες και Μία Νύχτες''-θα προβάλλεται από 7 Ιουνίου και κάθε βράδυ στις 21.00) θα προβάλλεται από την αρχή στο Μακεδονία Tv αλλά και τις πρωινές ώρες τα επεισόδια της προηγούμενης ημέρας στις 09.30 το πρωί. Eνώ σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, από 7 Ιουνίου και κάθε βράδυ στις 23.00 στον ΑΝΤ1 θα προβάλλει σε επανάληψη τον πέμπτο κύκλο για όσους δεν τον έχουν δει ή για να ξαναθυμηθούμε τα γεγονότα διότι από τον Σεπτέμβριο και την νέα σαιζόν θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τα νέα επεισόδια-ο έκτος κύκλος.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και απο το Σεπτεμβρη,που ακομα δεν θα εχει ξεκινησει το Ραδιο-Αρβυλα θα προβαλλουν τον 6ο κυκλο.Το Grey's Anatomy θα παιζει μονο σε prime 11,γιατι η προβολη της συγκεκριμενης σειρας μετα τις 00:00 θα χασει πολυ και δεν τους συμφερει.Αυτο ειχε συμβει και με το Private Practice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. simfwnw apolita mazi sou...exeis dikio...apo otan allaksan hmera to private practice kai valane deftero kiklo stis 01.00 dn eida katholou...gt eixane stis 23.00 radio arvyla kai stis 00.00 desperate housewifes!!!kai htan poli krima na xasoyme ki emeis ki aftoi apo thletheash gia thn metakinisi zwnhs prime series!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγω συμφνω μαζι σου.Γιατι και το 00:00-01:00 ειναι καποιες φορες απαγορευτικο.Φαντασου το 01:00-02:00.Και το Private Practice οπως και το Grey's Anatomy ειναι σειρες που θελουν και λιγο μια σκεψη,λιγη επεξεργασια εγκεφαλου διοτι δεν γεννηθηκαμε ολοι γιατροι και χρειαζεται λιγο να καταλαβουμε ολους αυτους τους ιατρικους ορους και τι ακριβως συμβαινει.Οποτε δε μπορεις να εισαι ξαπλωμενος στο κρεβατι προσπαθωντας να δεις μια δυσκολη σειρα και να παραμεινεις ξυπνιος μεχρι το τελος.Δε λεω εξυπνη η κινηση να μεταφερουν το Ραδιο-Αρβυλα στο prime time,αλλα ειναι ασχημο να καταστρεψουν αυτο που εχτισαν με κοπο και πετυχε.Ξενες σειρες στο prime time και μαλιστα καθημερινα,ειχαμε χρονια να δουμε.Και ο Ant1 καταφερε να το ξανακανει θεσμο.Εγω δεν ημουν ποτέ φαν του καναλιου ομως απο τοτε που αρχισε να επενδυει σε ξενο προγραμμα,προσωπικα εχω αναθεωρησει για πολλα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !