Τι είδαμε στα τηλεοπτικά ένθετα της Κυριακής+Τηλεοπτικά Νέα

Ανώνυμος
12
...........
Γειά σας. Όπως κάθε weekend και αυτό το weekend θα σας πώ τι είδαμε στα τηλεοπτικά κυριακάτικα ένθετα.

Ας ξεκινήσω με το NTV των Νέων που έχει τον Βασίλη Ρίσβα και τον Ευθύμη Παπαδημητρίου από τα Μαύρα Μεσάνυχτα. Ο Βασίλης Ρίσβας μιλάει για τον ρόλο του Λαζάρου, για τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αλλά και τι ετοιμάζει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ενώ ο Ευθύμης Παπαδημητρίου μιλάει για τον ρόλο του Ζάν Κλόντ που έχει αφήσει εποχή, για το τι θα γίνει με την Σιλβή και για το πως αισθάνεται που το τηλεοπτικό κοινό τον ξεχώρισε.
Τι πουλάει στο 15-44 και τι κερδίζουν τα διαφημιστικά γραφεία;.




Στο Καρφί υπάρχουν τηλεοπτικά ρεπορτάζ: Η Χαρά Αγνοείται, η έκπληξη της τηλεοπτικής σεζόν, άνοδος στην Στιγμή της Αλήθειας, στην τελική ευθεία το X-Factor, η prime eleven έπεσε στα ποσοστά, η πτώση του Έχω Ένα Μυστικό, του πιο πολυσυζητημένου σίριαλ της χρονιάς, ποιοι θέλουν να πάνε του χρόνου στον Πρωινό Καφέ, η Τατιάνα και η απάντηση που έδωσε στην Πόπη Διαμαντάκου και πολλά ακόμα τηλεοπτικά νέα.


Στο τηλεοπτικό ένθετο της Σφήνας υπάρχει συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου όπου μιλάει για την επιτυχία της σειράς Ευτυχισμένοι Μαζί.



Στο TV Έθνος βλέπουμε την Κατερίνα Καραβάτου να μιλάει για το Κούς Κούς, για τον ανταγωνισμό που έχει, για τις αλλαγές που έκανε φέτος η εκπομπή, για τα ποσοστά της εκπομπής αλλά και για το κλίμα που υπάρχει στα backstage.
Πολλές εκπλήξεις στα Μαύρα Μεσάνυχτα: Μυρτώ Αλικάκη, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Έφη Παπαθεοδώρου έρχονται guest στο πιο μαύρο ελληνικό κωμικό σίριαλ της σεζόν.


Στο On-Off της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας δίνει την πρώτη της συνέντευξη, η Νίκη Αναστασίου, η τηλεοπτική φίλη της Εύας, Αφρούλα, από το σίριαλ Ευτυχισμένοι Μαζί. Μιλάει για τον ρόλο της που έχει ξεχωρίσει σε αυτό το σίριαλ αλλά και για εκείνη.
60's κλίμα στο Ποιος Μας Πιάνει, οι εξελίξεις που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο.


Στο Όλα TV του Πρώτου Θέματος βλέπουμε την Πατρίτσια Περιστέρη Μίλλικ να μιλάει για την σειρά Η Χαρά Αγνοείται αλλά και για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.
Ποιες εκπομπές+σίριαλ κάνουν χαμηλά ποσοστά και οι αιτίες της αποτυχίας τους.









..
Ενώ στο TV Guide του Βήματος υπάρχει αφιέρωμα κρίση στις ελληνικές παραγωγές, χάνουν χρήματα τα κανάλια, η λύση στα ξενόφερτα concepts.

Πάμε να πούμε και τηλεοπτικά νέα.

Αρραβωνιάστηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με μια κοπέλα από την Κύπρο, άφησε ο γιος της εθνικής στάρ την Κατερίνα Βακαλοπούλου στα κρύα του λουτρού και διάλεξε την άλλη. Όσο για το σίριαλ Έχω Ένα Μυστικό μεγάλη απογοήτευση υπάρχει στα γραφεία του Alpha.


Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε σήμερα στην Βάσια Λόη και στο TV Weekend για την ελληνική τηλεόραση, ενώ τα έβαλε με τηλεκριτικό και τα έχωσε δικαίως ο Περρής. Ά! απόψε όσοι δεν είδαν το Όλα 9 της Τρίτης 23:00 θα παιχτεί σε επανάληψη η εκπομπή.

Πολύ καλά πάει το δελτίο καιρού του Star με την sexy Πετρούλα Κωστίδου, οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν πιάσει το δελτίο από τα κέρατα και σχολιάζουν κάποιοι με καλά σχόλια ενώ κάποιοι άλλοι με δυσάρεστα σχόλια.
..
..
...
...
..
..
Χαμηλά ποσοστά έχει η Λόλα, 15,8% στο σύνολο και λίγο καλά 21,4 στα νεανικά κοινά , στον ΑΝΤ1 φοράνε μαύρη πλερέζα για την σειρά. Ενώ 37,6% έκαναν τα Μυστικά της Εδέμ με ένα πολύ ανατρεπτικό επεισόδιο, στα νεανικά κοινά έκανε 27,4%
34% στο σύνολο και 40% στα νεανικά κοινά έκανε χθές η Πολυκατοικία. Χθές είδαμε γυναικείο φιλί ανάμεσα στην Λουκία (Βάσω Λασκάρακη) και στην Μπέτυ (Ευδοκία Ρουμελιώτη) και επίσης η Λουκία με την Ελένη (Βασιλική Ανδρίτσου), η σκηνή προβλήθηκε κανονικά και χωρίς περικοπές. Ρέστα έδωσαν χθές οι 3 γριές (Μάρθα Βούρτση-Αντιγόνη Γλυκοφρύδη-Βίλμα Τσακίρη) με το παζάρι.




..






40% έκανε χθές το Ευτυχισμένοι Μαζί στο σύνολο και στο 15-44 48%. Ο γυμνός φίλος της Εύας, το πεδίο μάχης που έκαναν η Εύα και ο Μάρκος αλλά και ο Θανάσης να ζεί ένα δράμα ήταν τα highlights του επεισοδίου. Συγκίνηση και γέλιο ήταν τα χθεσινά συστατικά του σίριαλ.



Πολύ καλά πήγε και ο ημιτελικός του X-Factor με την αποχώρηση της Ιωάννας Πρωτόπαππα και η live εμφάνιση της Tamta. 26αρια έκανε στο σύνολο και 27% στο 15-44. Την Παρασκευή μην ξεχνάτε ο μεγάλος τελικός με Νατάσσα Θεοδωρίδου live.




..


Να πώ και τα ποσοστά της Παρασκευής, όπως τα δημοσίευσε το Zougla.Gr. Το Καλημέρα Ελλάδα χθές ήταν πρώτο με 23,1%, 2η θέση πήρε η Κοινωνία Ώρα Mega που έχει ανεβεί τις τελευταίες μέρες, έκανε 22,5%. Το Καλημέρα Σας με τον Γιώργο Αυτιά έκανε 20%, 12,9% η Πρώτη Γραμμή στην ΝΕΤ και 9,5% η Πρωινή Μελέτη με την Ελεονώρα Μελέτη.



Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη 21,2% έκανε χθές η Ελένη Μενεγάκη, 18,3% ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανεβασμένη η Μαριέττα Χρουσαλά με 10,8%, 9,4% ο μισός Πρωινός Καφές (αφού χθές στην πρώτη ώρα είδαμε επανάληψη σειράς με τον Χάρη Ρώμα) και 5,6% ο Ανδρέας Μικρούτσικος (πεσμένος και με ποσοστά όπως του Υπάρχει Λόγος).

Πολύ ανεβασμένη με 15,3 ήταν χθές η Φαίη Σκορδά και το Πολύ Μπλά Μπλά και με 11 συμβιβάστηκαν η Κατερίνα Καραβάτου και η Χριστίνα Λαμπίρη.


Η επανάληψη της σειράς Είσαι Το Ταίρι Μου έκανε υψηλά ποσοστά της τάξεως του 30% χθές και το 50-50 του Γιώργου Λιάγκα έκανε 20,1% ενώ πολύ καλά πήγε το Μια Στιγμή 2 Ζωές που ανέβασε τα ποσοστά του. Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε χθές 17% ενώ η παρέα του Αντώνη Κανάκη έκανε 14,4% και λίγο υψηλά στο νεανικό κοινό, 12,1% έκανε η Ράνια Θρασκιά και 10,8% η Άννα Δρούζα, ενώ μονοψήφια έκανε το Σιγά Μην Κάτσω Να Σκάσω.

Στον ΑΝΤ1 και στον Mega από τώρα σκέφτονται τι θα παίξουν στο επετειακό τους πρόγραμμα, ποια σίριαλ και ποιες εκπομπές που είχαν αποτυπώσει τα 2 κανάλια στα 20 χρόνια λειτουργίας τους ποντάρουν. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Ενώ 10 χρόνια κλείνει ο Alpha και δεν θα κάνει επετειακό πρόγραμμα (αφού το 80% των προγραμμάτων του δεν είχε τα υψηλά ποσοστά σε σύγκριση με τα 2 μεγάλα κανάλια).

Να πούμε ότι χθές γέννησε ένα κοριτσάκι η Σοφία Μουτίδου, να της πούμε να της ζήσει η κόρη της. Η ίδια ήταν μέχρι τον Δεκέμβρη στον Όμορφο Κόσμο του Γρηγόρη Αρναούτογλου.



Αυτά τα νέα για σήμερα. Ραντεβού την Δευτέρα με πολλά νέα

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. katapliktiko to blog sas euxaristoume gia to link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε που μας λετε τι γραφουν οι εφημεριδες πραγματικα καλη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eleos re paidia me thn Πετρούλα Κωστίδου ena blameno einai pou ta kanalia to kanane thema
    mono gia na teleiwneis einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι κουκλα που ειναι η Πατρίτσια Περιστέρη Μίλλικ αλλα σαν ηθοποιος ειναι στα να πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο τωρα και περα φλας μπακ για το Χαρα αγνοειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. prepei na kanete polles diorthwseis se afto to blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mas apri3an me thn xara agnoeitai eleos oles oi ekpompes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kseroume poies seires apo mega tha doume kai tou xronou;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΡΙΟ στην νεα αναρτηση θα πουμε ποιες σειρες θα δουμε και του χρονου αλλα και τηλεοπτικα νεα:Mεταγραφες και Φημες που ακουσε το TV NEA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !