Τηλεοπτικός Απολογισμός 2008-2009

Ανώνυμος
0

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2008-2009

Γειά σας, βρισκόμαστε στον Ιούνη, η φετινή τηλεοπτική σεζόν έλαβε τέλος. Ποιοι ήταν οι νικητές, ποιοι οι ηττημένοι, ποιές ήταν οι ανακατατάξεις στο χώρο της TV.

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΝΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ-Νικητής της χρονιάς: Για άλλη μια φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο βασιλιάς της πρωινής ενημερωτικής ζώνης ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης. Με το Καλημέρα Ελλάδα για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν όλη η Ελλάδα έμαθε τα νέα της καθημερινότητας, στην αρχή της σεζόν ο παρουσιαστής βρισκόταν στην 2η θέση αφού ο Γιώργος Αυτιάς τον είχε εκτοπίσει, αλλά από τον Οκτώβρη οι τηλεθεατές του ξαναέβαλαν ΑΝΤ1 για να δούν Καλημέρα Ελλάδα. Ο ίδιος και του χρόνου θα λέει Καλημέρα Ελλάδα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ-Σταθερή Αξία: Φέτος τα καλά νέα για τον Γιώργο Αυτιά ήταν ότι στα ποσοστά έκανε ικανοποιητικά για το σύνολο ενώ τα κακά νέα ήταν ότι οι ηλικίες 15-44 δυστυχώς δεν έβλεπαν Καλημέρα Σας, οι ηλικίες 65+ χτυπούσαν κόκκινο φέτος καθημερινά αφού έβλεπαν Alpha. Οι Βερύκιος-Βλάχος που έδιναν ρεσιτάλ και οι cult καλεσμένοι την τελευταία ώρα έκαναν κάτι στα ποσοστά. Το μέλλον του Γιώργου Αυτιά: κρέμεται από μια κλωστή προς το παρόν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ-Η Έκπληξη της Χρονιάς: Φέτος γκάζωσαν το πρωινό δίδυμο του Mega, κάτι που διάβαζαν την στήλη της Espresso, κάτι ο χαβαλές τους έκαναν τα ποσοστά στις ηλικίες 15-44 να ανεβαίνουν φέτος. Και του χρόνου το Mega θα έχει αυτό το δίδυμο.

ΛΥΡΙΤΖΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-Σταθερή Αξία: Φέτος το δίδυμο της ΝΕΤ πήγε καλά και παρόλο που είχαν αντιδράσεις από τα τηλεοπτικά πηγαδάκια οι ίδιοι και του χρόνου θα βρίσκονται στην Κρατική Τηλεόραση.

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ-Η Έκπληξη της Χρονιάς: Μετά την αποχώρηση της Έμυς Λιβανίου, το Star επέλεξε την Ελεονώρα Μελέτη για την πρωινή ενημερωτική ζώνη, τα ποσοστά μέτρια ενώ στο 15-44 τις περισσότερες μέρες βρισκόταν πρώτη. Η Πρωινή Μελέτη θα είναι και του χρόνου.

ΠΡΩΙΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΖΩΝΗ


ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-Νικήτρια της Χρονιάς: και φέτος ήταν η χρονιά της Ελένης Μενεγάκη, τα ποσοστά του Καφέ με την Ελένη χτύπησαν φέτος κόκκινο σκορπώντας τα άλλα προγράμματα σε χαμηλές πτήσεις, ο Alpha έτριβε τα χέρια του και φέτος και η Ελένη θα είναι και του χρόνου στο κανάλι της Κάντζας.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ-Σταθερή Αξία: Μέτρια τα πήγε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τι διαφήμισε τον έρωτα του με την Νάντια, τι που έβαλε την έγκυο Σοφία Μουτίδου, τι καλεσμένους από τις επιτυχίες του Mega έφερε, τίποτα δεν έκανε για να ξαναπάρει την πρωτιά. Του χρόνου δεν θα κάνει το πρωινό αφού ο ίδιος θα κάνει κάτι στην prime time και το κανάλι ψάχνει νέα πρόσωπα για την παρουσίαση. Όσο για τον Γρηγόρη ήδη έχει υπογράψει για 2 χρόνια με το Mega.


ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ-Χαμένος της Χρονιάς: Στην αρχή της σεζόν περιμέναμε πως και πως το εναλλακτικό πρωινό του ΑΝΤ1, όλο το καλοκαίρι πέρυσι περιμέναμε να δούμε τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη να λένε καλημέρα, την 1η εβδομάδα τα ποσοστά τους ήταν αρκετά καλά ενώ με το που ξεκίνησαν και οι άλλοι δυστυχώς είχαν πτωτική τάση με κατάληξη τα μονοψήφια, η θεματολογία αρκετά πίσω από τις άλλες εκπομπές και η βαρεμάρα ήταν μεγάλη. Μετά από πολλές δημοσιεύσεις ότι την κάνουν τελικά έγινε αυτό την 1η εβδομάδα του Μαρτίου. Οι Λιανός-Καμπούρη μέχρι το Πάσχα παρουσιάζαν ως υπηρεσιακοί παρουσιαστές τον Καφέ και τα ποσοστά τσιμπημένα, ήρθε η 21η Απριλίου και η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε με 22% , για λίγο καιρό είχε ικανοποιητικά ποσοστά ενώ τώρα τα ποσοστά τα βλέπει με τα κυάλια. Για τον Καφέ έχουμε 2 πληροφορίες: Η Βίκυ και του χρόνου θα τον σερβίρει και 2ον ότι φημολογείται το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου για συμπαρουσίαση.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ-Χαμένος της Χρονιάς: Η Μαριέττα φέτος δεν υπήρχε για τα ποσοστά της AGB, μιας και η εκπομπή της είχε αρκετές φορές μονοψήφια ποσοστά και στο Alter του χρόνου ψάχνουν την διάδοχο της.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ-Σταθερή Αξία: Καλά τα πήγε και φέτος η Πόπη Τσαπανίδου με την ενημερωτική της εκπομπή στην ΝΕΤ. Η ίδια πιθανόν να μείνει και του χρόνου στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής.

STAR-Χαμένος της Χρονιάς: Φέτος το Star ξεκίνησε με την εκπομπή ανθρώπινου πόνου Υπάρχει Λόγος με τον Δημήτρη Παπανώτα και την Χριστίνα Αλούπη. Τα ποσοστά κλασσικά απογοητευτικά για το κανάλι. Τον Γενάρη ήρθε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκίνησε με υψηλά ποσοστά για το κανάλι αλλά μετά τα ποσοστά του ήταν θερμοκρασία Νευροκοπίου. Ο Ανδρέας έσπασε το συμβόλαιο με το κανάλι και του χρόνου ίσως να δούμε παιδικό πρόγραμμα στο Star.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ

Επαναλήψεις του ΑΝΤ1-Σταθερή Αξία: Ο αληθινός νικητής της ζώνης αυτής, οι 1000παιγμένες επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης και του Άκρως Οικογενειακόν αλλά και του Θα Βρεις τον Δάσκαλο Σου έκαναν όλη την χρονιά σε σύνολο και 15-44 υψηλές τηλεθεάσεις. Και το καλοκαίρι θα δούμε τις επαναλήψεις αυτές για άλλη μια φορά και πιθανόν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να δούμε επαναλήψεις παλιών πετυχημένων σίριαλ δώρο για τα 20 χρόνια του ΑΝΤ1. Όσο για το μεσημβρινό δελτίο έκανε καλά ποσοστά αλλά τώρα είναι πεσμένα τα ποσοστά λόγω της μείωσης χρόνου που έγινε από τον Μάρτιο.

Επαναλήψεις του Mega-Σταθερή Αξία: Πρώτα ξεκινάω με το δελτίο του Mega που κάθε μέρα έκανε υψηλά ποσοστά αφήνοντας τα άλλα προγράμματα αρκετά πίσω. Όσο για τις επαναλήψεις φέτος το 50-50 και το Είσαι το Ταίρι Μου έκαναν στο 15-44 πάνω από 30%. Ασχολίαστη αφήνουμε αυτή την ζώνη

Κούς Κούς το Μεσημέρι-Χαμένος της Χρονιάς: Φέτος αρκετά έπεσε το Κούς Κούς, η παρέα της Κατερίνας Καραβάτου από τις δόξες με τις τηλεφωνικές γραμμές έφτασε τώρα στα ΜΜΕ news και στα πεσμένα ποσοστά. Το μέλλον της Κατερίνας δείχνει Κούς Κούς ή infortaiment εκπομπή στην θέση του Αυτιά;

Πολύ Μπλά Μπλά-Η Έκπληξη της Χρονιάς: Φέτος ανέβηκε η Φαίη, κάτι οι τηλεοπτικές αποκαλύψεις, κάτι που η ίδια επανέφερε τα quiz για τους επωνύμους που έκανε η Τατιάνα μόδα έκανε τα μηχανάκια της AGB να της δώσουν ποσοστά. Η Φαίη μάλλον μένει στο Alter για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Super Star-Σταθερή Αξία: Το YouTube έκανε θαύματα, η στήλη Αθάνατη TV και τα αφιερώματα (με παραλείψεις of course) έκανε το Star και την Χριστίνα Λαμπίρη να τρίβουν τα χέρια τους. Η ίδια παραμένει και του χρόνου στο Star.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

50-50-Νικητής της Χρονιάς: Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στροφή στην καριέρα του και πέτυχε η στροφή του, και το τηλεπαιχνίδι του έκανε υψηλά ποσοστά και πάντα πρωτιές είχε. Το τηλεπαιχνίδι θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Αξίζει Να Το Δεις-Σταθερή Αξία: Φέτος μπορεί να μην ήταν η βασίλισσα της απογευματινής ζώνης αλλά έκανε υψηλά ποσοστά, η εμφάνιση του Ηλία Ψινάκη και η Στιγμή της Αλήθειας με την Τατιάνα έκαναν τα υψηλά ποσοστά της φετινής σεζόν της εκπομπής αυτής. Για το μέλλον της Τατιάνας θα ξέρουμε σύντομα

Κοιτάω Μπροστά-Χαμένος της Χρονιάς: Πέρυσι μπορούσε να κοιτάξει μπροστά στα ποσοστά, φέτος τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Η Ράνια δεν άντεξε στον ανταγωνισμό. Τα θέματα κλασσικά αλλά ο κόσμος το βαρέθηκε φέτος. Η Ράνια θα είναι και του χρόνου
στο Alter.

Μπορώ-Σταθερή Αξία: Η Άννα Δρούζα προσπάθησε λιγάκι, τα θέματα της είχαν ποικιλία, η ίδια η Άννα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα λείψει.

Σιγά Μην Κάτσω Να Σκάσω-Χαμένος της Χρονιάς: Μετά το παταγώδες TV Tiglon, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δοκίμασαν κάτι καινούργιο και είχε δόση Κούς Κούς, στην αρχή είχε τηλεφωνικό κοινό με προσωπικές ιστορίες και μετά το έριξαν στο ψυχαγωγικό. Τα ποσοστά στο σύνολο απογοητευτικά ενώ στο 15-44 έκαναν κάτι. Του χρόνου φημολογείται ότι πάνε προς Κηφισιά μεριά και φυσικά στο Star με απογευματινή εκπομπή.

Showbiz News-Σταθερή Αξία: Το οφθαλμόλουτρο και τα τηλεοπτικά απρόοπτα δια χειρός Βασίλη Δρυμούση έκαναν 10% καθέ μέρα. Και του χρόνου θα μείνει στο κανάλι του Alter.

Ράδιο Αρβύλα-Νικητής της Χρονιάς: Οι άλλοτε ΑΜΑΝ μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Καλυβάτση δοκίμασαν πολλά και το Ράδιο Αρβύλα τους ταίριαξε γάντι, πέρυσι είχε χαμηλές πτήσεις ενώ φέτος πήρε τα πάνω του. Κάτι τα 2 όμορφα κορίτσια με την στήλη internet videos, κάτι τα top επικαιρότητας (έ ότι έπαιζε και ο Λάκης βίντεο από την TV). Επίσης και οι απόψεις του Αντώνη Κανάκη σε πρόσωπα και καταστάσεις έκαναν τους τηλεθεατές να βλέπουν την εκπομπή. Στο σύνολο μπορεί να ήταν 2ο αλλά στα νεανικά κοινά έφτανε υψηλά και συχνά στην κορυφή. Η παρέα του Αντώνη Κανάκη θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Μια Στιγμή 2 Ζωές-Σταθερή Αξία: αν και βασισμένο στο ελληνικό πια σενάριο, κέρδισε το στοίχημα των τηλεθεατών, τα ποσοστά στο σύνολο σκαρφάλωναν υψηλά και όλοι περίμεναν τι θα γίνει σε κάθε επεισόδιο. Του χρόνου η Αγαπημένη μου Εχθρός θα πάρει την σκυτάλη από το Μια Στιγμή 2 Ζωές

Lead In Ζώνη

Τα Μυστικά της Εδέμ-Νικητής της Χρονιάς: Μετά την Μαρία την Άσχημη, το Mega πόνταρε σε δραματικό σίριαλ, οι Ακρίτα-Κυρίτσης μετά το Βέρα Στο Δεξί έγραψαν το πιο πετυχημένο σίριαλ της χρονιάς. Η παρέα της φεγγαρόπετρας κέρδισε το στοίχημα με τους τηλεθεατές και τα ποσοστά είναι πάντα στο 45%. Η σειρά έκλεισε και για του χρόνου εισητήριο.

Λόλα-Χαμένος της Χρονιάς: Μετά τον σχεδόν πετυχημένο Έρωτα ο ΑΝΤ1 πόνταρε σε κωμωδία, ζήλεψε την επιτυχία της Μαρίας της Άσχημης και μετά από πολλές κοπέλες διάλεξε την Άντα Λιβιτσάνου να γίνει η Λόλα Λάλου. Το σίριαλ στην αρχή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και με τα καλά ποσοστά αλλά μετά οι πτωτικές τάσεις ήρθαν. Μέχρι και μονοψήφιο κάνει σε τέταρτα. Του χρόνου ο ΑΝΤ1 ποντάρει στο Κάρμα όπως όλα δείχνουν. Δραματικό σίριαλ που θα έχει την απόδοση της Βάνας Δημητρίου.


Σήμερα Με Τον Άκη Παυλόπουλο-Σταθερή Αξία: Και φέτος έκανε μέτρια τηλεθέαση το προδελτίο του Alter με τον Άκη Παυλόπουλο. Και του χρόνου θα είναι πιστός στο απογευματινό ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Κάτι Ψήνεται-Η Έκπληξη της Χρονιάς: Η εναλλακτική λύση του Alpha από τις αρχές του Απρίλη έκανε τα ποσοστά του καναλιού να εκτοξευτούν. Οι άγνωστοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στην μαγειρική κέρδισαν μια θέση στην καρδιά μας. Στα νεανικά κοινά έχει αφήσει πίσω το δελτίο του Star και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega που πάντα βρίσκεται στην κορυφή (στο σύνολο μιλάω πάντα).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Mega-Νικητής της Χρονιάς: Και φέτος όλοι οι τηλεθεατές πιστοί στο Mega και στην Όλγα Τρέμη. Καθημερινά και τα weekend τα ποσοστά είναι υψηλά.

Alter-Σταθερή Αξία: Και φέτος 2ος ο Νίκος Χατζηνικολάου, το δελτίο με τα παράθυρα και τα πολιτικά πηγαδάκια είχε φέτος μια πτώση, κάτι η επανεμφάνιση της Μάρας Ζαχαρέα και μετά η αποχώρηση της, κάτι η αποχώρηση του Γιώργου Τράγκα και πολλά άλλα έκαναν καλά ποσοστά αλλά πεσμένα από πέρυσι. Τα weekend έχει πτωτική τάση το δελτίο που κρατά περισσότερο από 2 ώρες.

ΑΝΤ1-Χαμένος της Χρονιάς: Το δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου φέτος πιο πεσμένο από ποτέ. Και τα weekend και στο σύνολο και στο 15-44 έχει χαμηλά ποσοστά. Η οικονομική κρίση έφαγε και το δελτίο

Star-Χαμένος της Χρονιάς: Το Star το κατατάσσαμε ως χαμένο λόγω της ανατροπής που έγινε λόγω του Κάτι Ψήνεται. Το δελτίο πιστό στα κλασσικά του δεδομένα έπεσε στα χαμηλά. Ενώ η εναλλακτική πρόταση με την Πετρούλα Κωστίδου ξεκίνησε με υψηλές τάσεις και τώρα που μιλάμε κάνει και 8% καθημερινά. Τα weekend το Star είχε την Ελεονώρα Μελέτη στο δελτίο έκανε καλύτερα ποσοστά από τις καθημερινές

Alpha-Χαμένος της Χρονιάς: Φέτος περιμέναμε την Έλλη Στάη αλλά μας τη έσκασε, στην αρχή είδαμε το δελτίο με την Ρίτσα Μπιζόγλη και τα ποσοστά κυμάνθηκαν μέτρια, ενώ με την μετακίνηση του δελτίου στις 7 και με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ τα ποσοστά δεν είπαν να ανεβούν

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Mega Σαββατοκύριακο-Νικητής της Χρονιάς: το δίδυμο Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλου φέτος πήρε υψηλά ποσοστά και η ένταξη του Νίκου Κακαουνάκη στο τιμόνι της εκπομπής πήρε θετικό βήμα για την τηλεθέαση της εκπομπής. Και η επόμενη σεζόν θα είναι με το δίδυμο αυτό.

6 με 10 Μαζί-Η Έκπληξη της Χρονιάς: Το εναλλακτικό δίδυμο του καλοκαιριού έκανε τα πρωινά του weekend υψηλά ποσοστά δίπλα στον ανταγωνισμό. Οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος άντεξαν και του χρόνου θα διαδεχτούν την Σοφία Αλιμπέρτη που θα εγκαταλείψει τον ΑΝΤ1 και το Καλομελέτα Κι Έρχεται. Ενώ τώρα κάνουν το 7-11 Μαζί παίρνοντας την σκυτάλη από το Καλημέρα Ελλάδα.

Studio Alpha-Σταθερή Αξία: Ο Νίκος Μάνεσης παρόλο που έπεσε κέρδισε και πάλι την μάχη. Και του χρόνου 99,9% μένει στον Alpha.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΝΕΤ-Χαμένος της Χρονιάς: η εκπομπή φέτος έπεσε και δυστυχώς ήταν αδιάφορη για τους τηλεθεατές

ΠΡΩΙΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μες την Καλή Χαρά-Νικητής της Χρονιάς: Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της κέρδισε το στοίχημα με τους τηλεθεατές. Και την επόμενη χρονιά θα είναι η παρέα μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Καλομελέτα κι Έρχεται-Χαμένος της Χρονιάς: Φέτος το Καλομελέτα κι Έρχεται έπεσε λόγω του φαινομένου Ναταλία Γερμανού. Στο σύνολο και στο 15-44 έκανε χαμηλές πτήσεις, οι καλεσμένοι φταίνε, οι αρχισυντάκτες που έφυγαν και πολλά άλλα. Η Σοφία του χρόνου θα είναι εκτός TV και στον ΑΝΤ1 7-10 Μαζί και επαναλήψεις θα κρατήσουν συντροφιά.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STAR/ALTER-Σταθερές Αξίες: Κέρδισε και φέτος το παιδικό πρόγραμμα του Star είχε καλά ποσοστά. Όσο του Alter δεν λένε να ανέβουν.

7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ-Σταθερή Αξία: Οι 7 Θανάσιμες Πεθερές έχουν κερδίσει θέση στην πρωινή ζώνη του weekend, κάνει μέχρι και 20% κάθε weekend.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

TV Weekend-Νικητής της Χρονιάς: και φέτος η Βάσια Λόη κέρδισε το στοίχημα με τους τηλεθεατές. Πολλά πρόσωπα παρέλασαν από την εκπομπή, τηλεοπτικά και καλλιτεχνικά ρεπορτάζ και φέτος είχε η εκπομπή. Και τα ποσοστά πολύ υψηλά για το κανάλι.

Traction/Mega Star/Μπουκιά και Συχώριο-Σταθερές Αξίες: Το εναλλακτικό πρόγραμμα του Mega τα weekend κρατά καλούτσικα ποσοστά. Το Mega Star με την Κατερίνα Στικούδη έκανε μέτρια ποσοστά, το Traction με τον Κώστα Στεφανή κι αυτό στο 14% πάντα ενώ η επανάληψη του Ηλία Μαμαλάκη κρατά πάνω από 20% κάθε weekend. Του χρόνου και οι 2 εκπομπές συνεχίζονται ενώ και ο Ηλίας Μαμαλάκης επιστρέφει στο Mega.

Extreme Makeover Home Edition/Η Α1 στον ΑΝΤ1/Ελληνικές και Ξένες Ταινίες/F1-Εκπλήξεις της Χρονιάς: Ο ΑΝΤ1 και φέτος δεν έβαλε τα ελληνικά του σίριαλ σε επανάληψη όπως το Mega και διάλεξε μια εναλλακτική πρόταση. Το αμερικάνικο Άλλαξε το έκανε 13% κάθε weekend. Ενώ μονοψήφια έκαναν οι αγώνες μπάσκετ της Α1. Μόδα που ήταν την δεκαετία του 1990 να προβάλλουν στον ΑΝΤ1 αγώνες μπάσκετ. Επίσης να προσθέσω και το F1 που τσιμπάει στο 15-44. Οι ελληνικές ταινίες πάντα έκαναν υψηλά ποσοστά ενώ οι ξένες που είναι αδιάφορες για το κοινό φτάνουν πάντα στο 8%.

Επαναλήψεις Σειρών Φετινής Σεζόν στο Mega-Σταθερή Αξία: Κάθε weekend οι επαναλήψεις φετινών σειρών στο Mega ανάλογα με το σουξέ ή την αποτυχία έκανε υψηλό ή χαμηλό ποσοστό.

Παρατράγουδα-Σταθερή Αξία: Η Αννίτα Πάνια και φέτος έσκισε, 20% κάθε weekend έκανε με τα Παρατράγουδα. Οι ιστορίες πονεμένων και οι cult τραγουδιστές πουλάνε. Μόνο στο 15-44 είχε χαμηλές πτήσεις.

Γλυκές Αλχημείες-Νικητής της Χρονιάς: Ο Στέλιος Παρλιάρος έσκισε φέτος με την εναλλακτική του πρόταση. Η γλυκιά του εκπομπή κάνει κάθε Σάββατο 25% και έχει πάρει πράσινο φώς για του χρόνου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Πρόσωπο Με Πρόσωπο-Χαμένος της Χρονιάς: Ο Νίκος Χατζηνικολάου ούτε και φέτος δεν μπορούσε να φέρει εποχές Ενώπιος Ενωπίω και Διαξιφισμών στο Alter. Τα μονοψήφια καλά κρατήθηκαν. Και του χρόνου η εκπομπή θα είναι στο Alter.

Κίτρινος Τύπος/Ζούγκλα-Σταθερές Αξίες: Και φέτος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κράτησε υψηλά ποσοστά με τις 2 εκπομπές του. Και η επόμενη σεζόν θα τον βρει στο Μπουρνάζι.

Αποδείξεις και στην Πολιτική-Νικητής της Χρονιάς: ο Νίκος Ευαγγελάτος φέτος άλλαξε την θεματολογία των Αποδείξεων και κέρδισε ποσοστά.

Αποτυπώματα-Σταθερή Αξία: Η εκπομπή του Αντώνη Παπαδόπουλου φέτος κράτησε τα περσινά του ποσοστά και θα είναι και του χρόνου στο Alter.

Ανατροπή-Σταθερή Αξία: Η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη και φέτος είχε μια σταθερότητα στα ποσοστά του.

Αθέατος Κόσμος/Οι Πύλες του Ανεξήγητου-Σταθερές Αξίες: Οι 2 εκπομπές του Κώστα Χαρδαβέλλα και φέτος είχαν καλά σχεδόν νούμερα τηλεθέασης. Ο ίδιος και του χρόνου επιμένει Alter.

Φως στο Τούνελ-Νικητής της Χρονιάς: για άλλη μια χρονιά η Αγγελική Νικολούλη έκανε τα ποσοστά της εκπομπής να σκίζουν τα βράδια της Παρασκευής.

Πρωταγωνιστές/Έρευνα/Εμπόλεμη Ζώνη-Σταθερές Αξίες: Και οι 3 εκπομπές που θα συνεχιστούν όπως και πέρυσι κράτησαν τα ποσοστά τους. Οι Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη κράτησαν τα ικανοποιητικά τους ποσοστά, ενώ οι υπόλοιπες 2 δυστυχώς και φέτος είχαν χαμηλές πτήσεις.

Και να πώ για τις δύο εκπομπές που δυστυχώς κόπηκαν ξαφνικά από τον Alpha, το Κουτί της Πανδώρας και για την Μηχανή του Χρόνου, μπορεί να κέρδισαν αλλά ο Alpha λόγω των αλλαγών του τους θυσίασε.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Όλα 9-Νικητής της Χρονιάς: Φέτος ο Θέμος πήρε τα πάνω του και τα ποσοστά ανέβηκαν. Τα 100 καλύτερα video του Όλα 9 έκλεψαν τις εντυπώσεις ενώ τα χορευτικά μας θύμιζαν Stricia La Notizia. Του χρόνου η εκπομπή θα συμπληρώσει 10 σεζόν στον ΑΝΤ1.

Άλ Τσαντίρι Νιούζ-Νικητής της Χρονιάς: ο Λάκης Λαζόπουλος και φέτος ήταν ο νικητής της τηλεοπτικής σεζόν. Και τα τακτικά αλλά και τα έκτακτα Τσαντίρια έφταναν στο 50% στο σύνολο αλλά τα peak ήταν στο 60% παρακαλώ. Του χρόνου ο Λάκης θα βρίσκεται στον Alpha και με Τσαντίρι και με 10 Μικρούς Μήτσους. Όσο για το Όταν ο Λάκης Δεν Είναι Εδώ έκανε μέτρια τηλεθέαση σε σύγκριση με το Άλ Τσαντίρι Νιούζ.

Big In Japan-Η Έκπληξη της Χρονιάς: Έκανε την έκπληξη η Καλομοίρα με το τηλεπαιχνίδι του Alpha. Με 26% ξεκίνησε και στο 13-15% κινήθηκε κάθε Κυριακή βράδυ. Η ίδια προς το παρόν θα κάνει συναυλίες στο Las Vegas.


Η Στιγμή της Αλήθειας-Η Έκπληξη της Χρονιάς: Το εν λόγω τηλεπαιχνίδι συζητήθηκε όσο κανένα άλλο. Το ίδιο και για την τηλεπαρουσιάστρια. Η Ευγενία Μανωλίδου μέσα σε ένα βράδυ έγινε το νέο τηλεοπτικό αστέρι της χρονιάς. Οι πιπεράτες ερωτήσεις, τα πρόστιμα που έκαναν την εκπομπή να μην συνεχιστεί του χρόνου ήταν τα talk of the town της χρονιάς. Γύρω στο 30% έκανε η εκπομπή και όλοι μιλάγαν για αυτό φέτος.


Η Εκδίκηση της Ξανθιάς-Νικητής της Χρονιάς: Πέρασαν πολλά ονόματα από τα δοκιμαστικά, ένας έκανε την έκπληξη, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από πολλές αναβολές ξεκίνησε τον Μάρτιο και κάθε Σάββατο κάνει 30%. Οι 50 Ξανθιές τρέλαιναν φέτος κάθε παίχτη. Το τηλεπαιχνίδι έκανε την έκπληξη ενώ και την επόμενη χρονιά θα συνεχιστεί με πολλές εκπλήξεις.


Password-Χαμένος της Χρονιάς: Ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι και κάτι οι αλλαγές στην μετάδοση, κάτι ο προγραμματισμός έκανε το τηλεπαιχνίδι να κινείται σε μέτρια επίπεδα.


The X-Factor-Χαμένος της Χρονιάς: Συζητήθηκε όχι για τους παίκτες, αλλά για τον παρουσιαστή του παιχνιδιού τον Σάκη Ρουβά. Τα ποσοστά στο 25% κάθε εβδομάδα αλλά δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάτι οι κόντρες της κριτικής επιτροπής δεν έκαναν τα ποσοστά να ανεβαίνουν. Όσο για το X-Factor και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 αλλά όχι με τον Σάκη αλλά με άλλο πρόσωπο.


Ελλάδα Έχεις Ταλέντο-Σταθερή Αξία: Ο Χρήστος Φερεντίνος ρίσκαρε και παρουσίασε με επιτυχία το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2. Τα περίεργα ταλέντα, η επιτροπή (Ψινάκης, Περρής και Μαγγίρα) έκαναν τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε κόκκινο. Το talent show θα συνεχιστεί κανονικά στον ΑΝΤ1.


Η Λίστα-Σταθερή Αξία: Με 14% περίπου κινήθηκε το τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου που στην αρχή ο ΑΝΤ1 ήθελε να το κόψει. Μέτρια πήγε η Λίστα στον ΑΝΤ1.


Power Of 10-Χαμένος της Χρονιάς: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μετά το ρίσκο για την παρουσίαση του Survivor Greece-Turkey κουβάλησε το βάρος του τηλεπαιχνιδιού αυτού που δυστυχώς ούτε ο ίδιος δε το βλέπει.


Lifestyle-Σταθερή Αξία: Συμπαθητικά πήγε το δίδυμο του Νίκου Παπαδάκη και της Δούκισσας Νομικού. Θα συνεχιστεί και του χρόνου αλλά δεν ξέρουμε ποιος θα το παρουσιάσει εάν πάει στο Mega ο Παπαδάκης.


Το Πάρτι της Ζωής Σου-Νικητής της Χρονιάς: Ο Άκης Παυλόπουλος έκανε στο σύνολο πάντα υψηλά ποσοστά τις Κυριακές ενώ στο 15-44 δεν συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά. Για την εκπομπή δυστυχώς ολοκληρώνει τον κύκλο της.


Gala-Σταθερή Αξία: Η Μαρία Σταματέρη έκανε 12% κάθε Κυριακή με τους λαμπερούς καλεσμένους της. Η ίδια θα συνεχίσει και του χρόνου στο Star.


Καληνύχτα Ελλάδα-Η Έκπληξη της Χρονιάς: Αν και με καθυστέρηση ξεκίνησε με μέτρια ποσοστά η εκπομπή του τραγουδιστή Νίκου Βουρλιώτη. Η αλλαγή μετάδοσης ευνόησε την παρέα και τα ποσοστά κυμαίνονται στο 13-15%. Η παρέα του NiVo πήρε ticket και για την επόμενη σεζόν.


Bellas TV-Χαμένος Της Χρονιάς: Ξεκίνησε με τις προοπτικές για 40αρια όπως τις καλές εποχές των Α.Μ.Α.Ν. . Ο 50-50 Σάκης Μπουλάς και το άλλοτε μισό του Αντώνη Κανάκη, Σωτήρης Καλυβάτσης είπαν να κάνουν την άλλοτε πετυχημένη συνταγή των Κουφωμάτων και του Α.Μ.Α.Ν. . Ξεκίνησε με 27% στο σύνολο και 38% στο 15-44. Αλλά δυστυχώς τα ποσοστά άρχιζαν να τραβάνε την κατηφόρα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η σειρά του ΑΝΤ1 Εργαζόμενη Γυναίκα της Ελένης Ράντου και έτσι στις 26 Φλεβάρη κούνησαν μαντίλι στο Mega. Το δίδυμο ψάχνει εκπομπή στο Mediasoup της Σεμίνας Διγενή.


Extreme Makeover-Χαμένος της Χρονιάς: Συζητήθηκε αλλά ούτε να το φτύσουν. Με 27% ξεκίνησε και την Ζέτα Δούκα ως παρουσιάστρια και με πεσμένα ποσοστά έληξε και χωρίς παρουσιάστρια μετά τις δηλώσεις της Ζέτας σε περιοδικό.


Πάμε Πακέτο-Νικητής της Χρονιάς: Φέτος η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Μέχρι και 50% έκανε φέτος η εκπομπή της με τις ιστορίες ανθρώπων που βρίσκουν αγαπημένα πρόσωπα τους. Το Πακέτο θα ανοίξει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha.


Εφιάλτης Στην Κουζίνα-Η Έκπληξη της Χρονιάς: Με το που ξεκίνησε το reality μαγειρικής με τον πασίγνωστο σέφ Έκτορα Μποτρίνι τα ποσοστά πήραν φωτιά. Η συνταγή πέτυχε και η επόμενη σεζόν θα έχει εφιάλτες στην κουζίνα.


Ακόμη: Ο Εισοδηματίας του Γρηγόρη φέτος έκανε ραγδαία πτώση ενώ στο 10% κινήθηκε το Fort Boyard με τον Χρήστο Φερεντίνο. Μέτρια πήγε και το Είσαι Μέσα με την Βίκυ Καγιά στον Alpha. Ενώ με 10% έκανε μια εμφάνιση για φέτος στην TV η Έμυ Λιβανίου με το Ten. Ενώ με 2 εκπομπές πήγε στο 17-19% το Chart Show της Ναταλίας Γερμανού. Επίσης το Mad And The City δοκιμάστηκε στον Alpha αλλά μετά έμεινε στο MAD μόνο και το Spy TV έφυγε νωρίς όπως και η Αραβανή με τον Διαμαντή. Τέλος το Είσαι Πιο Έξυπνος Από Ένα Δεκάχρονο πήγε καλά όπως πέρυσι αλλά διάρκεσε για λίγο καιρό.


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ: Φέτος για άλλη μια φορά το Mega κέρδισε στον τομέα της μυθοπλασίας, ο ΑΝΤ1 με 17αρια ανέβηκε λίγο στα σίριαλ ενώ ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης είναι ο Alpha που την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκεται στην μάχη των σίριαλ.


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Mega

Η Πολυκατοικία: Από το 1ο κιόλας επεισόδιο κέρδισε την αποδοχή του κοινού. Νέο Ρετιρέ το αποκαλούν αλλά δεν είναι έτσι. Ο Μπαλαφούτης και οι ένοικοι του κάθε Δευτέρα και Παρασκευή έφερναν 40αρια. Η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν με αφίξεις και αναχωρήσεις στο cast. Από τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν: Η Μάρθα Βούρτση που την αγαπήσαμε από τις μελό ταινίες και στα κωμικά σίριαλ σκίζει, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ως Μανώλης ο θυρωρός, η Βασιλική Ανδρίτσου ως Ελένη την αγάπησε όλος ο κόσμος μετά τον ρόλο της Μάρως στο Κόκκινο Δωμάτιο και ο Μπαλαφούτης Παύλος Χαϊκάλης έγινε ο αγαπημένος διαχειριστής μας.


L.A.P.D. : Κι αυτό το σίριαλ έκανε την έκπληξη. Ο Προκόπης και οι υπόλοιποι αστυνομικοί αγαπήθηκαν όσο κανένα άλλο σίριαλ. Τα 27αρια στο σύνολο και τα 36αρια στο 15-44 έκαναν το σίριαλ να συνεχίσει και του χρόνου. Από τους ηθοποιούς ο Κρατερός Κατσούλης ως Θωμάς έκλεψε τις εντυπώσεις και το ζεύγος Μάντεση-Χρυσοστόμου έδωσε και στο σίριαλ τον έρωτα τους. Φυσικά και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ως Προκόπης έκλεψε τις εντυπώσεις.


Μαύρα Μεσάνυχτα: Αν και πεσμένο από πέρυσι, η σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου και φέτος πήγε αρκετά καλά. Η Σιλβή Παναγιώτα Βλαντή, η Λένα Μπέσυ Μάλφα, η Πένυ Γιουλίκα Σκαφιδά, ο Ζάν Κλώντ Ευθύμης Παπαδημητρίου και η Έρση Μαλικένζου ως μάνα της Λένας ήταν και φέτος οι αγαπημένοι όλων των τηλεθεατών. Η σειρά τελείωσε με 30% στο 15-44 αφήνοντας πίσω τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1.


Λάκης Ο Γλυκούλης: Με 45% ξεκίνησε και άντεξε δίπλα από το Άλ Τσαντίρι Νιούζ. Ο Πέτρος Φιλλιπίδης έκανε έναν διαφορετικό ρόλο και οι τηλεθεατές του έδωσαν το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά. Ο φουκαράς που τον εκμεταλλεύτηκαν όλοι ήταν ο ήρωας της φετινής σεζόν. Και το υπόλοιπο casting έκλεψε τις εντυπώσεις.


Όλα Στον Αέρα: Το νέο Δις Εξαμαρτείν πήγε πολύ καλά. Το comeback της Μαρίας Λεκάκη ως τηλεπαρουσιάστρια έκανε τα ποσοστά να κινούνται στο 26%. Το ειδύλλιο της τηλεστάρ με τον κάμεραμαν αγαπήθηκε. Από τους υπολοίπους η Κατιάνα Μπαλανίκα ως παλιά τηλεστάρ Αθηνά Μαράντου έγινε η πρωταγωνίστρια της σεζόν. και το υπόλοιπο cast έδωσε ρεσιτάλ.


Χαρά Αγνοείται: Η αληθινή ιστορία μιας 17χρονης που σκοτώθηκε από την ανηψιά της (χωρίς να το θέλει) έκανε τους τηλεθεατές να κλάψουν. Η Μαρία Καβογιάννη εκτός από τις κωμωδίες που έπαιξε και στο δράμα θεωρείται η πιο καλή ηθοποιός ever. Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές κι αυτοί αγαπήθηκαν. Ενώ κάθε επεισόδιο είχε υψηλά ποσοστά όσο το puzzle για τον δολοφόνο της Χαράς ήταν κομμάτια-κομμάτια.


Ευτυχισμένοι Μαζί: Και φέτος έσκισε και με το παραπάνω. Ο Γιάννης Μπέζος ως Διονύσης Μαυροτσούκαλος και η φαμίλια του, το ειδύλλιο Εύας-Μάρκου και οι ατάκες των δευτεραγωνιστών έκαναν 50αρια στο 15-44 και 37-45% στο σύνολο. Ο Τάσος Γιαννόπουλος ως Μάκης (Φώτη Πιάσε Μια Μπύρα), ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ως Φώτης, τα πιτσιρίκια και το ζευγάρι έκλεψαν τις εντυπώσεις μετά τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου. Το happy end θα το δούμε στο έκτακτο επεισόδιο για τα 20 χρόνια του Mega.


ΑΝΤ1

Εργαζόμενη Γυναίκα: Η Ελένη Ράντου με πολλούς ρόλους από το 1ο επεισόδιο πήγε αρκετά καλά. Οι συμπρωταγωνιστές της πολλά δημοφιλή ονόματα και κάθε επεισόδιο έσκισε φέτος. Η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1.


Φίλα τον Βάτραχο Σου: Το ειδύλλιο της καμαριέρας και του υπουργού κινήθηκε σε καλά ποσοστά του 20%. Με happy end ολοκληρώθηκε ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλλης έκλεψε τις εντυπώσεις μετά την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.


Litsa.Com: Πήγε καλά η σειρά. Η Μπουρναζιώτισσα κομμώτρια και ο πλούσιος Εκαλιώτης με το love story τους κινήθηκαν αρκετά καλά σε νούμερα. Η σειρά δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί ή όχι. Η Ιωάννα Τριανταφύλλου έγινε αστέρι της χρονιάς ενώ ο Μάριος Αθανασίου και φέτος αγαπήθηκε από τις πιτσιρίκες.


40 Κύματα: Το παραμύθι της Χριστίνας και του Λαέρτη πήγε πολύ καλά. Η σειρά ξεκίνησε με 26% και στο 23% κινήθηκε όλη την σεζόν. Η Λίνα Σακκά ως Χριστίνα έδωσε το παραμύθι στα παιδιά που την παρακολούθησαν, ενώ η Χριστίνα Τσάφου και η Κάρμεν Ρουγγέρη έκλεψαν τις εντυπώσεις.


ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Mega

Ποιος Μας Πιάνει: Ξεκίνησε με τις προοπτικές να γίνει το νέο Παρά Πέντε. Στην αρχή Καβογιάννη-Λεκάκη-Χρήστου και Μανέ θα έπαιρναν τους ρόλους αλλά Τρύπη-Αντουλινάκη-Μουτάφη και Θεωνά έγιναν οι πρωταγωνίστριες. Τα ποσοστά δεν ήταν και τα αναμενόμενα αφού τέτοιο σενάριο το έχουμε δει Στο Παρά Πέντε. Η σειρά ολοκληρώθηκε τον Μάρτη.


Άγρια Παιδιά: Αδικήθηκε όσο κανένα άλλο σίριαλ. Τα 4 αγόρια με τις αυτοτελείς περιπέτειες δεν έκαναν τα επιθυμητά αποτελέσματα και η σειρά έφυγε νωρίς.


ΑΝΤ1

Πάρης και Ελένη: Η σειρά αυτή με το trailer το επικό είχε τα καλύτερα σχόλια αλλά η σειρά διαλέχτηκε δίπλα από την Πολυκατοικία. 10 περίπου επεισόδια είδαμε και μετά μας είπε bye bye.


7 Ζωές: Ο σεναριογράφος των S1ngles διασκεύασε το ισπανικό σίριαλ με τον 35χρονο παρθένο. Το ελληνικό σίριαλ δεν άντεξε και τελείωσε τον Γενάρη.


Το Σόι Μου Μέσα: Ο Δημήτρης Αποστόλου φέτος είπε να κάνει κάτι χωρίς τον Αλέξανδρο Ρήγα και η σειρά είχε τις καλύτερες προοπτικές και το καλύτερο casting (Λαμπρόγιαννη, Σακελλαρίου, Γκλέτσος, Χατζηπαναγιώτης, Βογιατζάκη, Παπουτσή). Ξεκίνησε με μέτρια ποσοστά αλλά μετά χάθηκε η σειρά άδοξα.


Alpha

Στην αρχή είδαμε πολλά σίριαλ αλλά δεν κατάφερε κανένα να κερδίσει. Μόνο τα Ματωμένα Χώματα πήγαν καλά στο 15%. Beta Queen, Ατρόμητοι, ο Άγγελος μου ο Διάβολος μου, οι Αληθινοί Έρωτες με την 2η τους σεζόν, το Γ4 (που προχθές ολοκληρώθηκε), το πολυσυζητημένο Έχω Ένα Μυστικό με την Κατερίνα Παπουτσάκη ως Αλίκη Βουγιουκλάκη ή Βασιλάκη, και το Υπάρχουν Άντρες κι Άντρες. Κανένα σίριαλ δεν είχε τα ποσοστά που είχαν τα Υπέροχα Πλάσματα ή 10η Εντολή.


Τέλος να πούμε ότι οι Λατρεμένοι Μου Γείτονες με αλλαγμένο casting προσπάθησε αλλά δεν είχε τα περσινά ποσοστά. Ενώ καλά πήγαν οι 7 Θανάσιμες Πεθερές.


Ενώ η prime eleven του ΑΝΤ1 πήγε καλά με το Grey's Anatomy και με το Prison Break 3.


Άλλη μια τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος του. Προς το παρόν περιμένουμε εξελίξεις για την σεζόν 2009-2010. Καλό καλοκαίρι σε όλους

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !