9η θέση για το ΟPA του Αλκαίου

5
Την 9η θέση μας δίνουν τα πρακτορεία για την φετινη Eurovision.Βάσει των αποδόσεων του κορυφαίου Βρετανικού πρακτορείου στοιχημάτων William Hill, η Ελλάδα δίνεται ένατο φαβορί, με απόδοση 23,00, ενώ για την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό αναμένεται να κονταροχτυπηθούν το Αζερμπαιτζάν με απόδοση 3.00 με το Ισραήλ με απόδοση 5.50!

1.Αζερμπαϊτζάν 3.00
2.Ισραήλ 5.50
3.Γερμανία 9.00
4.Δανία 9.00
5.Νορβηγία 13.00
6.Κροατία 13.00
7.Αρμενία 17.00
8.Σουηδία 17.00
9.Ελλάδα 23.00
10.Ιρλανδία 26.00

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το τραγούδι του Αλκαίου δε μου αρέσει καθόλου, αλλά μου κάνει εντύπωση που το τραγούδι του Αζερμπαϊτζαν φιγουράρει πρώτο. Όταν το άκουσα μου φάνηκε μέτριο, ίδιο, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και τελείως συνηθησμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρεμα παιδιά.Είναι νωρίς ακόμα.Εξάλλου θυμηθείτε ότι δίνανε την Βίσση 1η...Τα στοιχήματα δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΙΡΑ και ΣΤΡΟΦΗ ΣΤON ALPHA

    Το κορίτσι του Άνδρα, κάπως έτσι θα λέγεται η ελληνική έκδοση του Un gars, une fille μίας φιλόδοξης και άκρως κωμικοτραγικής καθημερινής σειράς στον Alpha. Η σειρά που σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης του Παρισιού αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το αργότερο τον Οκτώβρη και η εταιρία παραγωγής δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από την ειδική στα θέματα κωμωδίας ATA Studios. Οι Γερμανοί αποφάσισαν να επενδύσουν για πρώτη φορά λεφτά στο πρόγραμμα του καναλιού, βλέποντας θεαματική βελτίωση των οικονομικών του σταθμού και κλείσιμο της τεράστιας τρύπας χρεών. Οι γυναίκες και η ηλικιακή ομάδα 16-32 θα είναι ένας από τους βασικούς στόχους του σταθμού την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και έτσι εκτός από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αναζήτησης ταλέντων στον χώρο του σχεδιασμού ρούχων και της κομμωτικής, το κανάλι σχεδιάζει σε συνεργασία με γνωστή εταιρία σερβιέτων την ανεύρεση του κεντρικού προσώπου της νέας διαφημιστικής καμπάνιας.
    Στην Κάντζα κάνουν στροφή 180 μοιρών με νέες εκπομπές και ανατροπές στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Μάλιστα όπως αναφέρουν καλά πληροφοροημένες πηγές το υπο διαμόρφωση πρόγραμμα μοιάζει με οικοδομή με τους αρχιτέκτονες να σχεδιάζουν τούτες τις ώρες τους πυλώνες. Έκπληξη αποτελεί η απόφαση των υπευθύνων να αλλάξει ώρα ακόμη και η Ελένη με ότι συνεπάγεται αυτό για τα προγράμματα που ακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ean eimaste tyxeroi 8a to kopsoun stous hmitelikous kai 8a glitwsoume kai fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to israhl 8a nikhsei fetos...8umh8eite to!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !