Ιζαμπέλα Κογιεβίνα:Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε με το Κάρμα

8
Η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα μίλησε για τον ρόλο της Σμαράγδας στην καθημερινή σειρά του ANT1, αλλά και τη διαφορά στα ποσοστά τηλεθέασης που έχει από τα «Μυστικά της Εδέμ στην Espresso». "Δεν έχω δει καθόλου την «Εδέμ», οπότε δεν μπορώ να κρίνω γιατί ο κόσμος προτιμά να βλέπει εκείνη την ιστορία από τη δική μας. Ωστόσο, το «Κάρμα» είναι πολύ ωραία σειρά, με πολλές ανατροπές. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου" δήλωσε η ηθοποιός. .........
Και πρόσθεσε:"Είναι πολύ ενδιαφέρων ο ανταγωνισμός. Προσπαθώ να μη δίνω τόση σημασία στα νούμερα τηλεθέασης. Κοιτάμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και πρόκειται για μια δουλειά που μας αρέσει πολύ". Το «Κάρμα» μπορεί να μην αγγίζει το 15%, την ώρα που «Μυστικά της Εδέμ» ξεπερνούν το 50%, ωστόσο οι άνθρωποι του ANT1 δεν αποκλείουν την πιθανότητα να συνεχιστεί η σειρά και την ερχόμενη σεζόν καθώς στα νεανικά κοινά 15-44 αγγίζει το 25%.
«Δεν μας έχουν πει ακόμη τι θα γίνει τελικά με το σίριαλ. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γι’ αυτό, όπως επίσης ποιοι είναι αυτοί που θα παίζουν. Σε περίπτωση που συνεχιστεί, δεν αποκλείεται κάποιοι από τους ρόλους να μην ενταχθούν στα επόμενα επεισόδια».

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !