ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 24-1

7
........
Ο Νίκος Μάνεσης τελικά στον ALPHA; σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μάνεσης έθεσε όρους στους Γερμανούς όπου επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και να του αναθέσουν επιπλέον αρμοδιότητες και ρόλους.





Στις 11.15 χθες το βράδυ σύμφωνα με την αστυνομία πήγε να γίνει διάρρηξη στο σπίτι του γνωστού συνθέτη και κριτικού στο παιχνίδι x-factor Γιώργου ΘεοφάνουςΘεοφάνους ενημερώθηκε από την γυναίκα που κρατάει τα παιδιά στο σπίτι και έσπευσε να ενημερώσει μέσω της τηλεόρασης τους γείτονες και την αστυνομία. Τελικά όμως ο διαρρήκτης φοβήθηκε και αφού είχε φθάσει μέχρι το μπαλκόνι έφυγε τρέχοντας με αποτέλεσμα να μην τον προλάβουν. Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι ο διαρρήκτης ήξερε ότι ο Θεοφάνους λείπει για το παιχνίδι στην τηλεόραση αλλά δεν υπολόγιζε ότι θα ήταν άνθρωπος στο σπίτι.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ του Χ FACTOR έφτασε στο τέλος του. Η γλυκιά Ιωάννα δεν κατάφερε να μπει στους 4 στον τελικό του talent show . Νικόλας, Λούκας, Τριημητονιο, και τα Κόκκινα χάλια είναι στον τελικό του X FACTOR, η ψηφοφορία έχει αρχίσει από χθες το βράδυ.

Τις προσεχείς μέρες θα γίνει και η συνάντηση των νέων ιδιοκτητών του ALPHA με τη Ναταλία Γερμανού με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας και την περαιτέρω συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μονοετές αλλά σίγουρα μεγαλύτερης διάρκειας. Η Ναταλία Γερμανού θα βάλει όρο στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου να μην αλλάξει η ομάδα στο πάνελ .

Ο Θράσος σε έξαλλη κατάσταση, διώχνει τη Τζία απ' το μαγαζί. Η Σιλβή, προς έκπληξη όλων, επεμβαίνει και εκτονώνει την ένταση. Η Λένα στην προσπάθειά της να βρει την Πένυ, απευθύνεται ακόμα και σε τηλεοπτικό κανάλι. Το παιχνίδι του αστυνόμου Μπεχράκη αποκαλύπτεται και ο Θράσος οφείλει ως αφεντικό να κρατήσει σκληρή στάση. Παρ' όλες τις προσπάθειές του να μην καταφύγουν σε ακραίες λύσεις, τα πράγματα ξεφεύγουν απ' τον έλεγχο και γίνονται πολύ επικίνδυνα.



Ο Αλέξανδρο Παρθένη που πολύ σύντομα θα κάνει ένα πέρασμα από την καθημερινή ΛΟΛΑ του ΑΝΤ1. Στην ΛΟΛΑ εκτός από τον Παρθένη σε ρόλο guest θα βρεθεί και ο Γιάννης Σπαλιάρας


Aυριο στις 15:40 τηλεταινία τις ΛΟΛΑ με τα τα πιο πρόσφατα επεισόδια της σειράς, μήπως και ανέβουν τα νούμερα .

Οσο απίστευτο και αν ακούγετε ο Αντ1 έκλεισε 20χρόνια ζωής 1989-2009!!!

..
..
..
..

Και μια βόλτα στα κανάλια τις Βόρειας Ελλάδας

Τον απαράδεκτο και απολύτως αντιδεοντολογικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την είδηση της έκδοσης απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης επί της αγωγής του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου κατά της Χρύσας Αράπογλου, η ΕΡΤ-3 υπογράμμισε σε επιστολές της προς τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κ. Ι. Λασκαρίδη αλλά και προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ η κ. Αράπογλου.( http://salonica-press.blogspot.com/)

Λίφτινγκ τόσο στο καθημερινό όσο και στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά της θέτει σε εφαρμογή από την προσεχή Δευτέρα η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100).( http://tileorasi-hellas.blogspot.com/)


Το τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μήνες με αναστολή στους υπεύθυνους της "ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", επειδή ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός εκπέμπει παρανόμως από τον... δίαυλο 46 με κέντρο εκπομπής τη θέση Βάβδο Χαλκιδικής. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είχε επιβάλει επανειλημμένως πρόστιμα για την παράνομη εκπομπή από το δίαυλο 46 στην "ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", μεταξύ αυτών τη διοικητική κύρωση του προστίμου των 15.000 ευρώ στις 4 Απριλίου του 2006 και πρόστιμο 20.000 ευρώ στις 31 Ιουλίου του 2007, τα οποία συνοδεύονταν και με την διοικητική κύρωση της συστάσεως, όπως παύσει να εκπέμπει παρανόμως από τον δίαυλο 46 με κέντρο εκπομπής τη Βάβδο Χαλκιδικής με απειλή επιβολής αυστηρότερων κυρώσεων. (http://troktiko.blogspot.com/)

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο/Η manos είπε...
    Η επιλογή της μέρας και της ώρας για την Εργαζόμενη Γυναίκα θεωρω ότι είναι ατυχής. Απέναντι από τα Ματωμένα Χώματα;; Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουμε να δούμε και τον Κουτσομύτη και τη Ράντου;; Καλύτερα ΄η Εργαζόμενη Γυναίκα να παίξει Παρασκευή.

    Το Σόι μου Μέσα θα διαλύσει τους πεσμένους Γείτονες

    24 Ιανουάριος 2009 1:41 μμ

    ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ
    Νομιζω πως αν το βαζανε παρασκευη ουτε 15% δεν θα εκανε αυτοι κοιτανε να κανουν νουμερα η καλυτερα να παρουν λεφτα.. η παρασκευη ειναι MEGA οποτε μαλλον καλα κανανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΤ1 ΚΛΕΙΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 31.12.09
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΤΙΣ 20.11.09!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα που το λες σαν να εχεις δικαιο απλος ειδαμε χθες καποια τρειλερ με τα 20 χρονια και το γραψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία, όλα καλά και άγια, αλλά γιατί δεν αναφέρετε ότι κάποιες ειδήσεις τις παίρνετε από εβδομαδιαία περιοδικά. Αναφέρετε την πηγή γιατί άθελα σας θέλω να ελπίζω δημιουργείται πρόβλημα στους συντάκτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι ειδησεις που ειναι απο περιδικα λεμε και ποιο ειναι το περιοδικο τωρα αν υπατχει κατι που ειπαμε και ειναι γραμμενα και σε περιοδικα δεν φταιω εγω ή η DIANA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !